• Mali Zeus
    20.4k
    Spominju li se rokovi? Do kada će trajati ova fazaBorovljanin

Datum: 24.06.2026. Vrijeme: 11:00
  • Netkos
    113
    Do kraja srpnja bi trebali znati kakav će biti stadion. 3 mjeseca za dostavu projekata i mjesec dana za odabir pobjednika.
  • fakin
    3.4k
    kad idem na registraciju baca mi ovo: https://eojn.hr/wizard/1000
  • Netkos
    113
    Moraš se registrati ali svatko može, mislim da će te tražiti samo OiB.
  • Mali Zeus
    20.4k
    stisni bilo kaj.
  • fakin
    3.4k
    doslovno te traži oib, iban, swift, nuts
  • Denle
    130
    Ne trebas upisivati bankovne podatke. Samo ono sto ti je obiljezeno crvenom bojom
  • Netkos
    113
    Evo ako netko želi vidjeti a ne da mu se gnjaviti s registracijom:

https://jumpshare.com/s/f8UuzzNEzLNR4feBsG3y
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Sada kad imamo ove detaljne parametre možemo se igrati s AI uradcima :smile:
  • jedan u nizu
    17.7k
    U prvoj slici koju si objavio je stadion Rapida, u kojem je beton navijacke tribine obojan istom bojom koju imaju sjedalice, pa ruzno izgleda.

Naravno da je zeljezo neprimjetno ako je beton neobojan (siv)
    Denle

Budemo mi ofarbali u plavo i beton i železo :fire:
  • fakin
    3.4k
    Zatvoreni bazenski kompleks s vanjskim odbojkaškim igralištem (5)
    i spomenik „Bacač diska“ (18) moraju se zadržati i integrirati u novo
    rješenje. Za spomen-obilježje poginulim pripadnicima navijačke
    skupine Bad Blue Boys (19) potrebno je predložiti novu, odgovarajuću lokaciju unutar nogometnog kompleksa.

znači spomenik će se micati.
  • jedan u nizu
    17.7k
    S autorom prvonagrađenog rada bit će ugovoren posao izrade idejnog, glavnog i izvedbenog projekta. Na natječaju se očekuje veliki broj radova iz cijelog svijeta koji se mogu dostaviti u roku od 95 dana, koliko je natječaj otvoren. Nakon toga će ocjenjivački sud, sastavljen od domaćih i inozemnih arhitekata i drugih stručnjaka te predstavnika Vlade RH i Grada Zagreba, donijeti odluku o najboljim radovima. Nakon odluke ocjenjivačkog suda krenut će ugovaranje projektiranja novog nogometnog stadiona kao preduvjet za ishođenje lokacijske i građevinske dozvole te pripremu cjelokupne dokumentacije za javnu nabavu za izvođenje radova. Sami radovi bi krenuli 2029. godine, dok se početak uklanjanja starog stadiona očekuje 2027. godine.
  • NORTE
    23.2k
    rapidova tribina je inače jedna od jačih vizualno u europiPaulie

Te sive prečke im i kod vizualno pune tribine vire posvuda i stvarno nagrđuju izgled tribine.
    Čak mi djeluje ko neko kazalište.

2025_12_11_Rapid-Omonia_Hp_04.JPG
    2025_11_23_Rapid-GAK_HP_06.jpg

Usporedite si to s našim trenutnim izgledom sjevera gdje je totalna crnina i to izgleda daleko bolje.
  • Paulie
    827
    prečke u tamnu boju i riješen problem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention