• Mr Anderson
    12.3k
    Jedino da nismo Soldu vraćali pa da Vrba pokupi te rotacijske minute jer sumnjam da se i Soldo bude naigrao. Između njega i Vrbe nema velike razlike.
  • Crni86
    12k
    osim jedne konstantne sezone gdje je soldo bio medu najboljim igracima osijeka dok vrba nazalost i dalje nije isplivao te je i u loksi vararirao od prvih 11 do klupe.

Vrbi trebaju minute, mi mu ih nikako ne mozemo ponudit. I ne ove mrvice kaj spominje kolega, njemu treba konstanta i da ga se istrpi.
  • Ludovic IX
    9k
    platili Osijeka milju za soldu a prodali soldu i vrbu tamo za tu milju. Ali oba su bila naša tak da su oni u plusu
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Soldo je 2 godine stariji, imao je sličnu sezonu u Gorici 23/24 kao što je Vrbančić imao u Loksi prošle sezone.

slažem se s prvim dijelom oko Sučića, ali ne i s ovim drugim dijelom. Ja ne vidim desetak igrača od 10+ mil. u trenutnom kadru, možda eventualno 4-5 i to potencijalno. Slažem se da svake sezone trebamo težiti tome da imamo po 2 prodaje od 10+ mil., ali svake sezone svakako nećemo mijenjati 7-8 igrača ako će sve biti po planu. Ovo s hrpom mladih igrača me vraća u neka vremena kada smo bili import-export klub ovisan o transferima, a ja želim Dinamo koji će standardizirati momčad i svake sezone igrati Ligu prvaka pa će samim time i ti mladi igrači biti skuplji pa ćemo možda i uspjeti realizirati transfere od 30-40 mil., ali to je već daleka budućnost.
  • Crni86
    12k
    razumijem kaj oces rec u smislu da za vrbu ima vremena i slazem se da ima ali iz perspektive dinama Soldo je onaj koji igracki formirao kroz zadnju sezonu. Vrba se jos nije formirao i da ostane tu da mu se daju mrvice ne bi se i opet uspio formirat.

Nama za te mrvice trebaju formirani igraci, a ne oni kojima trebaju minute kako bi se formirali. Da vrba ostane i skuplja mrvice mislim da bi nazalost propao…
  • Mr Anderson
    12.3k

Je, ali Soldo je cijelo vrijeme igrao na poziciji koja mu najvišè paše za razliku od Vrbe. Napisao sam već da mislim kako Vrba nije igrač za Dinamo, ali da jedini umjesto koga je mogao uskočiti je Soldo. Za Kačavendu isto mislim da bi mogao na posudbu, ne znam gdje ga Kova vidi. Najgore bi bilo da prosjedi polusezonu na klupi.
  • Pacho
    1.8k

U vezi Juventusa - cisto sumnjam da bi Naletelic rekao imenom i prezimenom tko je bio na pozivu s njim i Vaflom (Giuntoli), a da se to nije dogodilo.
  • Crni86
    12k
    Kačavendu isto mislim da bi mogao na posudbuMr Anderson

Slazem se. Isto igrac kojem je ova sezona prekretnica. Pod obavezno otic na posudbu da uhvati jednu sezonu konstantnu.
  • Keyser Soze
    14.5k
    Gledajući roster za pripreme, potrebna su nam dva napadača od čega jedan kapitalac i stoper kapitalac, možda čak i krilo.
  • Nogo
    7.8k

Obavezno 2 stopera po meni, lijevo krilo i napadač ili dva.
  • Dani Olmić
    1.7k
    iz duše mi govoriš, napadac jedan mora bit kapitalcina teska i uz njega jos jedan jako dobar napadac (kvalitetniji od kulenovica) … i obavezno stopercina i krilo mozda

Kule mora bit 3.napadac nakon ovog roka
  • CastAway1986
    3.3k
    I Špikić i Cordoba idu na pripreme , zanimljivo
  • BPAM
    178
    Kaj su Valinćića zaboravili napisat?
  • Crni86
    12k

Valinčić ima upalu jedne kosti
    stopala i zbog prevencije moguće
    frakture te kosti, igrač će raditi
    individualne terapije i treninge u
    Zagrebu (7-12dana).
    Rama86
  • Mr Anderson
    12.3k
    Kule mora bit 3.napadac nakon ovog rokaDani Olmić

Uopče ne sumnjam da Kova i Boban misle ko ti. Čak možda i misle da bude 4.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.