• Jaro
    12.8k
    „Institut za nuklearnu fiziku, Moskva, 1978.”

kolko love treba za popravit Istok i ostavit sve kak je?
    Ovo nije samo stadion Dinama, ovo je ruglo koje ce predstavljati grad Zagreb, s kojim cemo zivjeti u gradu Zagrebu...
    katastrofa
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Mislim ak se nema para za stadion, nema se, nemojte radije graditi nego nam mazati oci s ovime, bolje onda Kranjca i kasica prasica pa 2033, jer kak gradimo stadione ovo nam je dom do kraja života svima nama….
  • jedan u nizu
    19.7k

Evo doslovno ovo, popunio coskove i spojio krov, ostalo nek bude mrtvi betonski brutalizam i sve sta oni zele
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Radije ću ostati doma da mi žena jebe mater nego ići na ovo ruglo, ovaj sadašnji bar sam se navikao…..
  • Blueshadow86
    5.7k
    Bez zajebancije, novi stadion će izgledati ružno, tmurno, monotono, hladno, staromodno i jeftino.
  • CISCO
    677
    Novi Dinamov stadion koji ostavljamo djeci i unicima u nasljeđe izaberu:

dva tovara,
    jedan srbin,
    hrvat koji mrzi sam sebe,
    predsjednik koji očito ima nekakvih problema
    arhitekt koji drži prava na poljud.

Što može poći po zlu?
  • Bruh
    1.3k
    Mislim ovaj stadion bi pasao na hipodrom nekako mi izgledom nije baš za cijeli taj dio grada
  • Frka Strka
    50
    Ako nis... Izgleda kao nešto što se može do 2030. izgradit.
    Citiram i uvijek pozitivnu suprugu: sigurnije mi izgleda nego ovaj sad!
  • pešća
    2k
    Novi Dinamov stadion koji ostavljamo djeci i unicima u nasljeđe izaberu:

dva tovara,
    jedan srbin,
    hrvat koji mrzi sam sebe,
    predsjednik koji očito ima nekakvih problema
    arhitekt koji drži prava na poljud.

Što može poći po zlu?
    CISCO

Najbolji komentar na sve ovo!

Dok je 90% Dinamovih navijača tužno do kosti oni mrtvo hladno predstavljaju ovo RUGLO, bolji njih ona stvar! A Boban me posebno razočarao.
  • Krulek
    1.4k
    Ne brinem ja,. znat će Senf i Boban uvjeriti navijače na javnoj tribini da je ovo najmonumentalniji stadion ikad izgrađen.
  • Bernard
    1.4k
    Zamolio bih vas sve koji ste u Čitluku sutra da pitate na koji način je odabrano ovo ruglo i kako sive betonske ploče predstavljaju Zagreb.
  • Goran86
    269
    Grupa treba poslati jasnu poruku makar i prosvjed pred zapadom. Ovo ne smije proci!
  • vlatkomarkovic
    4.2k

Jedino ako će se tribina održati u organizacije grupe slijepih i slabovidnih navijača Dinama…..
  • NitkoBitan
    39k
    Grupa treba poslati jasnu poruku makar i prosvjed pred zapadom.Goran86

Ma nece se sutjet na ovo nema sanse. Uz to i kriminalno odradena navijacka tribina.
  • VaxMerstappen
    109
    Evo kad vidim da ću na ovaj stadion ići do kraja života, dođe mi da zaplačem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet