• fakin
    3k
    jbga, jedno je kad te trenira rafa benitez, drugo kad te trenira mario kovačević, bez uvrede ikome.
  • Noel
    19.1k
    Slažem se, skupa ćemo ukrsrit mačeve na kopanj da ujutro ide doznajemo saznajemoDoktor Kunić

Sutra ujutro budite spremni kad mediji najave obrat, doktor i ja spašavamo i ono malo kaj imamo :death:
  • pešća
    980
    Meni se čini da je Panathinaikos nadmašio Bragu i Werder za više od 30% ponudom. Više vjerujem procjeni njih nego Grka. Slaven prošao odlično, Grci loše.
  • Zagreb1992
    3.2k

A po čemu je to PAO loš izbor ? Gluposti pišeš
  • Common Sense
    1.4k
    Mislim da je Jagušić napravio korak u krivom smjeru i da grčka liga definitivno nije optimalna za afirmaciju i daljnji razvoj mladog igrača. Male su šanse za uspjeh tamo. Mogao bi se on uskoro vratiti u HNL po diskontnoj cijeni.
  • Žan
    792
    Grcka liga rame uz rame sa Turskom, pratit cemo ovu sapunicu jos dugo.
  • Markelo
    3.7k
    Ej iz Hnl-a u grčku ligu a imaš 20 godina i jedan si od najtalentiranijih igrača u Hnl-u. Ja ovako glup transfer iz perspektive igrača, dugo nisam vidio
  • zmujcinslbrod
    103
    mislim da će se Zvone oglasiti oko ovoga... Cordobu uz postojeći kadar guramo, za veznog ostaje 1 mjesto upražnjeno i dalje.. Šunjić? Pozo? ili neko Sad Sam Popizdio baš pravo pojačanje.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Ako je istina da je PAO ponudio 6 miilja i 20% to je nerealno dobra cifra. Pogotovo za Grke. Ne kazem da nije istina,al zvuci nerealno. Čestitke Slavenu ako su uspjeli tu lovu izvuc.
    Jagusicu svu srecu zelim,ali trebat ce mu itekako. Za njegov razvoj tesko da postoji gora liga. Malo cudno da je on pristao na to. Naprosto ne vidim bolje stepenice za razvoj i nogometni i zivotni nekog mladog perpsketivnog nogometssa od toga da s 20 godina dođe u najveci HR klub, u glavni grad drzave. Toliko vec isprocana prica Modrica,Mandzukica,Brozovica,Corluke itd. koji su isli stepenicu po stepenicu. Pa evo i u novije doba Olma i Gvardiola pa sad Baturine i Sučića koji su nedavno otišli. Ne mislim pri tome samo na nogometne i tehnicko takticke stvari nego i na to da ti u Belupu nisi nikad osjetio kako je to imat navijače,kako je dozivit kritiku,popularnost,kako je zivit u vecem gradu te okruzenje kao nogometas kluba s ogromnom navijackom bazom i svime sto to nosi. Baš šteta.

Kako god,nek mu je sa srecom,a Slavenu zelim da lovu pametno ulozi u infrastrukturu i omladinski pogon.
  • NitkoBitan
    35.3k
    a Slavenu zelim da lovu pametno ulozi u infrastrukturu i omladinski pogon.Dinamo-SB

Pored Vukovara, Rudesa i slicnih padobranaca u ligi ne trebaju ulozit ni 20% toga da ne ispadnu, a ambicija za nesto vise realno nemaju.
  • Georginho
    493
    Ja ne znam čemu ogorčenost na Slaven i malog. Ako su dobili što se piše, svaka čast. Odličan posao. Bili bi glupi da ga nisu prodali.
  • ElDorado
    9.9k
    Jagušiću ne želim ništa, Slavenu još manje, mi guramo dalje.
    Puno povjerenje i podrška Bobanu.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    Ako je istina, sretno mu, potrebniji je njemu Dinamo, nego nama on. Nac cemo mi drugog, a njemu tesko da ce bit bolje negdje nego u nas.

Mi svejedno nismo rezultatski u nekoj teskoj situaciji, lagano se odvajamo mozemo sa ovim kadrom do ljeta lagano. Njegov problem sto nece iskoristit to da odigra sigurno polusezonu kompletnu i sprrmi se za svjetsko , i dogodine za europu. A nama nije potreban neki extra igrac zbog rezultata trenutno, kao sto je bilo prosle sezone, vec neko da ga razvijemo i prodamo.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Stipe Biuk enters the chat….
  • Zg123
    3.4k
    Do agenta je…. Sto cijelo vrijeme govorim….,vlatkomarkovic

I ja isto mislim da je ovo njegova kuhinja, dovoljno je vidjeti kako gospodin vodi karijere ostalih mladih igraca, vjerojatno se i on dobro namirio s nekim postotkom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.