• Dragon1Warrior123
  1.4k
  Mislim da ako ovo je istina sa bi moglo bit tu svačega. Pogotovo jer mi se nekako čini da ako je ovo istina da ova "suprotna" strana nema pojma koji k radi...
 • Nino Bule
  2.7k
  Obe strane su kriminalne i nesposobne, koje za sta kriv i za sta zasluzan je veliki upitnik i vjerovatno ce u jednom trenu krenut placeni clanci tipa ovog di ce jedna strana ispast zasluzna za sportske uspjehe a druga kriva za neuspjehe, i obrnuto. Valjda je svima jasno da je u tim clancima malo istine i puno namjestanja narativa na svoj mlin.
 • ZGBhoy
  651
  Neznam koji su mi vise odvratni čak u međuvremenu Antolić vise od Daltona
 • Ludovic IX
  1k
  Netko nešto napiše i to je istina. Ne budite djeca. Njima je istina (novinarima) tamo gdje bolje placaju
 • Neki tip sa Zapada
  8.4k
  Netko nešto napiše i to je istina.Ludovic IX

  Valjda je svima jasno da je u tim clancima malo istine i puno namjestanja narativa na svoj mlin.Nino Bule

  :up:

  Naravno, nestvarno mi je da netko zdravo za gotovo uzima sve što piše.

  Piše da je ovaj bio zgranut oslabljivanjem Dinama i prodajom Orše i eto spriječio je, i to je odmah baš tako i bilo.

  Možda jest, možda nije, ali kako je moguće da se potpuno nekritički preuzme neka tvrdnja bez ikakvih dokaza osim novinarske pretpostavke da je baš tako bilo..

  Ajmo ovako.. kako Alač može znati kako je bilo i sta je Mamic rekao? Je li on njegov intimus? Pa, teško. Dakle netko mu je prenio. Taj koji mu je prenio morao bi biti upucen u dvorske intrige na Maksimiru, dakle ili insajder ili blizak insajderima. A insajderi i bliski insajderima imaju interes u cijeloj priči, o čemu tekst zapravo i jest, zar ne?

  Bila ili ne bila istina, nemrete ovakve članke čitat ko policijski zapisnik s mjesta prometne.
 • GZomanid
  303
  Gamad u Zagrebu se htjela rješit OršićaCaptain America

  Hvala Bogu da nas je spasila gamad iz Međugorja
  Treba čitati portale s pretpostavkom da sve lažu, pa ako nešto ispadne istinito, manje se razočaraš..
 • masacusec
  835
  Pa čak mi je i logično da vjerna pseta otkazuju poslušnost kada shvate da taj plijen mogu grabiti i sami, a ne ga više dijeliti sa svojim gospodarom...u svakom slučaju, ovakav narativ situacije jednostavno je opisati banalnom frazom: i poslije mamića, mamić
 • GZomanid
  303
  Jutarnji list:
  "Zašto se transfer Adriana Leona Barišića iz Osijeka u Dinamo nije dogodio nije pitanje za klub iz Gradskog vrta. Nenad Bjelica, u čijim je rukama kompletna sportska politika Bijelo-plavih, prihvatio je ponudu za Barišića, koju je u ime Dinama uputio Zdravko Mamić. Dogovorena odšteta je bila nešto veća od dva milijuna eura na koliko je, uostalom, i javno postavljena cijena za transfer 21-godišnjeg braniča."

  Kako uprava dinama dopušta da osuđeni kriminalac u bijegu od zakona istupa u njihovo ime? Nisu li se, bar prividno, distancirali od njega? Ako nisu, kako gradonačelnik kaže da je poslovanje udruge usklađeno sa zakonom i ide s njima u pregovore oko stadiona? Kako?
 • agramZ
  1k
  Ako nisu, kako gradonačelnik kaže da je poslovanje udruge usklađeno sa zakonom i ide s njima u pregovore oko stadiona? Kako?GZomanid

  osim gradonacelnika istu stvar odavno tvrdi cijeli gnk i njegovo vodstvo. i tu meni vise nista nije jasno..

  zakon o udrugama:
  Načelo demokratskog ustroja
  Članak 8.
  Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

  Upravljanje udrugom i tijela udruge
  Članak 16.
  (1) Članovi upravljaju udrugom neposredno ili putem svojih izabranih predstavnika u tijelima udruge na način propisan statutom.

  Sastav skupštine udruge
  Članak 17.
  (1) Skupštinu udruge čine svi članovi udruge ili njihovi predstavnici izabrani na način propisan statutom udruge. Iznimno, ako su statutom udruge određene kategorije članstva, statutom se može odrediti da samo pojedine kategorije članstva čine skupštinu udruge, odnosno da imaju pravo odlučivanja na skupštini.

  gnk to izgleda sve tumaci spartanski. skupstinu sacinjava 80 predstavnika clanova kluba, koje biraju clanovi skupstine starog saziva na prijedlog izvrsnog odbora, koje je izvrsno tijelo iste te skupstine. predsjednik kluba je normalno i clan i predsjednik izvrsnog odbora te predlaze skupstini clanove izvrsnog odbora. i za kraj kako kaze clanak 46. 'upravu kluba cine predsjednik uprave kluba i 2 do 4 clana, koje bira izvrsni odbor kluba.

  kakvi su to incestoidni odnosi i ko tu koga jebe? ..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.