• građanin
    109
    i opet, nije on kriv kaj nije kapacitet za dinamo.

Fala lepa i doviđenja.
  • Jurki
    27.6k
    On nije kriv jer on nije sam sebe stavio u ovu situaciju.Jos-Optimus

Ok, nije se stavio u tu situaciju, al zato ce debelu placu pokupiti bez pardona, a ne zna ispucati jebenu loptu kak spada.
    I za to on dobiva cca 500 tisuca eura godisnje???
    Nije kriv kaj mi nemamo postenog golmana.. ali je zato kriv kaj svoj posao ne moze napraviti niti zadovoljavajuce.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    nemoj na mene režati :grin: samo konstatiram da smo sve ovo znali i nismo to rijesili
  • Crusades
    25.5k
    Valjda se smije očekivat od golmana Dinama koji je toliko plaćen i koji ima toliku plaću da ne doda čistu loptu protivniku u noge. Na 1-1. U trećoj minuti utakmice.

Bez obzira kaj nije tu trebao bit i kaj se nije on stavio u igru sam.

A možda je i on umoran pa ne može jednu od jednostavnijih nogonetnih tehnika napravit.
  • ElDorado
    13.6k
    Brojao sam na pocetku tekme kad smo dobro izgledali. U nekih 5-6 minuta bilo je 10 povratnih golmanu. Tada Cph nije stajao tako visoko. Ocekivati da golman kvalitete Nevistića neće zajebati kad toliko igra nogom je naprosto bedasto.
  • DrRatoljub
    1.3k
    U Zagrebu njihov golman na 2 0 spasi gol i oni se vrate. Jučer obrani zicer Belji na 3 1. A nas golman, nakon sto je i obranio nešto, uspije u roku 45 sekundi to zeznuti i stvoriti šansu Vikingu. Nije mu ni obrana pomogla, da se ne lažemo
  • Kruno
    1.6k
    Nakon sinoc ga tek sad nece ni jedan klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet