• tp1997
    1.5k
    Ako smo se vratili na HNL pojačanja i plan je uzeti svakog igrača koji je išta imalo pokazao u HNLu umjesto ozbiljnih, provjerenih igrača, zaista ne znam kako je to bolje od vremena braće krimosa kad se radilo isto, ili Marićevog mandata kad se također radilo isto samo što je mačak u vreći imao stranu putovnicu.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    fun fact je da je frajer tamo bio dobar...i čisto dobro čovjek igra nogom, dapače
  • pešća
    128
    Ako nasa skautska sluzba ne moze nac boljeg stopera od Radeljica onda nek svi u sportskom sektoru odstupe sa funkcija. Pa barem stoperi nisu skupi, ima ih gomila u zadnjoj godini ugovora.
  • Shkera
    56
    Ako smo se vratili na HNL pojačanja i plan je uzeti svakog igrača koji je išta imalo pokazao u HNLu umjesto ozbiljnih, provjerenih igrača, zaista ne znam kako je to bolje od vremena braće krimosa kad se radilo isto, ili Marićevog mandata kad ae također radilo isto samo što je mačak u vreći imao stranu putovnicu.tp1997

Možda su ipak neke stvari dobro debilna braća radila... oslabiš si konkurenciju, a ujedno i uzmeš najbolje iz HNLa, puno manji rizik nego stranci, a i često lakše prodati kasnije.
  • Nogo
    6.7k

Radeljić je u zadnjoj godini ugovora, zadužio je klub...
  • Orc123
    11.8k
    Ajde sad realno nek mi netko da primjer po cemu je Radeljic bolji od Koskija ako vec mora biti HNL igrac? Ako se gleda daljnji potencijal i razvitak, preprodajna veijednost, cijena kolko bi sad kostao, prilagodljivost igri koju mi zelimo igrati? Znaci ni u jednom segmentu nije Radeljic isplativiji......Koski je kompletan stoper koji se jos moze razviti i u potpunosti odgovara ideji igre kakvoj tezimo....brzi je od Radeljica, bolji u igri nogom, duel isto jako dobar...jedino je radeljic mozda jaci u zraku i tjt....ni jedan ni drugi nece biti jeftini....bezveze totalno i ne mogu shvatiti ignoriranje Koskija.
  • Maximo
    786

Pa to je pojačanje, samo ne znam koliko nam je dostupan
  • Dadox
    362
    inače se pokazalo kao super dovođenje “kapitalaca” izvana
  • rokikaciga
    1.8k
    Dalić hajpa Radeljića kao budućeg HR reprezentativca...ne vidim da je Koskija spomenuo :lol: :lol: :lol:
  • Dadox
    362
    kad si ovo u zraku stavio pod možda sva ti je opservacija i vjerodostojnost opala u vodu
  • Paggini
    52k
    Radeljic bolji od Koskija ako vec mora biti HNL igrac?Orc123

Radeljić će koštati do milijun eura, Koski 3 milijuna vjerojatno, a isto tako - Koski je dešnjak, Radeljić ljevak
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Koski ima 185 cm, a Radeljić 201 cm.

Dueli u zraku:

Koski - 2.3 (63%)
    Radeljić - 1.6 (60%)

Tko je jači u tom segmentu?
  • fakin
    855
    pa valjda imamo najbolje skaute u drzavi kojima je posao otkriti dobre igrace kojima nisu svi na radaru. Najlakse je dovesti stopera rijeke ili napadaca istre, pa za to ne moras biti ni skaut ni dobivati placu za to. Ja od Dinamove skaut sluzbe ocekujem puno vise
  • Navijač Dinama
    10k
    Ovdje iz HNL-a, Koski je definitivno najbolji i jedini izbor na poziciji stopera.....i još mlađi i potentnijiOrc123

Oni su negdje tu. Ako ne dovedu Radeljića, a ako nam je fokus na HNL-u, onda sam apsolutno za Koskija, o kojem pričam kao o Istri još od one utakmice kada su nas pobijedili. Čak bih uzeo Gaguu prije Kange, jer mislim da je Gruzijac, bez sumnje, najkompletniji špic u ligi ove sezone.

Sad malo usporedbe: Radeljić ima bolji rad nogu dok Koski ima bolje pozicioniranje, sad u kojem smjeru ide Kovačević i što će mu trebati i što cilja, s obzirom da imamo Galešića koji je ok u obje stvari, ne znam. Ali definitivno su obojica bolji nego da ostanemo s Gurlicom, Živkovićem, Mmaeom i trenutno neiskusnim Jakirovićem.

Stvari koje idu Koskiju u prilog su što je mlađi, više je željan, iskustva i što će igrat u klubu i sustavu koji je bolji od trenutno senilnog sustava u Istri i španjolskog polu nekakvog nogometa, za koji osobno mislim da je u kontektsu Garcie i sami Garcia malo precijenjeni.
    Da su imali recimo Tomića za trenera, sa ovakvim rosterom, vjerujem da bi i rezultat bio puno bolji.

+ plus imao je Marešića koji je također solidan stoper i Valinčića koji je nakon RPG-a najbolji bočni u ligi.

Radeljić je prvi dio sezone proveo s Galešićem, kasnije je Majstorovića sirovinu pretvorio u solidnog stopera da izgleda u tandemu s njim.

plus njegovi bekovi gdje je Koski imao Valinčića bili su šonjo Menalo, a kasnije nešto bolji Ante Oreč i Miki Devetak, imao je i bolju momčad ispred momčadi od Koskia, iako osobno veznjaci Istre (trio vezni) nisu daleko od trokuta Selahi-Petrović-Janković.

Tako da u kontekstu, mi je u najmanju ruku svejedno, jel Koski ili Radeljić, ako već ne možemo dovest pomenutog Pogrančića ili Ćaleta Cara. Jedvaj ne znam u kakvoj je formi. Medić li-la.
  • Dadox
    362
    Radeljić duplo. Nemoj mi sa statistikom u koju ulazi svašta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.