• prefontaine
    2.2k
    Puno dobrih utakmica i poteza, ali ono što je radio protiv Krasnodara spada u creme de la creme predstava jednog igrača...
  • Kruno
    949
    Petko care, proslu sezonu sam donio naslov. Svako dobro gdje god odes.
  • Dudu9
    1.8k
    Petković je i dalje pod ugovorom tako da njegov odlazak opet ovisi o dinamu, a na kraju ko zna hoće dobit bolju ponudu s obzirom na zdravstveno stanje
  • Kujtim Shalla
    5k
    Svaka mu Cast za sve ,legenda klubs i jedan od najboljih ikad . Ali kad se sjetim da bismo doveli napadaca proslo ljeto jer petko je prva spica i nezamjenjiv, jbt Samo jedan gol vise umjesto stativer bili bismo prvaci
    Hvala na svemu Ali vrijeme je. Ako je istina mogli su se dogovorit
    Nisi pravi napadaca Ali si nas vodja. Ugovor manji jbg Ali i ocekivanja bi bila Manja i teret sa njegovih ledja. Naci pravu spicu i svi sretni
    Jbg onda sretno i hvala na svemu. Niko nije iznad klubs #dinamoiznadsvih
  • Ali
    2.7k

Hvala, Mea Culpa.
    Izgleda da sam malo pobrkao, ili sam propustio Osijek i Lokose...
  • nemapredaje
    5.3k
    Lljudi, polako s oproštajima. Pa nemre on samo tako otići.

Zaboravljate da je pod ugovorom do kraja sljedeće sezone, a nije baš situacija da se klubovi bore za njega.
  • Logistika
    1.4k
    Inace mediji izmisljaju ponude za igrače samo za klikove. Pa me bas zanima koji su to zainteresirani. I kako nema spekulacija vec. Cudi me da nema neka Legia,Lecce....cudi me da ga mediji vec ne dovode preko mamića u Sarajvo. Koje su mu opcije ?
  • Brusa
    3.3k
    ja iskreno za Brunu ne vidim puno opcija, ako nitko nije htio platiti za njega 2.5 milje prošle godine dok je bila ta famozna klauzula i dok je imao dobru sezonu iza sebe, teško da će sada naći nekoga., nakon što je godinu stariji i pola sezone je bio ozlijeđen. Eventualno ako ga neki naš trener povuče kod sebe (Jakir i sl)
  • Droljo
    16.4k
    Petku bi dao ugovor od 500k godišnje na još 3 godine. Bonuse po nastupima, za naslov, kup, ligu prvaka itd da max može narasti na milijun. To nebu dobio nigdje a doma je. Jebe njega Tarzan koji ima veću lovu kod transfera. Inače ne znam zašto nebi pristao na to...
  • prefontaine
    2.2k
    Petku bi dao ugovor od 500k godišnje na još 3 godineDroljo
    I on samo pročita i kaže: "hvala, ali ne hvala!"
  • Droljo
    16.4k
    I dobro. Nek ide dalje. Klubovi jedva čekaju dat mu milju i pol godišnje da im odigra pet utakmica i razjebe svlačionicu ak mu nešto ne bude po volji. Ali, bumo videli...
    Dinamo ima mehanizam za ugasit ga do kraja. Godinu dana maksimirske šume i tribine. To se ne radi ali....
  • Brusa
    3.3k
    Godinu dana maksimirske šume i tribine.Droljo

Jebe ga se, sjedi na vidikovcu, pije pivo ,puši marlboro godinu dana i za to dobije milju eura.
    Gdje mogu potpisati? :razz:
  • Jurki
    17.3k
    Dinamo ima mehanizam za ugasit ga do kraja. Godinu dana maksimirske šume i tribine. To se ne radi ali....Droljo

Ako ce zajebavati.. da slazem se da ga treba poslati u šumu i na tribinu... ali uz bespoštedne trkačke treninge.
    Da dobiva milju i pol za trckaranje nema smisla. Iskasljal bi on svaki malboro koji je popusil u zivotu uz krokodilske suze dok nebi vise mogel bezati.
  • Danko
    2.1k
    Koje gluposti pišete majko mila... Natjerat ga da trči po maksimiru jer eto neće da mu se smanji plaća
    Pa bio bi glupan prve klase da pristane na smanjenje, a i tražit od nekoga da pristane na smanjenje aktualnog ugovora je najobičnija ludost , neznam kak je uopće to nekome palo na pamet, što ćeš dobit s tim osim tenzija i nezadovoljstva?
  • NitkoBitan
    27k
    Pa nezadovoljan je i klub kao i navijaci koliko je isporucio prosle sezone. Ne opravdava taj novac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.