• Dani Olmić
    1.5k
    Hvala na svemu i adieu
  • GOAT
    2.7k
    Vidim opet smo postali emotivni i puni neke nostalgije a sljedeće sezone kad zbog istih grešaka budemo gubili utakmice onda cemo se čuditi kako nam se to opet dešava.

Ne ide ovo direkto Petka jer je cijela ekipa usrala sezonu, dakle od uprave to trenera do igraca ali dajte ljudi zar par suzica treba pasti da sve zaboravimo?
  • Olmic
    4.6k
    Ako je nama najveci problem Petko mi problema nemamo
  • Dr Hofmann
    2.8k
    Petković je strašno talentiran igrač, visok, jak, tehnički skoro savršen, ali je baš specifičan lik kojem treba određeni tip ekipe i igrača oko njega da bi to funkcioniralo na visokoj razini. Meni on nije trenutno za prvog napadača, ima dosta problema s ozljedama i jednostavno igra specifičan nogomet. Kad ima svoj dan je kao Ibrahimović, kad nema upucao bi ga iz Kalašnjikova koliko bude nezainteresiran i pun grešaka. Ne znam ni sam više, ali nikako ne bi htio da opet previše ovisimo o njemu iduće sezone.
  • Crni86
    10.6k
    Kapetane ozdravi do kraja, spremi se i povedi nas u novu sezonu. Opet ce oni koji te najglasnije pljuju tada te najglasnije opet dizati u nebesa.
  • don
    13.1k
    :heart:

IMG-1067.jpg
  • San Lorenzo
    19.3k

Ovo je vjerojatno izraz lica svakog navijača Dinama tokom cijele sezone. :lol:
  • Izet Hajrović
    5k
    Njemu samo trebaju suigrači koji su sposobni naciljati okvir gola ili u 1 na 1 situacijama ne gađati golmana. Koliko je samo danas lopti podvalio i onda imaš Baturinu koji profula 2 zicera, Sučić isto do gola promašio 3 prilike. A tek cirkus koji su izvodili Kačavenda i Rog, katastrofa. Ne znam treba li Kulenovića spominjati. Čak sad idem prema tome da je Mudražija De Bruyne za Kačavendu i Roga, čak mi ne ispada tako loš. Da ne offtopičarim, kapetan mora ostati!
  • Fan
    1k
    Ne može se Petko komentirat ovu sezonu nikako, ni dobro ni loše jer ju jednostavno skoro nije ni igrao, a ono što je, sigurno nije bio u formi.
    Imao je nekoliko sjajnih poteza, imao je više užasnih poteza, ali ono što je meni vidljivo je to da mi stvaramo puno više šansi s njim nego bez njega, kakav god da je.
    Međutim, prije nekoliko dana sam rekao, obožavam ga, ali ako nam klupski doktori ne mogu garantirati da su ove kronične bolesti iza njega (nikad se ne zna dal može doć do neke ove ozljede, al ovdje pišem o ovome što ga dugo muči), onda bi pametnije bilo da se rastanemo.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Petko je jednostavno klasa i to pokazuje na terenu. Najsmiješnija je ekipa koja mu nakon višestrukih namještenih zicera danas broji nekoliko izgubljenih posjeda. Petko je takav igrač, ne znam kako ljudi to nisu naučili. Da, on će te u istoj utakmici naživcirat s nekom petom i onda u istoj utakmici predriblat pola ekipe kao protiv Krasnodara. Jednostavno je klasa i smiješno je tjerat ga ako je voljan ostat. Baš me zanima kojeg boljeg igrača mislite da Dinamo može dovesti, a da će zamijeniti Petkovića?

Naginjem i ja mišljenju da bi nam dobro došao još jedan napadač, ali ne umjesto Petkovića, nego umjesto Kulenovića ili Kange.
  • Žan
    538
    Kapetane oporavi se i sto brze odi iz kluba, ima nas kojima nisi veci od kluba !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.