• Mihael2305
    2k
    Već je osvanuo preprodavač za naš sektor na njuškalu. Za duplu cijenu :rofl:
  • M94
    2.5k
    Već je osvanuo preprodavač za naš sektor na njuškalu. Za duplu cijenu :rofl:Mihael2305

bljuje mi se

zato mi je krivo šta klub nije uspio dogovorit da oni upravljaju ulaznicama, samim tim bi prvo godišnjaci imali pravo, pa članovi... samim tim manje ovih preprodavača i indijanaca kojih neće falit.
  • pešća
    1.3k
    legice na aparatima
  • Mikina lijeva kopačka
    673
    Uspio dve uzeti nakon mase refreshanja i rađenja novog profila na frenda. Jer samo po jedna iskače i onda bi trebala na moj oib, neda mijenjati za jednu ulaznicu. Debili
  • grba
    707
    Jel ovo prvi put prodana juzna tribina Opusa za klupsku utakmicu?
  • NikiDZGbbb
    6
    zna li itko kada ce pustiti hns prodaju za istok i zapad?
    istok ce biti cijeli plav, u to nema sumnje....
  • Paggini
    81.3k
    Jel ovo prvi put prodana juzna tribina Opusa za klupsku utakmicu?grba

Da :lol:

braća kohortaši imaju stadion skoro tri godine, nisu nijednom rasprodali jug i mi ga puknemo za 20 minuta
  • NitkoBitan
    36.3k
    Kakav jug, oni ne mogu rasprodat jedan sektor na jugu. Tugica...
  • NKDZ86
    8.1k
    Dobro budite realni, kak će oni rasprodat svoju tribinu s 2900 mjesta...
  • Mikina lijeva kopačka
    673
    Iz zagrebačkog kluba ujedno su poručili da prodaja ulaznica još nije završena. Hrvatski nogometni savez trebao bi tijekom poslijepodneva u javnu prodaju putem svojeg portala pustiti i ulaznice za istočnu te zapadnu tribinu. Time će i navijači koji dosad nisu uspjeli osigurati svoje mjesto dobiti novu priliku za dolazak na final
  • Paggini
    81.3k
    Dobro budite realni, kak će oni rasprodat svoju tribinu s 2900 mjesta...NKDZ86

Samo što to nije njihova tribina, imaju jedan ili dva sektora gdje se smjeste, ostatak su rendomeri. Pokušali su neku priču sa stvaranjem navijačke tribine, ali nije im to prošlo. Ne znam ni jel Opus općenito ikad rasprodan
  • Mr Anderson
    18.9k
    Ne znam ni jel Opus općenito ikad rasprodanPaggini

Za Reprezentaciju.:lol:
  • serbus
    6k

Te karte su ustvari besplatne samo treba objasniti čovjeku da je pogrijeáio.
  • Liks90
    4.9k
    Pojavljuje se svako malo da je dostupno Al
    Kad klikneš piše da nema…tak da nis vjv od tog na taj način
  • zagrebackidinamo
    80

Ako se nastavi ovakva navala na ulaznice onda bi mogli Armadu u gostujući sektor, a ostatak neka bude Plav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.