• Mathiasovi Chageri
    9.4k
    Jedino smisleno objašnjenje zašto je odabran ovaj rad, a ne drugi ili četvrti je što ovaj košta (barem po renderima) punkurac jeftinije nego ova druga dva.Paggini

Jedino smisleno objašnjenje je da je ovaj grad, kompletno urbanistički uništen kroz zadnjih 20 godina, dobio ono što ovaj "moderni Zagreb" zapravo i jest, GP Pionir stadion za grad pun Pionirovih betonskih spavaonica. Moderni betonski Pyongyang lišen duše, privlačnosti i ideje.
  • mali M
    10.6k
    Navijačka tribina mala i okružena betonom, ono ko kazna
  • Paggini
    99.2k
    Al ću se balzamirat u Dabi prije javne tribine, pa Zvone ne zna šta da ga čeka kad ga pitam zašto nam nijedno krilo nije u dobroj formi
  • Fićo1986
    1.1k
    Zaustavit apsolutno iti jedan početak radova pa makar ga ne imali još 100 godina
  • Omake
    21.5k
    Da li su tribine razdvojene jer je ekipa raštimana na terenu?
  • db-izbjeglica
    21.6k
    znači, ovaj drugonagrađeni rad, da, to je to - stadion, lijep, normalan, uredan, gdje je problem?
    njirićev rad je top, ali ipak malo pretenciozno, al opet da - može, nije ni treći loš
  • Cif
    503
    ti se oprostio s pameti
  • NKDZ86
    9.8k
    koja si ti legenda :lol: :lol: :lol:
  • modri-kibic
    2.1k
    Doslovno se dogodilo ono kaj se događa na izborima za misice. Moja supruga dok je te izbore pratila uvijek je govorila pobjedila je najružnija koja je ostala, a ona koja je trebala pobjediti je bila prva pratilja :lol:

Baš sam se toga sjetio kada sam vidio stadion broj 2 prije nego je objavljen pobjednik. I mislim si u sebi neće se valjda to dogoditi. i upravo se to dogodilo. Ok, ružnija je samo ona kupola od stadiona.
  • Lakat KTCa
    1
    Trebamo se pomolit sad ovu nedjelju da stadion ne dobije lokacijsku dozvolu pa da se automatski prebaci na drugi izbor. Inace, moramo glasno i jasno pokazat nezadovoljstvo jer ga na kraju mi i placamo.
  • Antee
    42
    Ja sam nekak optimistican da ovo mozemo sprijecit velikim prosvjedima
  • miro
    9.9k
    Ma što duže razmišljam o ovome, mislim kako nema šanse da nisu znali kakve će bit reakcije. E sad, koji bi bio motiv za to, ne mogu dokučiti. Ako npr. ponište natječaj (ne znam koja su pravila) možda taj studio iz Milana ima pravo na neku jebačku kompenzaciju bez da išta naprave.
    I dalje odbijam vjerovati da će nam ovo biti stadion. Kakvo pišanje po građanima ovog grada
  • Antee
    42
    Mislim da jos nije gotovo
  • mlkaskic
    461
    Ne mogu ovo pretrpiti, užasno mi je krivo, možda je nekome smješno da sat vremena nakon vijesti radim ovo ali evo vam moja peticija:

https://c.org/gH7MpfkPjb
  • über alles
    3.2k
    Odma na prvu ovaj izbarani izgleda ko daleko najjeftinija opcija,tak da me ne cudi da je izabran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet