• tp1997
    1.6k
    Ako je tako, to je pogreška. Jer ako se Dominguez ne pokaže, a ne možemo reći da je provjereno pojačanje, opet smo u situaciji da su prvi stoperski par Galešić i KTC, što bi značilo da nismo na toj poziciji niti milimetar napredovali od prošle sezone
  • Paggini
    55.5k
    Orsic iz tam neke Koreje, Petkovic iz Serie C,Jurki

Petković/Oršić argument se provlači svaki transfer rok, a često i između rokova. Argument ne vrijedi jer to što smo odradili s ta dva transfera je doslovno generacijski potez i čudesan splet okolnosti. Šanse da se to ponovi su jako jako male. Da dovedemo 100 napadača iz Serie C koji nisu gol zabili cijelu sezonu, šanse su 99.9% da će biti grozan.

Pravdanje svakog, na papiru brljavog, transfera sa Petković Oršić argumentom stvarno ne vrijedi jer od tada smo dovodili i ovakve i onakve, ali nikad se nije dogodio neki novi Petkovic ni Orsic
  • Ludovic IX
    9k
    i opet ću ti reći da griješiš i to puno. Nisu nas stopwri pokopali lani vec cijela momčad. Ako svih 10 igra obranu, i stoperima ce lakše bit.

Peric je bio član stoperskog para koji je bio na 30 minuta od toga da u svih 6 utakmica groznog dijela europa lige ne primi niti jedan pogodak. Nije on ni njegov par (ktc ako se ne varam) zaslužan 100% za to
    Možemo mi dovesti ramosa u prime-u i neće pomoći ako cemo igrat ko lani
  • Jurki
    18.1k
    moja greska, ali bitna je poanta price.
    Nepotrebno se sere po tek doslim igracima, koje btw nismo vidli na terenu... jbg nisu sad, al zato mozda budu..
    Mi samo mozemo stvoriti igrace svjetske klase, kupiti nikak.

nismo od onda dopeljali takav potencijal, jer taj potencijal nije imal u klubu tko vidjeti, naci, prepoznati.
    Ocekivati tak nekaj od Kopica, Cacica, Šimica ili Marica je suludo.
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    Ljudi mojo sta je ovo.. oden na posao ,dodjem sad na zoni i Bombay ,igrac barcelona stize u Dinamo. Bez da je bilo slovo o njemu. Ovaj prelazni rok je ludilo,otkako je poceo ja sa zenom nemam kontakts,o ljubavi da ne pricamo. Jucer zaboravio godisnjicu, ako vam se stucalo ona vas je psovala haha. Jos samo da dodje taj napadac pa da spasim brak ak je moguce ,ako ne onda Jos i krilo da ubace kad je vec maskenbal:angry:
  • tp1997
    1.6k
    i opet ću ti reći da griješiš i to puno. Nisu nas stopwri pokopali lani vec cijela momčad. Ako svih 10 igra obranu, i stoperima ce lakše bit.Ludovic IX

Pa nije to međusobno isključivo. Naravno da cijela ekipa mora bolje, ali to nije izgovor da se ne pojačamo na stoperskoj poziciji kako valja. Trenutno imamo Galešića koji je okej za HNL, KTCa kojeg da se razumijemo obožavam (meni je veća legenda od Petkovića, Ristovskog i sličnih za kojima neki plaču) ali će uskoro imati 36 godina i ne može više pratiti tempo na tri fronta, i Domingueza za kojeg ni nemamo reprezentativni uzorak utakmica da tvrdimo išta. Ostalo sve neprovjereni mladi igrači koje možeš gurati kad si na +10 u HNLu, ali ne igrači na koje možeš računati da budu osovina obrane.

Je li kontroverzno reći da smo tanki na stoperskim pozicijama i da se, za sad, čini da se nadamo da će mačak u vreći ispasti jako dobar i živahan mačak?
  • Ludovic IX
    9k
    neznam u kojem ti svemiru živiš ali mi imamo 6 stopera od kojih 4 mogu igrat dovoljno da budu svi zadovoljni. I potrošili smo 30 posto od onoga sto smo utrzili. I jos cemo za napadača platiti nešto.
  • tp1997
    1.6k
    mi imamo 6 stoperaLudovic IX

Brojkom da. Kvaliteta upitna. Treba nam jedan stoper kao što je bio prime KTC, ili Tonel, ili taj tip igrača. I dalje mi nije jasno zašto je to tako kontroverzna izjava.
  • Cif
    419
    zato jer onda imaš 7 igrača za 2 mjesta malo je gužva
  • Ludovic IX
    9k
    možda zato sto bi prvo trebali prodat recimo mmaea za barem milju ko kangu i posuditi zivkovica opet..

Onda tek imamo manjak stopera i onda tražiš to. Ne možemo trpat igrace. Place idu i ako ne igraju
  • Fan
    1.2k
    Dečki, i ja bih volio na svakoj poziciji imat kapitalca, bombu od igrača, al to nije realno za očekivati, pogotovo za klub koji (još uvijek) mora preživljavati prodajom igrača.
    Ako ekipa klikne, na 2-3 mjesta možemo i moramo stavit i top potencijale, kao npr Vinlof, Dominguez, pa i Lisica...
  • tp1997
    1.6k
    Pa okej, posudi Živkovića, ili prodaj, i riješi se Mmaeea. Uvali negdje Perića ili mu raskini ugovor, ionako se ovdje pisalo da je otpisan. Onda dovedi poštenog stopera. Ispada kao da tvrdim da trebamo vratiti Gvardiola za 150 milijuna.

Ostati na KTCu, Galešiću i Dominguezu kao jedinim ozbiljnim stoperima nije upgrade na prošlu sezonu.
  • Shkera
    376
    Prijelazni rok još nije ni počeo, nešto se može i naknadno dovesti ako struka bude nazdovoljna trenutnim stanjem.
    Po svima nama fali nam presušno jedna špica da imamo barem dvije gore (Kulušić nije opcija) i volio bih da je to Mierez bez odštete.

A sve ostalo je bonus.
  • Ludovic IX
    9k
    kako znaš? Sto bi tebi bio upgrade?
  • tp1997
    1.6k
    kako znaš?Ludovic IX

Možda jer su to isti igrači kao prošle sezone? Od kojih će jedan skoro napuniti 36 godina? Plus Dominguez koji može ispasti vrh, a može ispasti i flop.

Što bi mi bio upgrade? Jedvaj bi bio upgrade recimo, čovjek se nudi. Erlić bi bio upgrade. Čak bi i Koski bio upgrade ako gledamo u HNL-u. A vjerujem da naš sportski sektor sigurno može naći mnogo veći broj kvalitetnih igrača no što meni sad pada na pamet u minutu-dvije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.