• Navijač Dinama
    10k
    Bruno Petković je u razdoblju od 2010.e među 3-5 najvećih legendi kad uzmemo obzir koliko je i što učinio za Dinamo i što je Dinamo sve sa njime učimio s on bio glavna poluga.

Jedino tko mi pada na pamet i da je zasigurno veća legenda u tome razdoblju da je ispred njega su Ademi i dalo bi se možda,ali možda raspravit i o Sammiru u kontekstu Dinama.

Odmah nakon Brune bi rangirao Livakovića, Oršića, Olma i da ne nabrajam.

@Infinity

Zazivali smo(velika,ogromna većina) radikalne promjene, tražili remont-smjenu generaciju i sad je napokon krenulo ka tome, pa onda nažalost ljudi budu nesretni.

Bayernove navijače nitko ne pita hoće li im falit i kako se oćejau na odlaksu Mullera, pa Neura kad bude i sl..
    Za dio oko Matanovića i Kange se slažem, u istu bi kategoriju stavio Belju i Miereza.

Dao se Bobanu klub de facto u ruke,(de Jure de Boban), i vjerujem mu osobno i treba mu dati šansu, da svoju ideju /ideje sprovede u dijelo, pogotovo sad nema nikakvih spletkaroša ili nekog tko će radit "kontra" kluba, "minirat" transfere ili borba struji, to je službeno vrijeme prošlosti.

Službenim odlaskom Petkovića i ako ikad iz IO ode Podnar(koji je bio blizak garinaturi Vlatki Peras), nema ni tehnički više argumenata za vađenja i lažna dječja opravdanja za razno-razne Perasice,Mamiće, Marčinke i slične.

Pukovnici ili pokojnici
  • prefontaine
    2.4k
    Koja histerija ovdje. Ja djecu učim da kad im god netko kaže "hvala", oni odgovore sa "molim" ili "nema na čemu".

"molim" se koristi kada smatraš da si nekome učinio neku uslugu, kada je u pitanju neka veća stvar, kada si se možda malo i pomučio da uradiš to što si uradio.

"nema na čemu" se koristi kada se želi reći da nema potrebe za ikakvom zahvalom, tj. to što si učinio nije ništa posebno. Koristi se kad želiš umanjiti važnost svoje pomoći i naglasiti da je bila spontana, očekivana, mala usluga.

I klub mu zahvali, on odgovori s "nema na čemu", čak još stavi i plavo srce, i sad opet ispada prepotentno, egoistično, bolikurcinasto itd...

Da je napisao neki chatgpt esej, bilo bi "evo vidiš koliko mu dinamo znači, a oni ga šutnuli ko zadnju krpu", da nije reagirao bilo bi "vidiš koliko mu je stalo do dinama, ni najobičniji odgovori nije u stanju napisati, pa barem da je stavio nema na čemu".

Odrastite. I manje pratite fejsbuke, instagrame, ikseve, tiktokove i šta je sve još u modi, nemam pojma, meni je i dalje mail glavni.
  • jedan u nizu
    13.7k
    Da netko na zoni nije napisao da se nebi cudio da Petko zavrsi u Hajduku, nebi ni bilo novinskih clanaka.

100% sam uvjeren da se pise o tome iskljucivo jer se to culo na zoni, ili eventualno na nekoj drustvenoj mrezi sa slicnim komentarom.

Pa di ces klikanijeg clanka i vece senzacije nego da napises da Hajduk oce Petka nakon sto je ovaj raskinuo ugovor.

Ne nasjedajte na jeftine trikove.

Petkov odlazak dolje bi bila vec izdaja od Kranjcara svakako.
    I bez brige, to se sigurno nece desiti.
  • Toni90d
    1.8k
    Gdje nam je @Big Daddy? Sa kim će sada sjediti na tribinama?
  • db-izbjeglica
    17.8k
    pa nek ide gdje hoće, nije dinamov igrač, sasvim mi svejedno jel igra u bešiktašu ili hajduku.
    on sam je više puta izjavio da ga je hajduk kao klinca jako razočarao i da se u tom trenutku zakleo da nikad neće igrati za taj klub. sumnjam da bi tako kurčevita i tvrdoglava osoba ikad pogazila javno iznesenu stvar.
  • Ali
    2.7k
    Real 2025 nije osvojio niti jednu kantu, kapetanu odluče ne produžiti ugovor i naprave spektakl tri dana svi sportski mediji su pričali o dostojnom oproštaju. Od velikog kapetana koji je na terenu vidio suigrače i iste proigravao a da to nitko drugi nebi vidio , a najvažnije niti protivnici nisu to mogli predvidjeti. Sa njim su osvojili pregršt naslova i pobijedili bezbroj velikih suparnika.

