• Peškaman
    7.1k
    Ako se ne varam i Goda je imao upalu pubične kosti tijekom prošle sezone ili sam krivo pobrkao?
    A za stopera možda probati s igračem Sturma,ugovor ističe krajem ovog mjeseca, Gregory Wuthrich, 30-godišnjak. Odigrao je i koju utakmicu za Švicarsku,oko 3,5mil€ prema TMu.
  • Ivdzo11
    7k
    Rijeka ima ponudu za Fruka 7,5 - 8 mil.... Ne treba dalje raspravljati o njemu....
  • scooniepenn
    4.8k

Najbolje da ostavimo samo Misica i sve promijenimo. Sto moze poci po zlu u slaganju ekipe za ovu sezonu sa 18 do 20 novih igraca. Takvo nesto ne prolazi ni u igrici. I nije tu nuzno stvar u Hoxhi, vec cinjenici kako nama od iskusnih nositelja igre ostaju Misic i RPG. Galesic jos nije pokazao da je nositelj, a Stojke je top potencijal s jednom polusezonom u Dinamu. Ako nekome nije jasno da posloziti novu ekipu nakon toliko promjena nije samo tako, taj jednostavno ne razumije kako nogomet funkcionira.
  • CastAway1986
    3.1k
    Ma samo Ivanušec i vezni red nam je 30% jači
  • Zagi
    10k
    Ako nekome nije jasno da posloziti novu ekipu nakon toliko promjena nije samo tako, taj jednostavno ne razumije kako nogomet funkcionira.scooniepenn
    U zadnjih godinu dana doveli Kvaradonu, Joaa Nevesa, Douea i Pacha, a godinu ranije Goncala Ramosa, Dembelea, Barcolu i Hernandezascooniepenn
  • Dani Olmić
    1.6k
    mislim da tu nema nikakvih nada da on dolazi
  • pešća
    319
    Miskovic vjerojatno umire od smijeha za koje novce nam je uvalio Galesica, ispast ce to na kraju preko 5 milijuna eura.

Meni se cini da od suradnje Dinama i Rijeke puno vecu korist ima Rijeka. Mi njima punimo proracun preplacivanjem medijski nahajpanih igraca, a u suprotnom smjeru saljemo igrace dzabe.

Da smo za Godu bili zainteresirani sezonu prije i njega bi nam naplatio 2 milijuna, ovako ga dobili za dz. Isto treba i sa Radeljicem ako smo stvarno tako zapeli. Zadnja godina ugovora, evo ti milja inace nam nije problem cekat igraca da dode besplatno. Realovski... A kakav interes za Radeljica izvana... blef teski. Ako netko misli da ce neki klub vani dat 2,5 mil za igraca u tim godinama, u zadnjoj godini ugovora i bez europske utakmice grdo se vara.

A i sam Radeljic je imao neke manje probleme sa ligamentima prosle sezone te je izbivao 50tak dana zbog toga. Iz aviona se vidi novi slucaj Peric.

Da je takav problem vani nac lijevonogog stopera za do 2,5 milijuna eura, pa mislim da za te novce mozemo dobit duplo boljeg stopera od Radeljica. Treba nam neki disciplinirani Skandinavac poput Lauritsena.
  • CastAway1986
    3.1k
    a slušaj ja ću se nadat Ivanušecu do zadnje minute prijelaznog roka :lol:
  • Pip
    145
    Al psg i dalje ima 5 igraca u prvoj koji su tam vec dulje vrijeme: Marquinhos, Hakimi, Donnarruma, Nuno Mendes i Fabian. A kod nas ce u cijelom rosteru ostat dvojica koja su dosla prije 2024.: Miske i Neva.
  • Zagi
    10k
    A kod nas ce u cijelom rosteru ostat dvojica koja su dosla prije 2024.: Miske i Neva.Pip

Da smo imali više od dva koji su to zaslužili, ostalo bi ih više.
    Metla mete do kraja, a ne do pola. Inače , kakvo bi to čišćenje bilo?
  • dd29
    727

Igrao sa sheriffom i ligu prvaka i europsku ligu i europsku ligu
    Čak mislim da je bio kapetan tamo
  • Jos-Optimus
    5.9k
    čovjek kroz cijelu karijeru nema problema s ozljedama
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    Dobro jutro Zona , u odnosu na proslu sezonu bit ce to skroz druga pjesma. Mocad nam je puno zeelija ,pametnija . Sad imamo i mudrog i lukavog u momcadi. Nema brige
  • Odani Zgd
    582
    Tko preuzima Baturininu desetku na leđima?Taj broj ima težinu,trenutno ne vidim nikoga da ju zaslužuje,vjerovatno će ostat upražnjena jedno vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.