• Marktwain
    422
    Ove godine nam je dužan 2,5 mil.
  • Žan
    560
    To je sva sreca samo tvoje misljenje.
  • GOAT
    2.9k
    Svi bi čišćenje i smjenu generacije i onda kad se na tome radi onda budu u cudu pa ovo nema nigdje :lol:
  • ToTo96
    28
    malo se svi trebamo spustit na zemlju, nije smak svijeta , pa ljudi dobrodosli u moderan nogomet, tak je to, danas jesi sutra nisi, ajde sad po 4-5 super pojacanja van HNL-a za 10-14Mil.€ i predati dobru ekipu gospodinu kovacevicu , i nek nam dragi bog bude na pomoci
  • znajdatevolimja
    336

Napisao bih nešto, ali dobit ću ban
  • San Lorenzo
    19.5k
    Tak se to radi, potez s mudima umjesto produžavanja agonije i guranja problema pod tepih, sve to je trebalo biti odrađeno prije godinu dana.
  • pešća
    275
    Svi bi čišćenje i smjenu generacije i onda kad se na tome radi onda budu u cudu pa ovo nema nigdjeGOAT

"Bobane promijeni pocetnih 11." - Boban promijeni pocetnih 11. - "Bobane grobaru" :rofl:
  • fakin
    868
    Bez Pjace, Baturine, Petkovica, Sucica, Roga, Franjica, Ristovskog, Belcara, Cordobe.

Dolaze Lisica, Jagusic, Mudrazija, Ljubicic, Radeljic.

Ja sam stvarno bez rijeci, doslovno bez rijeci. Za tjedan dana počinju pripreme
  • Apostol
    53
    Mislim da se sve ovo moglo puno ljepše riješiti. Pogotovo sa Brunom. Kome pravo kome krivo Bruno Petković je veća legenda kluba od Bobana, Boban je jedna od 3 najveće ikone kluba, ne zbog uspjeha sa klubom nego zbog nekih drugih stvari. Moglo se i moralo na neki ljepši način sve riješiti. Bruno je sinonim za europski moćni dinamo, uljepšao je djetinjstvo i mladost svima nama, Petko hvala ti za sve i sretno dalje
  • Crni86
    11.4k
    pa do uspjeha se sigurno ne dolazi popularnim potezima.

moglo puno ljepše riješiti.Apostol

Sta je ruzno? Znas pojedinosti? Koja je razlika izmedu transfera i sporazumnog raskida? Ovak dali papire obojici da mogu dobit place koje zele.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Zasto sad, a ne 1.8.

Mogli su trcat po sumi i cekat koji euro
  • Neron53
    1.7k
    Vise mi je zao Pjace nego Petka.
    Mislim da se micanjem Petka i Ademija rjesava problem potencijalnog rusenja autoritera trenera od strane navedenih.
  • Do kraja2023
    302

Hahaha al bas to, gledas i ne vjerujes.
    Ide se u totalni remont i neka. Svaka cast svima al svemu jednom dodje kraj.
  • Kermit
    516
    Otišao je i Modrić....Ljudi, nitko nije veći od kluba. Imali smo kfs sportsku politiku zadnje 2 sezone. Sad je došao čovjek koji zna nogomet. Čovjek se pedigreom, kapetan. Ja mu vjerujem.

Ne znamo detalje, ali ako im je ponudio nizu cifru, a oni su odbili ok, hvala bok. Ako ih se hladno riješilo, to nije ok. S

Kako god, svi smo zazivali remont, remont očito I dobivamo.
  • Noel
    12.3k
    Na ovakvim stvarima se pokazuje ko je pravi Dinamovac, i tko se spreman žrtvovat za njega. Ova sezona je bila pokazatelj da neke boli ona stvar za Dinamo a danas sa ovim je samo potvrđeno. Nisu spremni 100% podnjet žrtvu za klub koje im je prezentirao predsjednik uprave i ciao. Hvala na svemu obojica ste puno napravili za Dinamo ali nama trebaju ratnici a ne patnici. Bobane gazi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.