• The Undertaker
    8.2k
    Ne znam do koga je ali se Dinamo sramotno oprostio od Petkovića i Ristovskog, barem za sada. Nebitno što je bilo u uredima ali se ovo moralo puno bolje napraviti. Sedam godina doprinosa najboljem periodu kluba u novijoj povijesti a odlaze na zadnja vrata. To se tako ne radi.
  • Crle
    1k
    TIŠINA!
  • Jurki
    17.8k
    Zakaj je ova tema jos otkljucana?
    Mislim da je 2 dana prolijevanja žuči i suza dovoljno.
  • M94
    1.7k
    Klasa od igraca jedan period kad se Dinamo dignuo i poceo samarati po europi.

Ocekivao sam vise od njegovog "nema na cemu", kafe kuharicu, Barisica i ostalu ekipu je znao fino pohvaliti ili ih braniti tisinom na trgu, mogao se bar navijacima zahvalit.

Palac dolje od mene, mislio sam da je gospodin.
  • Ali
    2.7k

:lol: Kim Jong-un's supporters
  • Ali
    2.7k

Jurki, nisam mozda dobro sročio, pa je moglo shvatit se krivo.

Nisam protiv raskida ugovora. To je u poslu uobicajeni dio. Nekad jednostavno nemozes pribliziti stavove i svatko na svoju stranu. Iako na direktoru je da ima viziju i proba glavnoh strojara privoliti na svoju stranu. Meni je malo razocaravajuce takvo nogometno ime kao sto je nedvojbeno Zvone da smo raskinuli sa Pjacom, Riletom, Petkom, prodali Batija u istoj sezoni kad i Sucica. A za sada smo doveli trenera petoplasirane ekipe hnl koji je usput receno u zadnjih 8 tekmi dobiju 1 ! A od igrača naše bivse igrace rasprsene po prosjecnim klubovima. Sorry al to je mogao i Marić koji se ine proslavio.
    No opet sam skrenuo sa teme.

Usporedio sam veliki klub kako se oprasta sa kapetanom i zasluznim igračima.
    A ne da izlaze kroz vrata za poslugu.
    Mi smo gospodski klub i ako i nema dogovora sa iigracem/trenerom to mora biti gospodski i sa otvorenim vratima za buducnost. Jer samo tako cemo u buducnosti moci ocekivati velike igrače. A pogotovo kaj su vjerujem isti ljudi radili videa kad je dolazio jaoanac no.2 a sad za kapetana ovo. Zakaj jer ti nrtko tak rekao ili se ti iki tvoj sef zeli dodvoriti novom gazdi..

Tko je kaj nudio, tko je kaj odbio nikad necemo sa sigurnoscu znati. Ne znaci da moramo stvarati losu vibru , naprotiv. Luka ce se zato bez obzira sto mu nisu dali da se oprosti od nogometa u Realu suhurno tamo vratiti, a Petko nece nikad vise krociti na stadion.
  • Bosna86
    12.2k
    Ne znam do koga je ali se Dinamo sramotno oprostio od Petkovića i Ristovskog, barem za sada. Nebitno što je bilo u uredima ali se ovo moralo puno bolje napraviti. Sedam godina doprinosa najboljem periodu kluba u novijoj povijesti a odlaze na zadnja vrata. To se tako ne radi.The Undertaker

Volio bih čuti kako bi se to Dinamo trebao oprostiti od njih? Likovi su izgubili naslov od tima koji nije ni želio biti prvak, smijenili 3 trenera … Samo ih Šibenik nije dobio

Evo za Ristovskog se znalo da ide… Sta je trebalo zaustaviti igru protiv Varaždina pa ga pozdraviti?

Da se na prvoj domaćoj utakmici organizira oproštaj uz neko svečano darivanje, ovaj gore navedeni Petković se vjerovatno ne bi ni pojavio

Ovo sto su oni uradili ove sezone je kulminacija onog sto su radili 7 godina u HNL… Nijedan od njih se nije borio za Dinamo već za sebe… Jedna lijepa lekcija svakom navijaču Dinama na temu legende kluba … Radili su svoj posao, hvala im na tome i doviđenja… Nije bas da se Totti oprašta
  • Neron53
    1.7k
    Uopce me nebi iznenadilo da iz osvete, pakosti i "dispeta" ode dolje.
  • Bosna86
    12.2k
    Da malo proširim svoj upis

Jednog dana kad budem učio svoje dijete o Dinamu i posjednem ga na krilo, pričati ću mu o potezu Bobana i generaciji 82… Sigurno priču necu započeti sa bio jednom jedan Ademi, a rođen sam 90 i neke…
  • The Undertaker
    8.2k
    Legendi Sučiću dres i plaketa, Zeko u suzama a prolazniku Riletu ništa (a znalo se da odlazi).
    Ne nose današnja djeca dresove Zajeca i Bobana već Petkovića. Petko je odigrao za Dinamo puno više utakmica od Bobana, o osvojenim trofejima da ne pričam pa je Boban legenda (što i jest) a Petko je prolaznik. E pa neće biti tako.
    Ako se nismo dogovorili, nismo. Ali je morao dobiti sve počasti a ne generički tekst na klupskoj web stranici.
  • Pacho
    1.5k

Tvoj izbor, ali sta je tocno jos ova generacija trebala napraviti da bi zasluzila da se o njoj prica?
  • The Undertaker
    8.2k
    E vidiš, ja koji sam gledao i Zajeca i Bobana i Petkovića mogu ih staviti u istu ravninu, a Ademi je i iznad njih.
  • Dinamosaur
    2.2k
    E pa neće biti takoThe Undertaker

E pa hoće!
  • Lox
    21
    nece radi tate
  • Mali Zeus
    17.6k
    možda i dobije planetu. Mislim tako se dogodilo, tad se činilo da ostaje, ali se nisu dogovorili. Ne mogu mu sad organizirati revijalnu utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.