• Samo Dinamo ja volim
    33
    Kako doznajemo, pregovori bi trebali početi ovaj tjedan, a onda će Dinamo poslati ponudu... Sportske
  • Masto
    1.1k
    Ključaj temu :lol:
  • Mali Zeus
    20.1k
    Kakvog smisla ima da igra protiv Hajduka, ili odmah ili nek trune u Belupu, osim ako Dinamu nije cilj njega prijavit za europu sta takoder nema smislaOlmic

Svaka čast, top komentar.
  • Samo Dinamo ja volim
    33
    Msilim da će se to riješit danas maks sutra,Kova ništa nije htio otkrivat a mislim da ćemo ga dovest prije 5.2.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Ovi šta Boban i Dabac radi nije nikad niko prije u Dinamu radio. Kakva šahovska partija za Livija , a tek za Jagušića. Nije bilo paljenja ko prije da odmah nudimo brda i doline . Smireno iskulirano,strpljivo, pa ako sjedne ne voley onda lagano ideš po igrača . Riješili se viškova /grešaka ako ih se uopće može tako nazvati . Perić, Zagorac još mada mjesec dva gore dole ne znači više ništa. Za zavoja bi trebalo biti mjesta u omladinskoj školi,pravi profesionalac, a sa Perićem obavijest preko maila ili Instagrama i ajd bok. Zvone Bobana oprosti nam svima koji smo tu i tamo bili skeptični na neke poteze . A bit će i dalje kritike , dok je konstruktivna to je u redu . Ti i dalje moraš raditi i čuvati dinamo a mi moramo biti mudriji, strpljiviji, loyalnost nije upitna. Dinamo Zagreb iznad svih
    Niko ga ne spominje , ali je @Josip Frankdao dobre informacije prvi . Nije smio reći ime što je ok,ali nema sumnje da je aludirao na Jagušića.
  • ElDorado
    9.8k
    Čim je Kova rekao "ne bi to komentirao" zna se kaj to znači. Istu rečenicu rekao je i za Livija.
  • emilperska
    14.5k
    Rok za prijavu za EL je 05.02. (preksutra) u ponoć.

Igranje protiv jogurta ili igranje protiv Genka/Rome?!

Koji kurac hahaha..

Nadam se da to rješavamo ranije. Steta i za njega i za nas ako neće moći biti prijavljen. Tim više što je Bennacer otpao za Genk.
  • Noel
    19k
    MOŽEMO BOBAN MUDRAŽIJA ANTIHRVATI NAUKOVIĆ MUDRAŽIJAAA
    TATA ZDRAVKOOO OPET MUDRAŽIJA
    SJEBALI STE DINAMO, BOBANEEEEE OPEET MUDRAŽIJA PARTIZANI JUGOSLAVENIIII ZDRAVKU SE OVO NIJE DOGAĐALO MUDRAŽIJAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tetci na aparatima.
  • NVKOD
    9.9k
    Snimka-zaslona-2026-02-03-101854.png

Da, kolega @Mali Zeus, razumijemo da je to top komentar :rofl:
  • Mali Zeus
    20.1k
    nešto ne radi, crko maršal pa mi se isti komentar postao 6 puta. :lol:
  • skener
    7.1k
    Dinamo već danas dovodi Adriana Jagušića! Posao je gotov. Veliki talent iz redova Slaven Belupa već danas dolazi u Zagreb na liječnički pregled i potpis ugovora. Večernji doznaje da je dogovor oko odštete pao na oko dva milijuna eura, koje će Dinamo poslati put Koprivnice, uz veći postotak od sljedećeg transfera.

https://www.vecernji.hr/sport/bomba-s-maksimira-dinamo-doveo-adriana-jagusica-vec-danas-potpisuje-ugovor-1930451

Trenutno svi lupaju pa kaj bude
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    top izgleda momčad kolega , jedino ali jedino na tom lijevom krilu mi nedostaje neka bolja back up opcija za Hoxhu
  • Zvone92
    129
    Mislim da nakon ovog poteza sa Jagusicem je dosta bilo pljuvačine od ljudi i na zoni i medija po klubu, potezima uprave, transferima i svemu.. jasno je da se s nekim igracima pogrijesilo, prevelik je broj igraca doveden da se nebi pogriješilo, ali isto tako je jasno da se pravi okosnica koja ce nas nositi sljedecih 2-3-4 godine, i to je sve odrađeno u jednoj polusezoni. Mislim da je vrijeme da se podrži ove momke i trenera i upravu, posao je vrlo dobro odrađen i sezona ide u pravom smjeru, ciljevi se ostvaruju, Dinamo je zadnji put 2023 imao +8 nad Hajdukom, sad smo na +7, prošli smo u Europi, idemo naprijed i daj mi samo pobjede!
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Mudražija :chin:
  • Olmic
    5.5k
    kazu pozicija desnog krila, a boban na druzenju u 11 mj rekao da on krilo nije, ali zato vecernji doznaje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.