• Omake
    20.6k
    Možda smo ispunili tu neku normu nastupa kroz koje bi se dobili bonusi.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Možda je otišao doma za Uskrs
  • debeli biciklist
    58
    šta mislite o tinu kusanovicu za dinamo II dogodine?
  • Batigol
    197
    jel bi se mogao dovesti?
  • Nogo
    12.5k
    Pafos mu je dao puno, ali prošlog ljeta spominjalo ga se i kao mogućeg povratnika u Dinamo.

'Iz Dinama me nitko nije konkretno i direktno zvao pa nemam što drugo reći na tu temu. A što se tiče ljeta, trenutno ne razmišljam o tim stvarima. Sad sam doista zaokupljen završnicom ove sezone, da što bolje odradim obveze u Pafosu, a onda u prvi plan dolazi Svjetsko prvenstvo. To su moja dva fokusa u ovom trenutku. Na ljeto u Pafosu ulazim u zadnju godinu ugovora, što će biti, time ću se tada baviti. Kažem, sad me zanima samo što uspješniji kraj sezone, s vrhuncem na SP-u'.
    /Šunjić
  • NKDZ86
    9.4k
    ne igramo više tekme u eu ligi pa nam ne treba. prejak igrač za hnl.
  • Ritam Ulice
    3.3k
    IMG-1304.jpg

Transfer koji je ucvrstio vezni red i donio preporod cijeloj momcadi. Ne ponovilo se. Hvala ti dejane
  • Zagi
    18.9k
    Vratio bih Kačavendu za poziciju rotacije Stojkoviću.
    23 godine, taman za novi start . Moze on puno više nego kaj je do sada pokazao.
    Pogotovo bi se dobro snašao u visokom pritisku kojeg smo počeli igrati.
  • vjeko1701
    28.3k
    Može, al za to mora igrati. Ako ovdje dođe kao zamjena i ulazi svaku drugu-treću utakmicu po 15 minuta, možda svaku petu-šestu starta, ne vjerujem da će nešto pokazati.

Ako se nije nametnuo na posudbi tamo, sumnjam da će ovdje biti nešto bolji.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Ja bi ulozio u jos jednog veznog provjerenog. Najradje bi Bennacera ako se procijeni da moze se ustabilit. A od ostali nekog Sunjica, Gnezdu Cerina ili tako neki tip vec dokazanog igraca. Onda bi bili sigurni sto se tice veznog reda
  • Zagi
    18.9k
    Ha nama šira rotacija u veznoj liniji treba. Lako sada kada je samo HNL u igri ali vidjeli smo protiv Genka kako to izgleda kada ti trebaju svijezi igrači , a okreneš se prema klupi i ...
    Kada krene najzešći ritam , ne vjerujem da je optimalno da Stojković starta svaku niti da kada starta, bude na terenu svih 90 minuta.

Ili nek Kačavenda mijenja Zajca , a Šunta Stojkovića. Makar mi je Kačavenda uvijek bio bolji poludesno.
  • vjeko1701
    28.3k
    Tu se slažem s tobom, samo nisam siguran dal može dati bilo kaj nakon cijele sezone mizerne minutaže.
  • Zagi
    18.9k
    Da na to je teško odgovoriti ali opet , Topić i Soldo daju svoje bez obzira na minutazu .
    Sličan je to profil mentalno, bar ja to tak vidim.

Da je Grezda Čerin bolja opcija barem za prvu sezonu , svakako. No on je i puno skuplji , a pitanje jel bi njemu uopće odgovarala pozicija gotovo sigurne zamjene.

Kača je ipak mlad igrač i njemu bi bilo lakše se mentalno resetirati i ući u sezonu sa premisom da je svaka minuta blagoslov i borba.
  • rioda
    18k
    A Kovačić? :monkey:
  • vjeko1701
    28.3k
    Pošto ne vjerujem da će biti nekog interesa za njega, vjerojatno ćemo i saznati. Osim ak ga Mišković ne traži na budući postotak xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.