• CastAway1986
    3.1k
    Težak dan za prožvakati ali ipak puna podrška upravi..Bruno Petkovic mi je jedan od najdražih igrača Dinama ikad ali došlo je vrijeme za rastanak, jednostavno toliko je bio van terena prošle sezone da se ovo moglo i očekivati od Zvone..S Pjacom sam malo razočaran jer nakon tih sezona vani ocekujes da mu novac nije na prvom mjestu..Istina , oba odlaska su malo neočekivana odmah u startu jer očekujes da će prvi na listi biti Mmaee , Peric , Bockaj , Ademi pa čak i možda Kanga kojeg vjerujem da Zvone ne šmeka previše..
    Dalje , ne razumijem čemu hejt u startu prema Lisici, pa valjda ovdje na Zoni prevladava ona "dajmo mu šansu da se dokaže" a već idu usporedbe sa Špikicem i Cordobom a imao je bolju sezonu od obojice, želio je samo u Dinamo I osjeća glad da se nametne u prvih 11 a i sumnjam da mu je plaća nešto velika..
    Što se Baturine tice ocekivao sam koji milijun više, zašto ga nismo uzeli sam je kriv svojim nonšalantnim nastupima u prvenstvu ..Sretno dalje u karijeri ..
    Za kraj pristojan novac za Maxa koji ionako nije bio ništa više od rotacije ali svojim je profesionalizmom i karakternim osobinama pravi primjer kakve strane igrače treba dovoditi..
    Osobno se nadam I nekim kapitalcima tipa Ivanušec i Mierez..
  • vlatkomarkovic
    1.6k

A bas bi rado vidio tebe u takvoj situaciji…
  • Marc
    486
    Zvone samo rokaj!!! Koliko sam puta pizdio i psovao i ove i prosle sezone i zbog igre i zbog pristupa. I da… niš se ne brinite ovo nam je već prije dvije godine trebalo, sad jebiga Hard Reset.. al vratit ćemo se još jači..
  • Orc123
    11.9k
    izgubio bi u tom trenu i zadnju trunku samopostovanja i sve u sto sam vjerovao bi sazvakao i ispljunuo. To ko da se odreknes materi i oca! Neoprostivo!

Postujem Hajduk ko klub i trandiciju ali bilo bi totalno neprirodno i lazno.....pogazio bi sve u sto vjerujem.
    Mislim da tako razmislja svaki pravi i iskreni navijac bilo kojeg kluba.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Kakvo je onda tvoje mišljenje o Niki Kranjčaru? Jer se radi o relativno sličnim situacijama, meni je Niko top lik, ali eto…
  • Orc123
    11.9k
    Niko je purger i pravi Dinamovac, bio je istjeran iz kluba ali isto tako po meni nije trebao u Hajduk.....da se razumijemo nista protiv Spikica ali ti neki potezi bilo kojeg Dinamovca koji ode dole mi nisu shvatljivi osim ako ne vole iskreno klub. Kule je tu npr. Bio iskren i rekao da nikad ne bi igrao za Hajduk....tako da....jbg
  • Crni86
    11.4k
    Trenutacno otisli: moha, rile, belcar, franjic, rog, sucic, petko, pjaca, bati, cavlina (posudba lokomotiva), max prodan u francusku (11 igraca)

Na izlaznim vratima ademi, mma, kanga, oliveras (istek posudbe, ne znam zasto nema jos objave mozda su zaboravili na njega s obzirom kolko je igro), mbuku, peric, bockaj, bulat, hoxha (9 igraca)

Bome dobra brojka
  • Ritam Ulice
    622
    ali špika ostaje! :lol: :lol: :lol:
  • modri7
    233
    Sviđa mi se ovo, samo da se ekipa ozbiljno pojača. Kadar u dobroj mjeri pročišćen, budžet rasterećen i kasa popunjena. Europska liga osigurana. Novi gazda i trener su tu. Sad nam trebaju ozbiljna pojačanja: stoper, lijevi bek, šestica, lijevo krilo i napadač. Finalizirat Valinčića i Jagušića. Riješiti se još Zagorca, Perića, Mmaeea, Bočkaja, Ademija i Kange. Prodat Bulata, Cordobu, Špikića i Hohxu. Računam da se Mbuku i Oliveras vraćaju u svoje klubove. Ako bi došla neka dobra ponuda onda prodat i Kulenovića i dovest još jednog kvalitetnog špica. Valjalo bi i da imamo nekog jeftinog trećeg špica a la Čop. Vjerujem da bi se Pavića i Topića moglo dat u neku trampu. Koliko smo nabrali prosječnih HNL igrača, ovo je strašno.
  • ruicosta
    290
    Pjaca nije odbio smanjenje plaće nego se nisu našli oko dužine, je li na godinu ili dvije...i tu je puklo.