Iste te godine je Dinamo propustio osvojiti kantu. I sa kapetanom i plemetim igračem radi čijih lucidnih podvaljivanja se tražila karta više, a protivnici ma kako veliki u usporedbi sa Dinamom (Milan, Chelsea, Tott, Betis, Benfica...) su nerijetko stavljali dupli blok i išli na nož u kičmu jer su znali tko može riješiti utakmicu.
    O odigranim utakmicama pod blokadama i nesnosnim bolovima radi stila igre i ovog gore targetmana je bespotrebno pričati. I kako se klub oprosti, prvo rečenicom "imamo dogovor?, NE ? Nećeš više tu igrati ni minute.. " do
    Slike na drustvenoj mreži i HVALA !..

Upravo ovakav HVALA me ljuti jer mi se čini da navijam za Sj.Koreju a ne Dinamo pod maskom neke demokracije. Jer nemoguće da nije znao, jer to napravi klinac od 14g kompilaciju najboljih poteza... A da ne kažem oproštaj u utakmici , špalir, trans , silazak uprave na teren slikanje itd... Nego bih rekao veliki vođa je naredio ili se svi uvlače u dupe velikom vođi.

Pa ljudi Canjuga je mala beba kam smo klub doveli !

Brumo, znam da malo znači, ali nemjerljivo hvala za sve poteze kojima si me digao sa pocesto hladnog stolca na zapadu. Oprosti , nisi zadlužio. I tko kritizira Brunu kao nogometaša ima neku drugu rekao bih nenogometnu glavu.

A sve ovo se oslikalo i zasto je Modrić potpisao za AC Milan i zasto je Baturina trazio transfer... A tako malo je falilo da napravimo 2026 jednu od najvećih godina u povijesti iznad i 67 i 82 i 19...

E Zvone, Zvone , nemogu se oteti dojmu da si mogao biti najuspjesniji direktor. Jer Modrić, Baturina, Petković, Stojković, Pjaca su mogli daleko daleku u EL , o medijskoj pompi u europi i olaksati buduće dolaske klasnih igrača nema smisla sada...
    Umjesto taga cete kao Tomasevic pričati kako ste stabilizirali financije, a mi ćemo gledati krive pasove Topića-Kulenoviča-Hoxhe i inih a klasa poput Stojkovica ce preko zaatuonika forsirat odlazak iduce ljeto bilo kam poput Ivanuseca...
  • jakov1
    689
    Trol, sprdnja, AI ili shizo epizoda?
  • Ali
    2.7k

Jakove izdrži...
  • Cif
    357
    koji si ti re..rd
  • Danko
    2.1k

Izbjegavam dinamo - fejs grupe radi proljeva i eto ti vraga sad takve proljeve moram čitat tu....
  • Crusades
    16.5k
    Bolje da sam si Tabasco nakapao u oči nego čitao ovo gore.
  • Jurki
    17.7k
    daj procitaj zadnjih 10 stranica.. pa ti mozda neke stvari budu jasnije.. i ostavi se patetike.
    Bruno je dobio iste financijske uvjete kao i do sad + produzetak ugovora za nekaj malo manje para na jos 2 godine.
    Da pojednostavim, Bruno je dobio mogucnost da od sezone 25/26,26/27 i 27/28 inkasira 2,9 milijuna eura.
    Bruno je isto odbio.. i razlaz je neminovna stvar.
    Ne treba nam opet da nas Tarzan jebe cijelo ljeto.. ide, ne ide, ide, pa ne ide.
    Isto tak taj isti Bruno je zakasnil na sastanak sa Bobanom.. halo jebote led zakasnis na sastanak sa svojim poslodavcem na kojem ce se rjesavati tvoj status..
    znaju svi kak Bruno trenira.. pa nisu ljudi u klubu mutavi. I usprkos tome je dobio mogucnost da zaradi mimalno 2,9 mil eura plus bonusi.
    Boban je htel da Bruno bude predvodnik novog Dinama, ali da taj isti Bruno bude maksimalno posvecen nogometu, poslu i Dinamu.
    Bruno je to odbio.
    I kaj bi mu se trebali klanjati?
  • Dr Hofmann
    3k
    ,,Pa ljudi Canjuga je mala beba kam smo klub doveli"

Jebem te živote... Dobit ću čir na želucu majke mi, gdje samo nađete takve genijalne usporedbe.

Daj se uozbilji čovječe, kako te nije sram uspoređivati ona vremena s tim da se Petkoviću nije napravio neki Mickey Mouse video. Bio sam dijete tada i morali smo skrivati šalove s Dinamovim obilježjima, ma nisi normalan.

I još etiketirati Bobana kao velikog vođu, pa trabunjati nešto o Modriću...Svaka čast, ali daj malo samokontrole u usporedbama vremena poslije rata kad je jebeni politički komesar, originalni hrvatski uhljeb, bio u klubu s ovim danas...Ako ga već spominješ pretpostavljam da se sjećaš tih vremena i nije mi jasno kako ti može takva glupost izletit van.

Ma i ja sam debil kaj se uopće upecam na ove gluposti
  • Mali Zeus
    17.6k
    jesi dobro?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.