• Time
    1.6k

Ne znam koga bi ti za drugog napadaca, nisi realan.Kulenovic nije skup,zabit ce 10-15 golova,nece raditi probleme.
  • Zagi
    13.7k
    znam da je Smolčić stoper, njega navodim pak u kontekstu RadeljićaIzet Hajrović
    A ok onda, mislio sam da je priča samo o bekovima.
    U tom kontekstu je H.Smolčić vrlo solidna opcija za lijevog stopera ako je potpuno zdrav.

I da, još jedna stvar. U mojoj viziji nama treba lijevi stoper za prijelazno razdoblje dok mali Jakir ne stasa.
    Zato mislim da je Radeljić jako dobro rješenje (ukoliko je zdravstveni karton ok).
    Plug and play sa Galešićem, vozi.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    puno ljudi mi postavlja povratna pitanja pa osjećam potrebu odgovoriti i objasniti svoje stajalište. Tvoj je problem što nemaš samokontrole, a niti nekog bontona. Ignoriraj ako sam ti naporan i dosadan.
  • Common Sense
    1.3k
    Podržavam dolazak mladih, nadarenih i neafirmiranih igrača, razvoj igrača treba biti naš osnovni alat i temelj dugoročne financijske stabilnosti kluba.

Da se nastavilo po starome, pitanje je koga nismo iduće godine mogli prodati i s čime bi se klub dalje financirao. Razumijem i razočaranje dijela navijača jer su očekivanja bila takva da će se dovoditi "kapitalci" koji će jamčiti instantni uspjeh.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Vidim da se dosta piše o zdravlju Radeljića, je li imao nekih problema, a da nisu navedeni na TM?

IMG-8700.jpg
  • Mr Anderson
    15.7k
    Tvoj je problem što nemaš samokontrole, a niti nekog bontona. Ignoriraj ako sam ti naporan i dosadan.Izet Hajrović

Kontroliram se i ignoriram već tjedan dana, ali sve ima svoje granice.
  • Str1nger Bell
    3k
    Sama činjenica da ce nam nakon 6,7 godina i Leovca, na lijevom beku igrati lijevi bek je fenomenalna.
  • Nogo
    9.5k

Mialim sa je ovo kopirano od onog Laporea ali dobro.
    Možda netko ima više infa oko Valinčića.
  • Nolifer
    13.6k
    Možda vratimo petkovića za špicu. Ne smijem ništa više reći.Droljo

Kaj si novi insajder ili?
  • Facke
    7.2k

Tvrda je Istra v pregovorima.
  • rokikaciga
    8.2k
    Više insajdera nego regularnih forumaša
  • Nogo
    9.5k

Ovo je jedino moguće ako se makne od Tarzana. Isto tako i Pjaca.

Vjerujem ali ako momak želi samo kod nas onda ćemo se valjda na nekoj cifri naći.
  • ElDorado
    8.3k
    Svi su tvrdi s nama
  • scooniepenn
    6k

Mozemo li se onda sloziti da se Radeljic ne uklapa u koncepciju igre kojoj tezimo s novim Dinamom. Niti igrackim karakteristikama, a bome niti kvalitetom za 1. stoperski par. Volio bih da me netko argumentima uvjeri kako je Radeljic jedan od tri ozbiljna igraca koja trebamo dovesti za tri kljucne, a i dalje otvorene pozicije.
  • Common Sense
    1.3k
    Istri možda čak i ne odgovara prodaja MV. Imaju Koskija na kojem će ovo ljeto jako dobro zaraditi jer je dečko odigrao jako dobru sezonu. Za Marešića vrijedi isto.

Ali morat će ovo ljeto prodavat MV jer mu istječe ugovor iduće ljeto. Pitanje je samo hoćemo li kupci biti mi ili netko drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.