• Mali Zeus
    17.6k
    iskreno ne kužim tvoj upis. Kao da i Ademi nije legenda koji je vodio klub do hrpe trofeja.
  • znajdatevolimja
    348
    Ljudi moji, ali u kojem svemiru Petković može biti uz bok nekim navedenim legendama na prethodnim stranicama?!

Sve ok, stvarno je nogometni velemajstor, ali postoji razlika između najboljih i najvećih.

Za ovu drugu kategoriju treba puno više od biciklića, lažnjaka, škarica itd.

Petko po meni nije napravio ni blizu koliko je trebalo da bude u domeni najvećih.

To su one stvari izvan terena, to je stav prema klubu i navijačima, to je ono kad se trgaš zbog grba na dresu. To je često nešto neopisivo, gotovo apstraktno.

Igrački ćemo ga teško zamijenit, ali u domenu velikih prije ulazi KTC i slični igrači.

A Zvonimira Bobana stavljati u istu rečenicu je ipak suludo.
  • Bosna86
    12.2k
    ja koji sam gledao i Zajeca i Bobana i Petkovića mogu ih staviti u istu ravninu, a Ademi je i iznad njih.The Undertaker

Za mene je Dinamo puno vise od onoga na terenu… Jel onda i Sammir tu negdje u ravnini jer po onom na terenu veći je i od Zeke i od Bobana?

Mislim da se razumijemo, tvoje mišljenje je legitimno… Moj pogled na Dinamo je drugačiji i tjt
  • The Undertaker
    8.2k
    Kako se ljudi odnose prema legendama vidilo se nedavno, na komentarima vezano za Zajeca. Tako će proći i Boban.
    Međutim, jedna je stvar što o njima pišu neuki i polupismeni ljudi na društvenim mrežama a druga je stvar kako se prema njima odnosi klub.
  • znajdatevolimja
    348

Jebote..ko da smo se dogovorili haha

Dinamo je ideja, a ne 4-3-2-1 i biciklići i asistencije.
  • Dinamosaur
    2.2k
    kao ono na trgu Bana Josipa Jelacica
  • Pacho
    1.5k
    Cijeni se kakti kurcevitost, ali ne ako se slucajno kaze nesto sto mimozama ne pase.
  • Neron53
    1.7k

Bas radi tate je jedan vec otisao
  • plavi72
    1.4k
    Petković u Hajduku :rofl: Đeko isto opet dolazi , Pašalić se vraća ...sezona krastavaca, u plasteniku ih odavno ima i u vrtu počinju,a kiselih najviše !
  • Mali Zeus
    17.6k
    zamisli. Mimozama ne paše spominjanje kurvetarke i mumije.
  • The Undertaker
    8.2k
    Nemojte me zasmijavati ovom južnjačkom patetikom. Gdje je bila ta ideja kad nas je bilo 2000 na tribinama?
    Dinamo je prvenstveno nogometni klub čija se uspješnost mjeri trofejima. Sve drugo je popratni folklor, pogotovo otkad je Hrvatska neovisna država.
  • Mali Zeus
    17.6k
    zanimljivo gledanje. Onda je ovo sve od prošlog proljeća zapravo nevažno i nepotrebno. Važni su trofeji.
  • Pacho
    1.5k

Ne pase ni meni pa sta sad. Najbolje da cu radi toga omalovazavati sta nam je Petko donio.

S druge strane, ovdje ljudi pisu da treba biti zahvalan Dinamu sto mu je dao sansu (slazem se), ali on istovremeno ne smije biti zahvalan ljudima iz kluba koji su mu i pruzili tu sansu. Ta ekipa se i meni gadi, ali s ljudske strane razumijem zasto ih Petko cijeni.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Ljudi moji, ali u kojem svemiru Petković može biti uz bok nekim navedenim legendama na prethodnim stranicama?!znajdatevolimja

Boban će uvijek biti "veći" od Petkovića, ali Petković je više dao Dinamu od Bobana.

Pričamo o čovjeku koji je 7 sezona tu, najviše europskih asistencija ikad, dijeli prvo mjesto najboljih europskih strijelaca Dinama ikad s Oršićem (od kojeg je napravio vrhunskog igrača), 6 titula prvaka, 2 kupa, 3 superkupa i to sve u ovom modernom nogometu. Petković će sigurno biti upisan kao jedan od najboljih i najvećih u povijesti kluba.
  • The Undertaker
    8.2k
    Zapravo je vrlo jednostavno. Ako klub bude i dalje nazadovao onda jest promašeno, ako bude napredovao onda nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.