• Gelipter
    4.8k
    Svi kojima se ne sviđa nisu dovoljno kulturni, ne kuže umjetnost, seljačine su i idu gledati neke likove koji ganjaju krpenu loptu.
  • don
    22k
    jedno te isti)Crusades

opet ti vodiš imaginarne borbe sa "jedno te istim ljudima". Bože daj nam tetke na forumu umisto ovakvih Bobanovih podanika.

Apsolutno 99,3% ljudi su onda ti "jedno te isti".
  • dzgkt
    322
    Jel nema tamo neki novinar da postavi neko normalno pitanje, sigurno da prate reakcije ljudi pa da malo prokomentiraju to. Sve neka klasična pitanja koja ništa novo ne donose.
  • Crusades
    26.1k
    Kad naučiš razliku između iskazivanja nezadovoljstva i mentalnog sloma kakvog pojedini ekstremi danas imaju ovdje budi slobodan obratit mi se. Do tada kuš.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Problem je kaj su svi očekivali kopiju nekog od stadiona u svijetu. Struka je odabrala ovo rješenje, meni je što sam ga više i detaljnije gledao OK, drugačiji je.
    Jebi ga, već smo se uvjerili da ovdje ima nekoliko stotina trenerskih stručnjaka s UEFA licencom, ali nisam znao da imamo toliko arhitekata.s diplomama eminentnih sveučilišta.
  • Nine9
    460
    Stadion je jeben, nije kopija, prati tradiciju MaksimiraKermit

Tradiciju po kojoj je stadionu drugo ime bilo Ruglo.

4 odvojene tribine, opet ti je Jug totalno neatraktivan čim su gostujući navijači na njemu.
    Stadion izgleda ko da ćeš prehladit bubrege čim uđeš na njega.
  • emilperska
    18.5k
    Izgleda kao onaj spomenik ili što je već u Jasenovcu..

Maksimir je dograđivan kroz pet različitih faza od kojih je baš temeljito planirana i ciljana bila samo prva, sve ostalo su bila krpanja, dograđivanja, pituravanja koja u 99% slucajeva nisu provedena do kraja.

Davati (arhitektonski) omaž njemu je besmisleno i odvratno..
  • VolimDinamoOo
    759
    Katastrofa! Neugodno iznenađen, razocaranje na 110 posto
  • Renato
    491
    Boban je lud.
  • ZG plavi 01
    613
    Gorit ce clanski dan
  • ElDorado
    15.1k
    Stari Max prije zahvata u 90-im nije bio ružan eeeejjjjj!!!!
  • ivanm43
    14
    Kad su novi izbori u Dinamu?
  • Jurki
    27.8k
    Meni nije dobro. Bolje da ne grade nist.
    Rađe bum kisnul, pil razvodnjenu žuju na ovom Maksimiru na ovom "suvremenom" sranju.
  • MateG
    384
    Daj nam izvanredni članski dan :lol:
  • DiddyGuela
    7k
    Kome se ne sviđa izgled novog stadiona nije pravi Dinamovac!!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet