• Orc123
    14.9k
    Jagušić ne dolazi kao krilo nego kao vezni! Mislim da je Boban bio vise nego jasan gdje ga vidi, sam Kova je jucer na presici rekao na pitanje za Jagu da im fali jedan vezni, Jagusic je sam vise outa izjavio da je desni vezni.....tu je stvar kristalno jasna....igrat cw u vezi ako dođe........ nikakvo krilo.....
  • Mali Zeus
    20.1k
    Što će četnik Zorko reći na ovo, jesmo li propustili Jagušića.
  • Paggini
    75k
    Jeziva mi je pomisao kako će Jagušić izgledat okružen igračima kao što su Beljo, Zajc, Mišić, Bennacer, Valinčić, Bakrar, a ne ovim HNL propalim prospektima. Jeza me hvata, uh uh uh.
  • rakurs
    2.5k
    Koji čušpajz jebote. Jedni kažu danas liječnički, drugi da se čeka Hajduk u subotu, treći da još ni ponuda nije poslana, četvrti su nazvali agenta i dobili demanti...
  • Zg123
    3.4k
    Dovodjenje Jagusica ce biti top potez. Bravo!
  • Olmic
    5.5k
    četvrti su nazvali agenta i dobili demanti...rakurs

I trenutno jedina istina, na tragu onog sta haza kaze
  • Droljo
    24.8k
    Znači, kurčina. :lol:
  • fatalerror
    84

Ugušit će se u tatinoj guzici.
  • skener
    7.1k
    Škegro je uvijek na vrućoj vezi s Lesičkim tako da će oni sigurno prvi saznati
  • rakurs
    2.5k
    Škegro je uvijek na vrućoj vezi s Lesičkimskener

Definitivno.
  • JMastermind
    1.3k
    Ajmo još 20 stranica pa da @Paggini može ponovo zaključat :lol:
  • Zagi
    15k
    jedino ali jedino na tom lijevom krilu mi nedostaje neka bolja back up opcija za HoxhuKujtim Shalla
    I Torrente kao zamjena na lijevom stoperu. Jbg križni na obje noge ...
    Zato i velim da je mali grdo pogriješio.
    No to su pitanja za ljeto. Kaj bi pisali u pauzi? Vidiš da Zvone misli na sve pa tako i na forum.
  • Mali Zeus
    20.1k
    iVfxIwP.png
    Zona trenutno.
  • Dinamo-SB
    1.1k
    Meni je najviše žao BalkanDede i slicnih "dinamovaca". Nema mu Mudrog,a i on nema vise tematike za pljuvat po Dinamu,širit histeriju i na tom skupljat preglede i dizat sebi popularnost jer sve sto je on pričao se pokazalo krivim predikcijama. Dinamo na +7 ,proljeće u Europi, dovode se top pojačanja,riješava se nepotrebnih i onih kojo se nisu uklopili,rasterecuju se financije od prijasnjih uprava, sto se tice drugih stvari koje isto se pokusavaju lazno optuziti kao npr da je dinamo pun stranaca,da su se uvukli antihrvstski elementi itd. ,a Boysi svaku tekmu dignu zanimljive transparente na koje nitko ne smije pisnit i Dinamo još dovede Livija i Jagusica. I pazi kakva tri prodajna potencijala cemo imat - Jagusic,Dominguez i Valincic. Znaci i izlazni transferi nece biti problem u buducnosti
    . Sad na +7 vjerujem da ce i mladi vise prilike dobivat iz omladinskog pogona. Uživam u ovom trenutku poraza svih pljuvača i zazivanja svega lošeg i doslovno sirenja laži cijeli period otkad je Boban tu ne bi li ga diskreditirali.
  • zmujcinslbrod
    92
    ahahahah, nije smio reći ime...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.