• znajdatevolimja
    352

Dinamo je sve samo običan nogometni klub čiju veličinu mjere trofeji. Dinamo je ideal, a ti ako tako ne misliš, onda stvarno ne kužim zakaj navijaš za Dinamo.

A kad nas je bilo 2000 na tribinama (a i manje) sam bio tamo. Nije to bilo tako davno, barem ono zadnje razdoblje borbe.

Samo ne znam jel tebi jasno za kaj smo se mi borili tada ako misliš da je sve ovo patetika.
  • Pacho
    1.5k

Rezultati nisu bitni osim kad se istima opravdava ovo sad s Petkom i Pjacom :grin:
  • Mali Zeus
    17.6k
    pa onda moraš razumjeti ljude kojima to smeta. Nitko ne omalovažava njegov doprinos na terenu, nego ove stvari van terena malo bacaju sjenu na cijelu priču. Recimo ja ne razumijem da ide pred navijačima pozdravljati čovjeka s kojim je minimalno ako ikako imaju komunikaciju i još ih utišava.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Nemojte me zasmijavati ovom južnjačkom patetikom. Gdje je bila ta ideja kad nas je bilo 2000 na tribinama?
    Dinamo je prvenstveno nogometni klub čija uspješnost mjeri trofejima.
    The Undertaker

Daj nemoj, znas i sam kako je Dinamo kao i nekoć Građanski stvarao i imao svoju publiku
  • Mali Zeus
    17.6k
    pa da, bio je dobar dok smo imali sve trofeje, makar bilo samo 2000 ljudi na tribinama.
  • znajdatevolimja
    352

Pa za kaj smo se mi onda borili uopće?!

Klub je osvajao trofeje i konstantno igrao europska natjecanja u jeku najveće borbe.

Očito smo svi bili kreteni.
  • Paggini
    53.1k
    Zasmetalo je i meni to pozdravljanje Perasice, ali sad obezvrijediti sedam čudesnih godina radi toga mi je osobno smijesno.

Možemo se igrati te igre "što su sve legende Dinama radile i pričale" do sutra, pa će ispasti da nemamo nijednu legendu po strogim postulatima legende Dinama.

Osim eto Emila Perške jer jbg, ako nisi herojski umro braneći grad od nadolazeće rulje divljaka, nisi legenda Dinama/Gradjanskog jbg.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Bez obzira na sve Petkovića smatram legendom, ali razumijem i ljude koji imaju drugačije mišljenje.

Valjda je dovoljno pametan i mudar da ne pogazi sve to odlaskom na jug.
  • Rex Ramae
    3.2k
    sedam čudesnih godinaPaggini

Pretjera ga ti momački...pa zadnje tri godine nije sastavio 10 tekmi da valja :)

Prve 3-4 godine top..ovo ostalo korak naprijed, nazad dva.
  • znajdatevolimja
    352

Ne znam referiraš li se na moj post, svakako to što pričaš ima poantu, ALI ja ne pričam samo o pozdravljanju Perasice.

Ajmo uzeti ovaj primjer.

Zamislimo napadača koji pojača Romu sljedeći prijelazni rok. U sljedećih 5 godina Roma uzme 2 lige prvaka i on bude najbolji igrač oba puta. Čak jednom uzmu i trostruku krunu i imaginarni igrač zlatnu loptu.

Je li taj igrač veći od Francesca Tottija?
  • Paggini
    53.1k
    Pretjera ga ti momački...pa zadnje tri godine nije sastavio 10 tekmi da valja :)Rex Ramae

Hahaha pa ok, ako sam ja pretjerao, pretjerao si i ti jer kult Brune Petkovića se itekako pojačao nakon prošle sezone kad je zabio u svim bitnim tekmama na proljeće.

A sezonu prije da ne spominjem - rusio nizozemsku u ligi nacija, brazil na svjetskom, asist i gol Chelseaju, asist protiv Milana....

Je li taj igrač veći od Francesca Tottija?znajdatevolimja

Pa reci mi igraca Dinama koji je odigrao toliko velikih utakmica toliko dugo vremena i u HNLu i u Europi? Igrača koju je sudjelovao itekako u skidanju jebenog prokletstva koje je trajalo 50 godina?

Mi nemamo igraca u novijoj povijesti koji je kao Totti cijeli zivot i karijeru proveo u Dinamu, a svjetska je razina. To mi je kao da je Modric ostao cijelu karijeru u Dinamu, ne znam. Ne sjeda mi analogija, ne znam Rominu povijest, ali mi se čini da su imali najuspjesniji period sa Tottijem?
  • Pacho
    1.5k

Tko je nas Totti?
  • The Undertaker
    8.2k
    Naš Totti je Ademi.
  • Dudu 9
    720

Pretjeruješ i ti, zadnja titula je 50% njegova .
  • Dinamosaur
    2.2k
    Jednog dana za 200 godina.. pita otac sina jel znaš tko je Petković ili jel znaš tko je Boban?!?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.