• ElDorado
    4.3k
    njegov mngr je to objasnio tocno se sjecam. Da ga je Bišćan jako htio, da je sve bilo dogovoreno i da mu se onda nitko više nije javljao. I ja se pitam kaj još Podnar radi u upravi?! On je tada bio zadužen za transfere.
  • Tvrdica McTvrdi
    458
    Mišković nije nikada prodao igrača za novce koje je tražio. Samo je nas uvijek prcao a mi mu poklanjali igrace.ElDorado

Frigan, Pašalić, Ivanović, Labrović, Smolčić.. tko nije otišao za novce koje je tražio? Čak i više.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Mislim da tu fali malo konteksta tj. forum struka je zakazala, ali vecina problema nije bila u Fruku kao PRINOVI nego di su pojacanja. Nesto slicno sadasnjoj situaciji gdje su Lisica, Mudri itd. dobre prinove, ali ekipa ipak ocekuje malo vise igraca tipa Ljubicic.
    Nama je to ljeto stigao Vidovic i ugradio svoje brojke kao prinova u duplu krunu.
  • rakurs
    1.5k
    Možda nikad nije prodao za novce koje je tražio, ali UVIJEK je prodavao za puno više od onog što smo mi nudili. Najbolje da nama da za 3 milje Fruka, a ne nekom Betisu za 7...
  • Droljo
    16.8k
    Nebi radeljića da je besplatan! 2 milje + topić! Tu je netko lud skroz jbte. Za malog valinčića se kao ciganimo sa 750k pa mrvicu podignemo a istra traži oko 2 milje bla bla a za ovo drvo drveno iz rijeke nudimo ovo gore?! Ajd nemojte me jebat ljudi.
  • Nolifer
    11.5k
    Ajd nemojte me jebat ljudi.Droljo

Tolko blesavi pak nismo... Tak da nebumo :rofl:

#NoHomo
  • ElDorado
    4.3k
    Ak Filipovic ide u Slaven, Čavlina u Loksu, ko bu ostal?
  • Orc123
    11.9k
    Poslje j.anja nema kajanja! Da smo mogli dovesti neke igrace mogli smo, dal je pitanje kako bi se oni razvili ovdje je. I Bulat je bio ogromna nada, gdje je sad? Da je otisao u Rijeku vrijedio bi 4 milje jer ne bi imao takav pritisak, igrao bi, drugaciji je put. Nisu svi spremni da budu na razini Dinama u datom trenutku! Kuleta smo cekali 4godine da bi nesto isporucio, ne mozes cekati tako svakog igraca. Nitko ne garantira da bi se navedeni igraci uopce razvili u Dinamu, mozda bi ih sad posudili Slavenu ili Zrinji ili gledali kako raskinuti ugovor.

To je nogometni zivot. Da smo uzeli Gabrijela za 4 milje dad ni zaradili 40milja eura, ili mozda ne? Tko bi ga znao...mozda bi sjebao krizne, mozda ga trener ne bi volio, mozda bi u jednoj losoj sezoni kao sto je ova bio proglasen panjem i dali bi mu raskid na nasu stetu.....tko moze garantirati?

Smijesne su mi to, da smo doveli i zasto nismo?
    Sta bi rekli onda ovi u Seriji B za Petka? Onda ovi vani za Livaju....ne razvije se svaki igrac u svakom klubu...potrebmo je puno toga da se poklopi. Tak da......tak je trebalo biti i sve se događa s razlogom.

Mozda smo sjebali ovu sezonu da bi opet imali niz od 10-15g ...tko zna....
  • dumitrumitu
    1.5k
    Pa Zagi, mora se netko brinuti za atmosferu u svlačionici.
  • NORTE
    16.4k
    Ak Filipovic ide u Slaven, Čavlina u Loksu, ko bu ostal?ElDorado

Nevistić prvi, a Zagorac ima ugovor.

Ovim mlađima na posudbi stavit klauzulu da ih možemo povući u vrijeme transfernog roka.
    Neka brane i čekaju priliku.

Uvijek možemo potpisati slobodnog golmana ako zatreba, kao Barcelona.
  • austrijanac
    7.2k
    Mišljenja sam da TB je na standbyu kod nas dok ne vidimo što će bit s RPG/Valincic
  • Nogo
    7.1k

https://www.transfermarkt.com/maestro/profil/spieler/666551#google_vignette

Neću stavljati pod vijesti jer je rekla kazala pa stavljam ovdje.
  • CastAway1986
    3.1k
    Pricam jučer s kolegom s posla , starim škriparom koji kaže da Radeljic i u Nk Širokom Brijegu bio ništa posebno za razliku od recimo Valinčića koji je imao ono nešto..Pa eto ako smo još zagrijani za HNL transfere ajmo zapet i rjesit Valinčića i Jagušića i da to bude to što se tiče naše lige..Fokusirajmo se na igrače koji znaju s loptom , iznose je bez problema i sudjeluju u otvaranju igru a Radeljic nije takav..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.