• Jos-Optimus
    7.3k
    Sve 5 dečki, ali Livi je u Dinamu isto imao brainfart trenutke. Neva je ove sezone izvrstan, jedna lošija tekma i kreće rafalna paljba. Totalno nepotrebno, razumio bih da ovako nastavi, ali ne bih rekao da će biti tako
  • rokikaciga
    5.2k
    Odgledao sam utakmicu nabrzinu samo dijelove gdje je Neva

Prvo poluvrijeme

• sudjelovao u izgradnji napada, ne stoji na crti kad smo u visokom pritisku
    • dva puta je zakuhao sa paničnim izbacivanjima (jednom Belcaru u noge na 30 metara, ispucavanje s ljevom nogom, pritisak Mamuta)
    • jednom je dobro pokupio centaršut

Drugo poluvrijeme

• primio gol sa 20 metara, Latković puca praktički neometan između naša 3 obrambena. Izveli su brzi faul, Beljo ne pazi, Miške se šeće, druga dva vezna isto nema...općenito jako jako loša reakcije cijele ekipe, slike niže --- što se tiće Nevistića, primio je dobar gol, čini mi se kao da je očekivao udarac u suprotni kut. Nekako je poskočio kad je Latković zamahnuo i desna noga mu je bila stajna koja (barem meni...baš provjeravam, bacam se na kauč, žena me gleda jesam li retardiran) nije primarna za obranu prema ljevo.
    • nakon toga je oke pokrio kut protiv Abdulazade kada je krenuo u solo prodor u 60oj minuti
    • odlična parada na udarac Lamine Ba
    • solidno je pokrio kut protiv slobodnjaka Mamuta
    • 100% pacerski gol, nema izlike za gol, ostao je ukopan na centaršut, ne znam šta je očekivao. Ovo je morao pokupiti i loptu i McKennu i njihovog napadača i da ga se čuje do Maksimira kad se zadere "MOJAA"

HJ4drAO.png
    lPefTKS.png

Brzinski sam primijetio dvije stvari, obje su povezane uz njegov rad nogu kada je na crti

• kao da ne radi mikrokorekcije koje svi bolji golmani radi, kao da ima pješčane utege oko gležnjeva. Ne stoji na petama, ali kao da je ukopan..čudno dosta mi je gledat njegov rad nogu
    • Prije svake obrane poskoči u krivom trenutku što mu smanjuje doseg u stranu. I to skače većinom kada je lopta već u zraku. Tu je problem. Išao sam pogledati Neuera, on skakuće ali to skakutanje mu je puno brže (manji poskoci) i puno češći i uvijek je posljednji mini skok taman tempiran da može eksplodirat u ispravnu stranu.

Tu je poskočio prema svojoj ljevo strani, a Mamut je pucao u Nevinu desnu stranu

uXzIPKC.gif

Niže su primjeri drugih golmana, probao sam izvući isto samo slobodnjake ili udarce iz daljine

ZTTXuOv.gif

Čak i ovdje Neuer poskoči ali se spusti na zemlju kada je lopta upućena. Nevistić je na maksimalnoj visini svog skoka kada Neuer skoči na pod i može eksplozivno reagirati na udarac Olmića

9fGJMTw.gif

Koliko vidim Livi ima manje tih skakanja, ali je aktivniji nogama (lateralni pokreti)

9fGJMTw.gif

R4dXUpz.gif

BgzwspA.gif

Ovdje grande Iker isto ima mali skok ali prije nego protivnik uputi udarac (znači ranije i ne tako jako kao Neva)

Gcfn9bJ.gif
  • miro
    7.4k
    ...baš provjeravam, bacam se na kauč, žena me gleda jesam li retardiranrokikaciga
    :rofl: :rofl: :rofl:
  • Teofil Kateran
    3.1k
    baš provjeravam, bacam se na kauč, žena me gleda jesam li retardiranrokikaciga

Jesi imao manje odskoke od Neve onda barem ili? :lol:

Inače, svaka čast na analizi!
  • rokikaciga
    5.2k
    Morao sam, inace bih morao ostat na tom kaucu barem do vikenda :lol:

Jebiga, nisam znao kako da objasnim to poskakivanje
  • deda
    40.5k
    Meni u tvojoj analizi najviše upada u oč i situacija kod tog prvog gola. Nema niti jednog našeg igrača 20m iza lopte. Di su u vražjoj materi? 4 obrambena i Miško. Znači 5 igrača nema u kadru uopće. Oba krila, napadač i 2 prednja vezna. To je katastrofa.
  • rokikaciga
    5.2k
    Da, zato sam to i naglasio jer mi je to neprihvatljivo. Beljo napravi faul i krene se setat od lopte, ne reagura opce, Miske se sece i mase rukama da se drugi vrate u obranu, kasno ulazi u nekakav pritisak, stoperi reagiraju sekundu prekasno. Prikazao sam to da se vidi zasto smo primili prvi gol, da nije samo Neva kriv za golove.
  • deda
    40.5k
    Mi ovdje možemo govoriti jel Neva mogao ili nije, ali ovih 5 zaslužuju svaki po šljagu i utakmicu odmora.
  • rokikaciga
    5.2k
    Ja osobno za taj gol ne krivim Nevu, slazem se za sljagu njegovik suigracima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet