• Noel
    18.2k
    Provociraš, a?
    S koje si ti telke!?
    Droljo

Htel sam z glavom srušit stadion.
  • OsamŠest
    6.7k
    Provociraš, a?
    S koje si ti telke!?
    Droljo

Kaj ti racku...? Kae?!
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Je da je Livi klasa i imamo najbolje uspomene za njega ali zasto bi se naguzili Turcima za golmana koji je njima otpadak kojeg salju na posudbe i za njega navlace svaki cent? Nema mi goreg nego poslovat s njima i prvo se pitam koji je njemu bio sklop u glavi kad je tamo odlazio. I ne kuzim sta se dogodilo od onog da je on vec nas do tog da je i dalje u Gironi tjedan prije pocetka prvenstva.
  • Praskaton
    5.1k
    Dame i gospodo, stručnjaci sa Zone nikad ne spavaju.Noel

Ne kažem da je al postoji sitna,minijaturna mogućnost da to nisu pisali isti ljudi.
    Zakleo bih se da zona ima više od 3-4 forumaša
  • Mr Anderson
    16.5k
    daj Bože da Lecce naslijepo kupi Hoxhu. Lik je očajan. Spopadalo.Noel

Ako nađeš gdje sam ja nešto slično napisao, častim gajbom pive ili kartonom vina, po želji.
  • scooniepenn
    6.1k

Niti itko potcjenjuje poziciju vratara nakon svih kikseva kojima su nas naši vratari častili zadnjih sezonu i pol, a niti važnost Hoxhe govori o kvaliteti ostatka kadra. Jesi li razmišljao o tome da je problem u poziciji lijevog krila i niti blizu adekvatnoj zamjeni za Hoxhu te činjenici da je čovjek trenutno u 3 naša najbolja igrača u 1. polusezoni.
  • scooniepenn
    6.1k

Ovo je ultimativna istina. Kao i transfer Livakovića ili Ivanušeca odnosno koliko su nam u datom trenutku značili u odnosu na dobiven novac. No, nekima treba očito nacrtati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.