• rioda
    12.6k
    Za Leporea ne vjerujem niti da postoji, a kamoli u nekakvu njegovu informaciju
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Sta reci osim smijesno. Ajde da se bar vrte neke zamjene za njega koje su bolje ali ja ta imena ne vidim. Fruk ne znam zasto se uopce spominje kad ga nismo bili u stanju dovesti prije a kamoli sad.
  • Crusades
    20.9k
    Bio bi zadovoljan s ovime jedino ako ćemo dovesti Jagušića umjesto Luke.

Fruk ne znam zasto se uopce spominje kad ga nismo bili u stanju dovesti prije a kamoli sad.BornaPŽ1986

Je ne znam jel vi ljudi čitate ovaj forum ili samo dolazite bubat.

Doslovno neki dan su stavili intervju sa Frukom gdje je rekao da smo ga htjeli dovest, ali da se on sam odlučio za Rijeku.
  • CerealKiller
    148
    Slazem se ali mislim da Fruk nije realan
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Doslovno neki dan su stavili intervju sa Frukom gdje je rekao da smo ga htjeli doves, ali da se odlučio za Rijeku.Crusades

I sto sam ja netocno napisao gore?
  • Georg Koch
    7k
    Fruka mi realno ne mozemo dovesti. Platezno, ipak dimenzija previse.
  • Crusades
    20.9k
    "nismo u stanju" nije baš jednako kao imao je našu ponudu, ali se odlučio za Rijeku.
  • Laugreano
    4.9k
    Krenulo je
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Isto tako postoji i intervju od prije gdje se spominje da ga netko od trenera u Dinamu nije htio? Ali tko zna, sta je tu je sad. Konkretno za Stojkovica steta, koliko god netko odobravao ovo imao je on dosta dobrih utakmica pocetkom prosle godine i kroz godinu.
  • prefontaine
    6k
    Sve dinamovce radprodatkeppi

Evo kad sve dinamovce rasprodaju, ja se prijavljujem na natječaj za dinamovca. Bit ću prezadovoljan i sa pet puta manje love nego što ima najmanje plaćen igrač od tih tvojih gore navedenih, krv ću pišat ako me ikad stavi u igru, i kunem se, za sveti dres ću ginuti, možda mi neće polaziti sve za nogom, ali će se s tribina vidjeti ta moja ogromna ljubav prema Dinamu! Bit ću pun želje, htijenja, volje, trčat ću do iznemoglosti, bodrit ću suigrače, tjerati ih u visoki presing, a kad se trebamo povući vikat ću svima: "nazaaaaaaaaaad". Čak ću i Mišiću, iako je kapetan, govoriti da se mora brže vraćati, obećavam!

Ako misle da nisam dovoljno dobar, s ponosom ću se pokriti dekicom i sjediti u Recaro sjedalu, bez da se bunim, pravim face i grimase, ili ne daj Bože, žalim novinarima ili po instagramu.

Ukoliko me kojim slučajem ne vide ni u zapisniku, neće mi biti teško pratiti svaku utakmicu iz lože, u Dinamovoj službenoj opremi, s cateringom, a stvarno nemam ništa protiv niti praćenja utakmica sa sjevera, iako mi tu dosta toga promakne, ali, tko te pita, Dinamo je u pitanju!
  • CastAway1986
    4.9k
    ja ne znam zasto bi netko odobravao transfer Stojkovica u je*nu Al Jaziru i jos za takve smijesne novce, radije im za to sto nude dajmo Villara i Nevistica u paketu
  • Kujtim Shalla
    8k
    Sad ćemo vjerovati onom klaunu laporeu , dajte najte. Iako se ne slažem sa većinom ovdje koji tvrde da je Stojke dobar i da treba priliku, da vrijedi više it'd . Mene on baš ničim nije oduševio osim što ima brzinu,trku . Priliku je dobio , par preglupih crvenih kartona ,na isto način bili oni ili ne ,glupo kao da ništa nije naučio. Sa obzirom na prikazano a i da je imao tu ozljedu mislim da mu i je neka Max cijena tih 4,5 milja . Ali ne mislim da ga trebamo prodati sad ako nemamo dogovorenog Jagušića. A ako je to dogovoreno onda je to i logično. Neće biti dovoljno minuta za oba , a dovest Jagušića a da se ne gura on kao naš sljedeći veliki projekat onda nema smisla. Po meni je Jagušić puno veći potencijal i već sad zreliji i bolji od Stojketa
  • Orc123
    14.4k
    jedan od losijih golmana koje sam gledao. Kad ga gledas imas osjecaj da je kadet radi visine....bas dobar u igri nogom ali sve ostalo na razini Istre ili Gorice a ne Dinama.

Naravno, jasno mi je da je vijest lazna i totalna izmisljotina.
  • Crni86
    18.9k
    Neće biti dovoljno minuta za obaKujtim Shalla

Nece biti minuta ni za jednog jer trener forsira igru s klasicnim veznima. Pa vidi jaga i sta se vidovicu i stojkovicu napravilo kod nas pod kovom.

Ne znam cije minute bi jagusic uzeo pod kovacevicem. Stojketove? Ako da, po meni je to puno pre malo za razvoj takvog potencijala.

Prodaja stojketa, a da nitko ne dode znaci da gotovo sigurno cemo igrat cijelu polusezonu bez ofenzivnijeg veznog. U hnlu… po meni nedopustivo. Al vidjet cemo sve jako brzo
  • Kujtim Shalla
    8k
    I da tata dodje šnjim i lizarazu, ja bi opet prije Livija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.