• Kujtim Shalla
    8k
    ma igrat će ,voli njega Kova
  • NitkoBitan
    34.3k
    A gdje ce, kakav potencijal za daljnju vecu prodaju? Takticki nedininiran, nediscipliniran, sklon ozljedama i slampav. Igrac za lige petica izgleda da nije, a bazen klubova izvan liga petica koji bi dali 5+ milja za njega je izuzetno malen, pa taman odigrao ostatak sezone kao iz snova.

Mi jednostavno moramo nesto prodat. Veci priljev novca dolazi tek krajem ljeta eventualnim ulaskom u EL/LP, treba nekako zivjet i placat racune do tada. Trenutno osim Valincica nemamo materijal za kapitalnu prodaju s kojom bi lakse disali, jbg.

Pocetkom svake godine iste rasprave o financijama, sta cemo i kako cemo, ali na kraju svake godine ipak ostvarimo pozitivan financijski i sportski rezultat te "prezivimo", ne raspadnemo se. Treba samo biti realan.
  • Fatos Beqiraj
    780
    jesi ti realan ili sta? Valincic, Dominguez, Vinlof? Plus svi ostali mladi na kojima se da skupit ozbiljna cifra.

I od kud to da nemamo novca, sumnjam da bi se Boban i Manenica isli uvalit u neki all in
  • NitkoBitan
    34.3k
    jesi ti realan ili sta? Valincic, Dominguez, Vinlof?Fatos Beqiraj

Zaboravio sam na njih, odnosno Domingueza. Za Vinlofa trenutno ne mozemo nikako dobit preko 7,8 milja, pa donedavno nije pored Gode bio standardan.

I od kud to da nemamo novca, sumnjam da bi se Boban i Manenica isli uvalit u neki all inFatos Beqiraj

Sigurno imamo novaca, nismo doslovno pocetkom godine na 0. Zadrzana dobit i bla bla, da ne kompliciran dalje u detalje. Ali kako prezivjet do plasmana u EL/LP krajem ljeta bez prodaja? Planirani rashodi su nam 50 i nesto milja. Eto slusam prijedloge od eksperata.
  • Dzoni
    3.4k
    Sjetite se ovog što pišete o Stojkoviću da je 4mil sića kad pišete o dovođenju Jagušića, Fruka ili koga već da ne vrijede koliko traže vodstva klubova za njih.
  • Fatos Beqiraj
    780
    pa valjda se planira cijela sezona , ne mjesec po mjesec, europa liga, baturina, sucic, smanjenje ugovora. Mislim da smo skroz lagani ovu sezonu
  • fakin
    2.7k
    odlaze mudražija, stojković, soldo, ostaju stranci. odlaze dečki koji ginu za klub, koji plaču kad zabiju gol za Dinamo. a ostaju nam stranci i kova.

ja se i dalje nadam da boban stvarno zna šta radi.
  • Crusades
    20.9k
    odlaze mudražija, stojković, soldo, ostaju stranci. odlaze dečki koji ginu za klub, koji plaču kad zabiju gol za Dinamo. a ostaju nam stranci i kova.fakin

Prvak patetike!
  • fakin
    2.7k
    prvak zdravog razuma.

nedavno je i sam bjelica rekao da okosnicu momčadi i većina igrača moraju biti domaći dečki uz par stranaca koji će svojom kvalitetom unaprijediti momčad, ali da glavni igrači moraju biti domaći.

i tako razmišlja svatko zdravog razuma i koji razumije nešto u nogometu. uvijek smo velike rezultate imali kad smo imali domaće dečke, ali uvijek. još od one sezone 2006. kad smo počeli dominirati pa do one sezone kad su oršić, livi, ivanušec i petko srušili tottenham i mnoge druge europske gigante
  • NitkoBitan
    34.3k
    prvak zdravog razumafakin

Dosta interneta za veceras!
  • mosad
    2.1k
    prvak zdravog razuma.fakin

Prvak kopiranja informacija iz novina
  • veselko tenžera
    6.5k
    Ako je istina za Stojkovića, ne iznenađuje me. Mi nekako ne znamo što bi s njim, a ni on ne pomaže. Sigurno neće biti starter početkom polusezone i ako se nešto drastično ne promijeni na ljeto će biti jeftiniji i pola godine stariji.

Nekako mi je žao, živo se sjećam kako sam ga iščekivao vidjeti protiv Sparte na Maksimiru i koliko mi je bilo krivo kad se ozljedio. Vjerovao sam da će biti baš klasa od igrača.

S druge strane, pitanje je koliko je istina. Kad je ovaj talijanski ekspert javio da je Livaković riješen, Livi je sljedeće jutro bio u avionu za Španjolsku.
  • NitkoBitan
    34.3k
    Ma lako za kopiranje informacija i glumljenje insajdera. Kolicina negative koju sipa fakin je nenormalna. Pitam se kak izgleda njegov zivot sa takvim pogledom na svijet. Mislim ak on za sebe misli da je prvak zdravog razuma nek nam objasni kako bi po njemu trebao izgledat navijac koji brije na negativu.
  • fakin
    2.7k
    evo iskreno ja zaista ne vidim kako se nekom navijaču Dinama može svidjeti da odlaze domaći igrači, i to baš oni koji osjećaju iskrenu emociju prema klubu, poput mudražije, solde i stojkovića, a ostaju stranci koji nemaju apsolutno nikakvu emociju prema klubu, niti su vezani za Dinamo, već im je samo to još jedan prolazni klub u karijeri. i to u situaciji kad igramo loše, kad su rezultati u europi loši, u prvenstvu smo 1 bod ispred nikad slabijeg hajduka...

stvarno iskreno ne znam kako se to može svidjeti ijednom navijaču Dinama.
    i to nema veze s ikakvom negativom, nego je to realno trenutno stanje. domaći dečki odlaze, ostaju stranci, trener pogubljen cijelu polusezonu, u europi smo loši, u prvenstvu ništa bolji. ovo su činjenice koje su se dogodile i događaju se, ovo nema veze s pozitivom ili negativom.
  • Orc123
    14.4k
    bas si blagoslovio forum svojom pojavom ovdje.

Uopce nisi negativan lik, ali ono, ni malo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.