• YasutoWakizaka
    177
    Pero Bombardero je otišao. Sve je moguće... Ali ima ih još Mmaee, Cordoba, Zagorac, Perić, Brkljača, Špikić, Bulat...
  • NitkoBitan
    28.2k
    Gdje je onaj lik sa GNK tvrtkom iz Srbije? Ako nam moze financirat novi Maksimir moze i Belju podmazat.

Opalit cu mu recenziju 1 ako nas bude ignorirao.
  • Crni86
    12.1k
    Kakav sukob novina, germaijjak jedno, a sn i vecernji drugo za belju.

Bit ce zanimljivo ispratiti tko ce na kraju biti u pravu.
  • Tvrdica McTvrdi
    824
    Kako kada netko želi otić od nas sve je sređeno u par dana i ima slobodne papire ili dobijemo duplo manju od očekivane odštete, ali kada netko želi doći kod nas natezanje mjesec dana i opet se ne izrealizira. Zašto sad Beljo ne plače tamo upravi, veže se s lancem za radijator da će mu propast karijera i kaj ti ja znam pa da ga puste za 3.5 mil.?
  • mali M
    7.9k
    ja se baš baš nadam da će nam Zvone kao i ostalih par imena samo odjednom bacit bombu.. fakat se nadam da ne pričamo ni o Belji niti Mierezu, onaj Balkan deda glupi i dalje spominje Bakrara.. ma mislim... stvarno se nadam da Boban i Dabac umiru od smjeha kak se novinari trude tko će biti pametniji, a oni slažu sasvim desetu kombinaciju za napad.. Isto vrijedi i za Radeljića
  • tp1997
    1.6k
    Dosta više Radeljića, ne razumijem tu fiksaciju na polomljenog stopera s jednom solidnom HNL sezonom i to sezonom gdje su svi konkurenti bili u užasnom stanju.

Zaista sam zadovoljan svim drugim ulaznim transferima, nekima više nekima manje, ali svima palac gore...i tim više mi nije jasno što je Boban zapeo za tog Radeljića

EDIT: Vidim da sam zabunom komentirao na temi gdje su zabranjeni komentari, ali ne znam kako izbrisati post, neka admini prebace u Rasprave, isprike
  • penetrisac
    139
    Augsburgov direktor se klošari na najače, neda ispod 8 milja i teško ćemo mi do Diona Veličanstvenog. Moramo se okrenut drugom rješenju jer će nam proć pola priprema bez prvog napadača.
  • rokikaciga
    2.5k
    Kad nam Boban dovede jos jednog "Domingueza" i "Barillu"
  • Keyser Soze
    14.6k
    Evo ja se ne sjećam kad je Dinamo zgotivio ovako nekog igrača kojeg je silno želio, a da nešto vrijedi.
  • hardek
    5k
    Galešić možda? Ne znam kakvi su ti kriteriji točno
  • Keyser Soze
    14.6k
    Galešića bi ti i ja riješili. Ivanušec, Brekalo, Mierez itd. Uvijek se nešto izjalovi, mi hoćemo igrača koji nam je financijski nedostižan, klub ga ne pušta, baš tad bude novi trener, baš tad nemaju sportskog direktora, baš su tad uključeni menadžeri, baš tad im se ozljedi 15 igrača pa taj kojeg mi želimo uskoči... Uvijek nešto.
  • bluelions
    400
    Malo mi je nejasan taj Augsburg. Prije 2 3 godine su kupili Belju u naponu snage i kao mladi potencijal za 3 mil.
    Nije se naigrao, poslali su ga na posudbu u "slabiji" klub.
    I sad bi ga htjeli prodati za min 2x do 3x veću cijenu?
    Da ne napravi štetu svome klubu? Uzmi 3-3.5 miliona i doviđenja.
    To je kao da mi tražimo 5 mil za Spikica a ne igra kod nas, ne koristimo ga.
    Sve mi to miriše na izmišljanje novinara
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ...Ojeda, ali ubacio bih Cordobu u tu priču jer ga je Marić, dakle Dinamo, jako želio pa su pregovori trajal mjesec dana i na kraju je uspješno doveden.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Za Ojedu ne znam kakav je igrač, al možemo njega ubacit u priču, da. Uglavnom, uvijek bude nešto.
  • Sbkbbb
    378
    a Milanovic koji nikad nije dosao :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.