• Zagi
    10k
    Smolčić je stoper, Sosa čeka da ga pozove Real , a Mensaha da idem googlat izbacilo bi mi 674 nogometaša pa se neću niti truditi.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Vinlofa ne treba googlati? Ne pričam samo o lijevim bekovima, znam da je Smolčić stoper, njega navodim pak u kontekstu Radeljića. Evo još jedan primjer za lijevog beka. Gabriel Suazo, spominjao se u drugoj temi. Besplatan, istječe mu ugovor u Touluseu, čileanski reprezentativac, prema Capologyu plaća 600k. I Mensah se prošlog ljeta povezivao s nama, bio u Salzburgu, a iza sebe ima dobru sezonu u Auxerreu.

Sosa je samo jedan od primjera, a naveo sam još 2 realnija.
  • Ludovic IX
    8.8k
    Jel negdje bilo da su boban i sosa razgovarali. Posudbu je možda i bila moguća ali sumnjam da bi se ajax odreko puno novaca i tražio bi nas da pokrijemo većinu place. A nekako vjerujem da je sosa i kao neki drugi naši igrači u inozemstvu imao prvo na pameti neki klub lige petice pa tek onda dinamo ako se ovo prvo izjalovi. Ali dinamo ne može čekati 31.8. sa LB
  • OsamŠest
    5.4k

Nije samo bitan faktor poželjeti nekog. Postoji i druga strana, želje s druge strane, upitni karakteri i mogući problematični likovi u pokušaju građenja pozitivne i zdrave sredine, povijest ozljeda i zdravstveni kartoni, tipovi igrača za određene sustave koje igra neki trener, strategija daljnje prodaje ili općenito svrhe dovođenja.. XY faktora..
  • Slavonac86
    589
    Ako bi se razislo sa Kangom,Topic bi uz Kulenovica i jednog kapitalca sigurno imao mjesta,ne treba ga se prelako odreci.
    Uz dužno poštovanje Kulenu, nadam se da je petak 13. njegov dan.
  • Mr Anderson
    12.1k

Koliko si ti naporan lik to je užas. Jeli ti išta radiš u životu? Kad god otvorim forum, evo tebe na svakoj stranici, sereš i pametuješ. Pa jel se pokušalo dovesti Sosu? Je, i ne ide, ne vidi se tu. Sad budeš ti s TM-a iskopao 50 lijevih bekova i diplio kak se njih nije dovelo. Sjaši više.
  • Ludovic IX
    8.8k
    zadnjeg LB kojeg smo doveli iz Toulusea smo na kraju isto poklonili dalje. A bio je švicarski reprezentativac. Ime puno veće od ovog Šveđanina. Sto puta se ponavljam vec, fuckas ime.

Jel sutalo bio na odlasku iz dinama ali se ozlijedilo pyr stopera pa je ostao i dalje znamo. Nije boban kupovnoj igrače po instinktu vec valjda jer očekuje da je se uklope u sustav. Vec sad sw naprimjer lisici nameće klupa jer on nije taj. Pa dajte bar pričekajte pripreme pa onda sudite nove igrače.

Kome trebaju neprijatelji kad imaš ovakve "prijatelje"
  • Time
    1.3k

Ne znam koga bi ti za drugog napadaca, nisi realan.Kulenovic nije skup,zabit ce 10-15 golova,nece raditi probleme.
  • Zagi
    10k
    znam da je Smolčić stoper, njega navodim pak u kontekstu RadeljićaIzet Hajrović
    A ok onda, mislio sam da je priča samo o bekovima.
    U tom kontekstu je H.Smolčić vrlo solidna opcija za lijevog stopera ako je potpuno zdrav.

I da, još jedna stvar. U mojoj viziji nama treba lijevi stoper za prijelazno razdoblje dok mali Jakir ne stasa.
    Zato mislim da je Radeljić jako dobro rješenje (ukoliko je zdravstveni karton ok).
    Plug and play sa Galešićem, vozi.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    puno ljudi mi postavlja povratna pitanja pa osjećam potrebu odgovoriti i objasniti svoje stajalište. Tvoj je problem što nemaš samokontrole, a niti nekog bontona. Ignoriraj ako sam ti naporan i dosadan.
  • Common Sense
    1.1k
    Podržavam dolazak mladih, nadarenih i neafirmiranih igrača, razvoj igrača treba biti naš osnovni alat i temelj dugoročne financijske stabilnosti kluba.

Da se nastavilo po starome, pitanje je koga nismo iduće godine mogli prodati i s čime bi se klub dalje financirao. Razumijem i razočaranje dijela navijača jer su očekivanja bila takva da će se dovoditi "kapitalci" koji će jamčiti instantni uspjeh.
  • Mlađi referent
    13k
    Vidim da se dosta piše o zdravlju Radeljića, je li imao nekih problema, a da nisu navedeni na TM?

IMG-8700.jpg
  • Mr Anderson
    12.1k
    Tvoj je problem što nemaš samokontrole, a niti nekog bontona. Ignoriraj ako sam ti naporan i dosadan.Izet Hajrović

Kontroliram se i ignoriram već tjedan dana, ali sve ima svoje granice.
  • Str1nger Bell
    2.2k
    Sama činjenica da ce nam nakon 6,7 godina i Leovca, na lijevom beku igrati lijevi bek je fenomenalna.
  • Nogo
    7.1k

Mialim sa je ovo kopirano od onog Laporea ali dobro.
    Možda netko ima više infa oko Valinčića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.