Nije zaslužio pljuvacinu
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    sto se ceka s objavama u vezi Mudrazije i Solde,koliko sam ispratio njihov dolazak je odavno dogovoren.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Naravno da zvuči jako loše činjenica da smo u jednom danu ostali bez Baturine, Pjace i Petkovića, ali jednostavno je vrijeme za taj dugo zazivani remont. Osobno mislim da je teško da ćemo dovesti napadača koji je bolji od Petkovića koji je zdrav, ali okrećemo se bržem nogometu za koji je potreban drugačiji tip napadača. Petković je idol mnogih, pa tako i mene, legenda, ali on je u HNL-u prošle sezone odigrao 27% minuta, sa plaćom poprilično višom od milijun eura. Pretprošle sezone nas je srećom svojim igrama doveo do naslova, ali nemojte zaboravit da je i tada bio cijelu jesen ozlijeđen i da smo bez njega dva puta gubili od od Viktorije bez njega i sramotili se na Kosovu...

Pjaca je dočekan kao kapitalac zbog imena, ali on je morao dati puno više za te novce koje dobiva. On je zabio bitne golove svakako, imao odlične utakmice, ali nije ga bilo kada je trebao raditi razliku.

Mislim da itekako možemo zamijeniti obojicu bez problema jer Petkovića nismo ni imali praktički cijelu sezonu, a Pjacin doprinos po meni nije ispunio očekivanja s početka sezone.

Ovo sve zvuči teže zbog njihovih imena i zbog prošlosti, ali činjenica je da prošle sezone nisu donijeli Dinamu ono što su trebali, a i sigurno ih neću branit i opravdavat nakon toga što su odbili "sitniš" od 750 tisuća eura godišnje plaće. Osobno sam htio da Petković ostane kao jedan od napadača, mogao je (p)ostati ikona i vođa, ali odlučio je otići zbog vjerojatno nekog tamo Besiktasa.
  • Dinamo-SB
    345
    Obozavam Petka,a Pjacu još više. Žao mi je i svakome tko voli Dinamo je ovo bolno i emotivno,ali i realno nužno potrebno. Ovo je samo Boban mogao odraditi,čovjek s mudima i on je tocno ono sto je trebalo Dinamu. Što god bilo i kako god bilo, Petko ostaje zauvijek upisan u povijest Dinama. Pjaca također,kao i Ristovski. Nadam se da ce biti neki oblik lijepog oproštaja. Ne vidim potrebe za razno raznim analizama je li netko odigrao dobru proslu sezonu jel vrijedi,ne vrijedi,jednostavno je doslo vrijeme za rastanak i to je to. Mogli su se i oni pravit blesavi i sjedit na tribini i ubirat placu koju nigdje vise nikad nece dobit do kraja karijere.Hvala im na svemu sto su pruzili u Dinamu!
    Sad je veći presing na Ademiju,Periću(to mi vec ozbiljno ide na zivce s obzirom na 600k ugovor bacen vec u vjetar proslu sezonu),Mmaeu,Kangi itd. Pero Bockaj koliko god mi je drag,al sjest s njim i odlucit hoce igrat nogomet ili prodavat majice. Puno je jos tu posla.

Ajmo Zvone,nastavljamo dalje i puna podrška.
  • Facke
    6.1k
    Mene nije jasne cemu se tulike cmizdri?! El je vecina bila za te da nakon ove prosle sezone ideme u remont? I sad se te dogada i opet nije dobre. Ja ove se potpune podrzavam.

Kaj sme mi od Pjace imeli prosle sezone? Imel je par dobrih tekmi. Ali za tu placu jednostavne ne dovolnje. Kolke put je bil igrac manje na terenu? Nevidljiv?

Od Petkovica nazalost nisme imeli pune prosle sezone. Tu je ta ozljeda a Petkovic nikak da se vrne u pravu formu. Veliki je privilegij za Dinamo da sme tak duge imeli takvu klasu n momcadi.

Sad je jednostavne dosle vreme za neke novuga. Za svezu krv, za nove igrace i za novu poslozenu momcad. Boban zna koj dela i morete biti bez brige. Momcad bude dobre poslozena. Ovaj rez sad je hraber i porteben.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.