• Zg123
    3.4k
    nekada treba vjerovati necemu sto ti je pred nosom a ne Villarima i Ljubicicima.DiddyGuela

Pa zar nas nije mali odjebao na ljeto?
  • NitkoBitan
    35.3k
    Ako je Jagusic htio u Dinamo a prodan je u Pao jel i on primao pozive u nocnim satima od Podravskih stuka?
  • Davieboy86
    1.2k
    A i to sto kazes kolega… Koji racku se onda cudimo…
  • Batigol
    137
    Kopic ga odjebao prije par godina...:rage:
  • Noel
    19.1k
    Ako je Jagusic htio u Dinamo a prodan je u Pao jel i on primao pozive u nocnim satima od Podravskih stuka?NitkoBitan

Vodenim balonima su mu gađali obiteljsku kuću. Dno dna huligana iz Koprivnice. Crnilo se uvuklo u državu. Dokle?
  • DiddyGuela
    5.4k

Je.

Objasnio je kako se nije vidio u Dinamu jer smo doveli 8 novih igraca u veznu liniju. I cini se da je pametno odlucio. Zato i kazem, nije da ga nismo prepoznali ali ocito nismo imali viziju sto s njim. Da je doveden prije Villara ili Ljubicica... ali jebiga, tko bi znao da ce sve ovako ispasti. Kazem, ovo nam moze biti skola ubuduce jer siguran sam postoji tamo neki novi "Jagusic" među nasim klincima.
  • Batigol
    137
    Ne znam...to su igraci koji nama ne bi trebali otici ispred nosa...
  • ElDorado
    9.9k
    Da se nije provozao u gepeku?

Ovaj mi transfer nema nikakve logike. Mislim da je 3-4 najveci u povijesti kluba.
  • NerminB
    870
    E cuj pao.

Bolje da je u belupu ostao.
  • Zg123
    3.4k
    I cini se da je pametno odlucio.DiddyGuela

Pa ne znam bas, ja sam siguran da bi se izborio za minutazu jer ima kvalitetu kao Vinlof npr. Po meni je odlazak u Grčku uzasna odluka, valjda ne postoji gora liga za mlade igrace, eventualno Turska
  • Doktor Kunić
    6.2k
    Dam jajca na kopanj da je ovo jutarnji naslov u sportskim novostima.Noel

Slažem se, skupa ćemo ukrstit mačeve na kopanj da ujutro ide doznajemo saznajemo
  • rioda
    13.5k
    Toliko o nasem prijateljstvu s Paom...joesimunic

Možda ga pošalju nama na posudbu :cheer:
  • ElDorado
    9.9k
    U svakom slucaju siguran sam da ovih 20% nece vidit jer ih nece niti biti.
    Al sad bar znamo s kim Boban vise nece raditi. Mislim da je i ovo bilo zbog Kove i Dapca. On niti ljetos nije bio nesto zainteresiran.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Do agenta je…. Sto cijelo vrijeme govorim….,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.