• CastAway1986
    3.3k
    kad raspali tovari mogu dovesti Ivusica koji će biti najbolji golman lige ne vidim zašto mi ne možemo dovesti rezervnog napadaca Coma !
  • ElDorado
    4.6k
    5 godina, 121 tekma, 18 golova. Hmmmm
  • Crusades
    16.8k
    Ako se ide po ovog znači da je Beljo otpao.
  • Zagi
    10.6k
    Jedna sezona u Comu: 3 ozljede i izlazni transfer?

Daj Miereza, ovaj je velika kocka.
  • Damir1986
    163
    5 godina, 121 tekma, 18 golova. HmmmmElDorado

Ne možeš tako gledati. U sezoni 20/21 ima 30 nastupa, ali jedva 1000 minuta, odnosno ulazio je po pola sata kao 18-godišnjak. U sezoni 24/25 je imao u 25 nastupa i manje od 1500 minuta 8 golova i dvije asistencije. Zabijao je svakih 180 minuta, odnosno svake dvije tekme, nije to toliko loše.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Pa taj decko nije odigro ni jednu tekmu za Como - ozljeda bila a poslje nje stalno klupa ili ni na zapisniku … A u spanjolskoj se isto bas nije nekaj nazabijao

Ako bi morao birat izmedju njega i Belje, naravno Dion …
  • Vedraca
    165
    to su Odstete + postotci ja sam mislio na cistu Prodaju! Zadnji Koji je probijo je Bio Sutalo Ako se nevaram ili je i on 18.5€mio ....moralo se kod Sucica i Baturine ici na 20+ plus postotak plus bonusi
  • Mlađi referent
    13.3k
    Inače Mierez je briljirao u njegovim godinama pa je omjer golova i minuta jedino važno
  • Sbkbbb
    385
    svaka njemu cast al onoga koji je vec u dva navrata odbio dinamo, ja ga ne bih doveo makar Messi bio u pitanju.
  • Dani Olmić
    1.7k
    vidit cemo sta ce bit - ovo je samo moje misljenje
  • CastAway1986
    3.3k
    Nije golgeter ali imam dojam da bi eksplodirao u Dinamu , sad kolika bi bila otkupna cijena neznam..
    Inače Mbuku predstavljen u Montpellieru koji ga ako zadovolji moze otkupiti od Augsburga za 1.8M
  • Dani Olmić
    1.7k
    idemo dalje gledat ako nista od Belje, treba nam napadac koji igra i koji zabija u kontinuitetu a ne koji je u drugom ili trecem planu u prosjecnom klubu
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    Čim to objave strani mediji bez da se ovdje ime spominje svako malo, znači da je transfer ozbiljan.
  • penetrisac
    166
    Veliku ulogu u ovoj priči ima Albert Capellas, šef omladinske škole i osoba od povjerenja Zvonimira Bobana. Capellas je u Zagreb već doveo Sergija Domingueza, bio je uključen u dolazak Gonzala Villara, kao i mladog braniča Mattea Pereza Vinlöfa. A Capellas je dao "zeleno svjetlo" za dovođenje, Azona pregovori između Dinama i Coma napreduju iz sata u sat.
  • VolimDinamoOo
    85
    Ja se stvarno nadam stoperu kapitalcu, jer ovo sto sam gledao na pripremama me zabrinjava malo, IAKO su jos uvijek pripreme i to razumijem. Mozda imam fobije jos uvijek od prosle sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.