• Dzoni
    3.4k
    Po rezultatima?Chempers

Prvi smo na tablici i na putu da prođemo u EL knockout fazu, što treba više?
  • krvaveoči
    16
    u istom prijelaznom roku je taj isti Šimić,odbio redom: Fruka,Ivanovića i Pasalica. Potonja dvojica su bili free..
  • njurci10
    320
    očito ako nije 10 bodova ispred ništa ne vrijedi :gasp:
  • Dinaminjo
    1.8k
    Evo vam cista matematika da pokopamo floskule jednom zauvijek..

11 igraca domacih ima ocjenu po 100, dakle momcad je snage 1100.
    11 igraca stranih je "samo" 10% bolje od domacih, dakle momcad je snage 1210.

Zar stvarno kai navijaci zelimo slabiju momcad?!
    10% manje bodova u prvestvu..
    Nek netko izvuce stanje nasih bodova zadnjih 10 godina i kolko bi izgubili npr.

Ako idemo floskulom da stranac mora 30% biti bolji, onda je moncad sa 11 stranaca snage 1430.

Ali ja bih uzeo jos u obzir da bolji igrac cini drugog igraca boljim, onda mozemo i tih 110% multiplicirati.

Dakle onda bi snaga bila 2853 umjesto 1100.
    Sa 130% racunajte si sami
  • Zagi
    14k
    Sve je to individualno i pitanje trenutka (sezone).

Ako nam je Moreno Živković taj domaći prospekt, bolje staviti Maxa u momčad.
    Ako je to Jakirović, onda je dugoročno bolje da on igra umjesto Mckenne.

Za ove starije, samo je trenutna kvaliteta bitna. Zajc je bolji od Mudražije i igra Zajc.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Da se i ja složim sa @Zagi u sridu. Kratko i jasno :clap:
  • Brusa
    3.9k
    jesi ti cugao cijelu noć pa onda ovo pisao? Sori frende, al ovo kao da Kamala Harris priča
  • mali M
    9.3k
    Ovog ljeta vjerojatno samo Jagusic, al zadnjih nekoliko godina smo propustili dosta domaćih igrača koji su mogli raditi razliku danas.Chempers

Pa miša mu, već godinama trubimo da nam je tadašnje vodstvo unazadilo klub sa transfer odlukama i politikama i zanemarivanju akademije!

Sad kad je preuzela nova ekipa, napravio se preustroj, druga momčad kreće tek od iduće sezone, ti sada gundraš kako smo puno propustili prošlih godina!!

Pa je!!! I šta sad?! Nemremo vratiti vrijeme, daj uživaj i maštaj u onome što slijedi, šta stalno cmizdrate u prošlom vremenu!!!??

taj isti Šimić,odbio redom: Fruka,Ivanovića i Pasalica.krvaveoči

Isto vrijedi i za tebe kao i za Čempersa gore... Past tense cmizdreki
  • Zagi
    14k
    M, pomogla bi nam kupovina Jagušića. Na vrijeme.

Ne znam, moguće da ga precijenjujem ali ja tak potetnog mladog igrača u HNLu nisam dugo vidio.
    Na toj ekstra deficitarnoj poziciji desne osmice. Lijeva noga, šut, kreacija, agilnost, workrate.
    A mlad.

Da sam ja Zvone, stvarno bi sve napravio da ga dovedem.
    Otišo bi tam i rekao gle. Slaven, vama para koliko tražite i suradnja po principu Ante Crnac.

Mali, ti ostani ovu sezonu u Slavenu, a na ljeto odlazi Bennacer, prodajemo Villara i Ljubičića i ideš u prvih 11. Cijelu prvu polusezonu igraš i sve je na tebi.

Ak to nije dovoljno, jbg. Ali mislim da je.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ja koliko znam Simic nije bio glavni iako ga se tako predstavljalo, zna se dobro tko je donosio konacnu odluku.
  • mali M
    9.3k
    ma slažem se ja s tobom skroz oko ovoga.. i sa tezom kolega da koga smo tada dovodili da se svakako trebalo onda probati i sa Pašalićem i Frukom, ali mi ovo stalno vraćanje u prošlost ide malo na živce... Došao Boban i mi ne znamo dal bi prije da se bavi kadrom, akademijom, rezultatima, hns/zns-om, stadionom, dizanjem kluba na veću razinu, nego bi još i da vrati i opravda prošle loše odluke...
    Baš puno toga očekujemo da se odjednom riješi...
  • Gemišt86
    259
    Zakaj ja nemrem nigdje nac sluzbenu objavu da nam se Livi vratio a utorak je? *panik*
  • krvaveoči
    16
    Šimić je taj koji je bio protiv a poslije njega i biscan.
  • austrijanac
    9k
    biscankrvaveoči

Nije.

Padnete s neba i krenete širit laži.
  • skener
    6.9k
    Ledinski
    Pomaci su posljednjih dana napravljeni, još se igra "povuci, potegni" u relacijama Dinama, Girone i Fenerbahçea, no 95 posto, pa i više, su šanse da Livaković završi u Dinamu i da se svojoj novoj (staroj) momčadi pridruži već na pripremama u Čatežu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.