• Sibirski plavac
    6.6k
    Ovo je vec 3 put da se na dan nase utakmice mijenja vrijeme na kisu i vjetar (varazdin, slaven, loksa, fener)bbb medimurje

Ovo sam i ja skužio. Stvarno bizarno. I prijašnih sezona je znalo biti nevrijeme za vrijeme naših tekmi, ali nikada ovako "u serijama". Jedino je protiv Gorice bilo baš ok vrijeme bez da je padala kiša konstantno.

Točno ovo kaj si rekao, baš me zanima koliko bi "hram nogometa" u Splitu bio popunjen da im je recimo 3 domaće tekme zaredom nevrijeme. Ok, oni imaju kakav takav krov pa se mogu ispod njega stavit, ali opet, sigurno bi im utjecalo na posjetu.

Možemo mi pričat o nezainteresiranosti, "biranju tekmi", ovo ono kaj se tiče zagrebačke publike, ali činjenica je da na ovakvom stadionu nažalost vrijeme igra ulogu, pogotovo kada se najavljuje da će skoro cijeli dan padat kiša (sutra recimo). Ove dole kaj nam se rugaju za posjetu nasreću po njih redovno posere dobro vrijeme pa je samim time lakše imati bolju posjetu. Ne kažem da bismo mi sa sunčanim vremenom svaku tekmu odjednom imali 20k na svakoj, ali opet siguran sam da bi nam nekih 10k bio minimum.

Strpimo se još malo do Kranjče, tada ćemo konačno imati krov i sigurno vrijeme više neće biti izgovor, barem dobrom dijelu ljudi. Ovi ostali će uvijek naći neku zamjerku zašto ostati doma i gledati na telki.
  • tigric
    975
    Možda bi klub trebao još jednom iskomunicirati jer su ljudi debili, a možda i da grupa pošalje istu poruku da se moraju kupit karte
  • criticus
    5k
    Možda bi klub trebao još jednom iskomunicirati jer su ljudi debili, a možda i da grupa pošalje istu poruku da se moraju kupit kartetigric

Možda da onda svi skupa preventivno i skinemo gaće i naguzimo se da budemo spremni za kolektivno ismijavanje kluba i grupe za ovakve objave.
  • Hnlovac
    3.5k
    Ne znam kaj bi tu uopće napravio. Možda je i najbolje da se pusti ljude da pokusaju otic s godisnjima i tam ispadnu debili, najbolje se uči na vlastitoj kozi
  • Mentalni Gimnastičar
    1.3k
    Sramotne brojke za sada, baš tužno.
  • Mihael2305
    520
    Nerealno kolko se ljudi dvoumi otići na tekmu. Je da je kiša al jebemu daj valjda moš izdržat tih 2,3 sata...
  • Jurki
    19.9k
    nazalost je tak kak je kolega @tigric napisal.. ljudi su debili i sve im treba crtati.
    Ne mogu utuviti u tu svoju glavurdu da je prodano samo 1600 karti (bez obzira na stadion, vrijeme, kisu, sjekire koje budu padale).
    Zutra bu red do Črnomerca i kuknjava kak nisu uspjeli kupiti karte i kak je organizacija u kurcu.
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Je da je kiša al jebemu daj valjda moš izdržat tih 2,3 sata...Mihael2305

Nažalost mnogi ne mogu ili jednostavno ne žele, i čekaju Kranjču s krovom jer tvrde da će tad ić skoro svaku tekmu s obzirom da neće više morat brinut o kiši. Drugima pak će i Kranjča s krovom biti nedovoljno dobra za dolazak i vjerojatno će izgovor za nedolazak naći u nečem drugom. Ipak, mislim da velikoj većini, ne svima, ali velikoj većini ovih koji neće doći sutra glavni razlog nedolaska predstavlja stadion bez krova koji će kisnut,a prilično sam siguran da bi došli da imaju spoznaju da neće kisnuti 90 minuta.

Kao što sam rekao strpimo se još godinu i neš da nam dođe Kranjča i uvjeren sam da će nam posjeta redovno biti top. Iako, uvijek će postojati ovih par kojima će postojati neki novi izgovor za nedolazak unatoč top stadionu, nažalost.
  • criticus
    5k
    Zutra bu red do Črnomerca i kuknjava kak nisu uspjeli kupiti karte i kak je organizacija u kurcu.Jurki

Pa sta drugo zasluzuje neko ko misli da na gostujuću utakmicu može s našom godišnjom. Pa ljudi razmislite malo glavom. Kolika marketinška šteta za klub bi hila da objavljuje da ne vrijede godišnje za gostujuću utakmicu s Lokomotivom, za koju znamo kakva je bila povijeat odnosa. Pa to je sramota koja bi odjekivala idućih par godina. Radije nek niko ne dođe nego da se objavljuju takve idiotarije za debile koji ionako vjerojatno neće ni doć ako "saznaju da godišnja ne vrijedi"
  • Nema zaleđa Mikića
    2.7k
    Ak' gledam na telki, ziher nisam na tekmi.
  • Paggini
    72.5k
    Sutra nakon tekme udaram banove svima koji su udarali Zonu tijekom tekme, a iz Zagreba su
  • Mihael2305
    520
    jednostavno ne želeSibirski plavac

Jednostavno rečeno p****ce.

Klub nikad u boljem izdanju, dominira na terenu, jbg nekima je i tih 10-11 eura za sjever skupo...

Nadajmo se danas da bude bar 2k
  • Dzoni
    2.2k

Kiša se najavljuje većinom ujutro i oko podneva, do navečer bi trebala skoro skroz prestati
    A što ako su ko plavac pa udaraju zonu dok su na tekmi :chin:
  • Sibirski plavac
    6.6k

Kad kažem "jednostavno ne žele" mislio sam na to da ne žele kisnut, ne da ne žele doć. Ma da ovih drugih također ima. Zato sam i rekao da će tim drugima i na novoj Kranjči neki k smetat.
  • Jurki
    19.9k
    Decki uvjeren sam da je utakmica Dinamo - Lokomotiva da bi bilo prodano bar duplo vise karti, naravno plus godisnjaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.