• Droljo
    31.1k

I ako se pojavi gospodična sa ćevapima i ajvar und luk u press loži...
  • Goran86
    256
    Stadion je jedna od većih sramota Hrvatske države i normalno da će nas strani mediji sprdati po tom pitanju još nekih 6 mjeseci. Poklopit se po ušima i šutiti jer ovakvih čuda u Europi više nema na ovom nivou natjecanja. Unikatna situacija.
  • Peškaman
    9.5k
    To ekipa pripremila kamenja ako se Mudražija ne uvede u utakmicu.
  • criticus
    9.2k
    Da, ovo me jako uznemirilo... Ljudi koji će na "sudac pederu" prozvat naciju fašistima, dok im se svako drugi klub zove viking. Evo neznam kako ću zaspat večeras.
  • Sajla
    22.9k
    Norvežani... Pa prije par mjeseci smo im se na zoni smijali jer im se u medijima digla frka nakon što se reprezentacija fotkala u vikinškim kostimima. Medijske bedastoće, koga briga za njih.
  • Bosskovitz
    21.4k
    normalno da će nas strani mediji sprdatiGoran86

Ne bih ja ni rekao da je ovo sprdanje, rekli su da stadion ima poseban šarm i to je možda objektivni maksimum komplimenta koji Maksimir može dobiti.

A zanimljivo im je jer je stadion, jbg, zanimljiv. Ne po dobrom, ali mi smo navikli na neke stvari pa se pravimo da su normalne, a onda vidiš novinara koji pokazuje koliko je tribina udaljena od terena tako da trči od ograde do gola i to te podsjeti kako svakodnevno racionaliziramo iracionalno.

Neka samo snimaju, ovo im je zadnja prilika.
  • Droljo
    31.1k
    vidiš novinara koji pokazuje koliko je tribina udaljena od terena tako da trči od ograde do gola i to te podsjeti kako svakodnevno racionaliziramo iracionalno.Bosskovitz

I koji uzima ogroman komad betona/žbuke (na zapadu) sa kojime možeš nekoga ozbiljno ozlijediti. A nama je to normal total.
  • R13S61
    687

Al glavno da ti na ulazu uzmu upaljač, jer je, eto, upaljač opasan predmet :grimace:
  • jedan u nizu
    19k
    Nekako mislim da se zadnje dvije tri godine manje pricalo o derutnom stanju stadiona.
    Cak bi to i povezao sa fenomenom koji i ovdje vlada.
    Kada klub dominira prvenstvom i nema gubitaka titule, problema sa upravom i ostalim, onda se sere po necem drugom.
    Godinama je to bio stadion. Svaka utakmica dinama u europi bi nam donijela ovakvih 20 clanaka.
    Zadnje 2-3 godine se to smanjilo.
    Fokus je bio n upravi, izborima, statutu, Bobanu, borbi za titulu, neizvjesnim prvenstvom i sl.
    Sada kada opet dominiramo, kad je uprava stabilna, financije isto super, o cemu ce se pricati nego o stadionu.

Domaci ljudi pisu o clanskim danima, plasticnim karticama, ulaznicama, aplikacijama i zetonima za case.
    Strance boli kita za zetone, pa pisu o stadionu.

Takoder, zadnje 2-3 godine puno vise vidim clanaka stranih novinara koji hvale nasu atmosferu i navijace. Nasi pritivnici to spominju u presicama i govore kako je to tezak teren i neugodno gostovanje.
    Prije se nije tako pricalo, pa mi je izuzetno drago da to konacno svi vide, da unatoc kriminalnom stadionu, imamo jednu od najboljih atmosfera u europi.

E sad zamislite kako ce to biti kada budemo na Kranjci, i onda kasnije na novom Maksimiru.
    Mozes vec i zamisliti ''strah'' nasih protivnika koji govore o toj atmosferi na novom modernom stadionu.
    Bit ce to prava plava utvrda :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube