jakov1
Baš me zanima kakav je to senzor u lopti koji osjeti dodir sa dlakom. :lol: — db-izbjeglica
Mathiasovi Chageri
Mathiasovi Chageri
bojim se da je to wishful thinking, jako tanko — ElDorado
Dinamo-SB
modri-kibic
Ako je u ovoj situaciji: https://www.youtube.com/shorts/4P90dy5DRPU
Doslovno dosuđen gol iz zaleđa zbog dodira stopera unatoč minimalnom kontaktu koji nije praktički utjecao na putanju lopte, onda je Veigino puno jače nego ovo. Zar ne? — Mathiasovi Chageri
Danko
javolimtebejako
Ako je tocno... FIFA: Hair is only considered part of the body if it affects the movement or trajectory of the ball. This is only likely in cases of significant contact with a mass of hair, such as a top knot. — Boycie
Boycie
Jurki
Ja bi se pitao ponovo i ponovo: a zašto smo opet tako loše ušli u tekmu?!?! — ElDorado
jakov1
Tko od sudaca ima jasan i nepobitan dokaz da Veiga nije namjerno dirao loptu? Jer ako je, to onda poništava zaleđe, zar ne? Mislim, barem prema UEFA pravilima jer smo imali na Ligi nacija u utakmici Francuska-Španjolska gol Mbappea iz čistog zaleđa kojeg je “poništilo” to što je španjolski stoper uklizao i doslovno minimalno okrznuo loptu, nije joj bitno promijenio putanju, ali je potez okarakteriziran kao namjera da se lopta igra i gol je priznat iako je Mbappe bio u zaleđu, ali je Španjolac zadnji dirao pa je gol bio priznat. — Mathiasovi Chageri
↪jakov1 ne radi na bazi zvuka nego ima akcelerometar. — vukyxd
Boogieman
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.