• Crni86
    10.3k
    kao prosle sezone protiv rudesa zadnje kolk, stavi sve tribine 5 eura i vozi.
  • Mikato01
    77

Nikaj nebi dal besplatno. Neka se još jednom vidi kolko malo ljudi zapravo voli taj dinamo, a ne samo kad je sunce, al ne vruće, kad je zapad gore besplatan i mi igramo jebeno.
  • crophantom
    411
    Slažem se, ništa besplatno, pa koliko dođe dođe. Dosta smo se sramotili ove sezone, nemoramo sad još s besplatnim ulaznicama na ključnoj tekmi.
  • Droljo
    16k
    A možda da klub izađe u susret navijačima nakon ovakve sezone i nagradi ih besplatnim ulazom? Godišnjacima i jedna piva đaba da ne budu zakinuti. Jebote sve uvijek gledate crno. Kakvo sramoćenje?
  • Crle
    947
    Neka klub pokloni da se igra u subotu tražeći to od HNS-a. :lol:
  • Keyser Soze
    13.5k
    A možda da klub izađe u susret navijačima nakon ovakve sezone i nagradi ih besplatnim ulazom?Droljo

Koga da se nagradi? Godišnjaci su svoj ulaz platili odavno, a oni koji prepoznaju trenutak će bit na stadionu kolika god cijena ulaznice bila, a neće biti skupa. Taman posla nagrađivat one koji su na stadionu 3 puta godišnje i dolaze jer je "in" biti na zadnjem kolu.
  • blue heart 72
    2.2k
    A je nam jak mentalitet. Igramo u zadnjem kolu na domaćem terenu za naslov prvaka, a neki spominju gratis ulaznice....
  • Droljo
    16k

Imaš pravo. Šta će dečkima pun stadion.
  • crophantom
    411
    ja bi volio da je sve puno, uključujući jug, ali umjetno pumpanje brojki s poklanjanjem karata ne podržavam. Nek za zapad gore bar 5, 10 eura plate.
    Jebote pa nismo neznam Varaždin da moljakamo ljude na koljenima da dođu.
  • NKDZ86
    4k
    ništa ne očekujem, ako protiv lokomotive nije bilo više ljude, onda ne znam...
  • Droljo
    16k

Krivo sam shvaćen (opet).
    Ja zbog užasne sezone mislim da bi se trebalo na taj način ispričati navijačima (godišnjacima po pivo) a bude i popunjen stadion. Win win
    Nek igrači plate po 5 eura za svakog tko dođe. Zaslužili smo.
  • crophantom
    411
    znaš kaj, nek mi se ispričaju svojom igrom na terenu u nedjelju i s 5 komada u mreži Varaždina. Ne treba mi njihova milostinja, kupit ću si kartu i hot dog. A ak ne misle igrat kak spada onda nek odjebu s pivom i besplatnim kartama.
    Na njima je da igraju, na nama je da ko želi dođe, plati i to pogleda.
    Dosta smo imali demagogije ovu sezonu, ovo bi bio samo populistički nastavak... sorkač, znam da ste potrošili i živaca i vremena i nešto novaca na nas, a da smo mi 25 posto lošiji nego lani, evo džabe piva pa smo to riješili. Mos mislit.
  • Tom Hanks
    3.8k
    Ako će jednog navijača Dinama 5 eura(ili koliko već bude) za kartu spriječiti u dolasku onda bolje da i ne dolazi
    Pa ako treba biti 5000 ljudi neka bude,barem znaju zašto su tamo
  • Droljo
    16k
    Ma zaboravite.
    Nije bit u lovi nego neki marketing, otvaranje prema ljudima itd... Nebitno
  • Keyser Soze
    13.5k
    Al će ti onda ti ljudi koji su ušli džabe očekivati džabe ulazak na neku drugu utakmicu i kad toga ne bude bilo ostat će doma. Zato sam za ukidanje besplatnih članskih ulaznica, čim se treba platit karta ne rasproda se niti jedna tribina za Lokomotivu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.