• Omake
    8.9k

Što se tiče brzine, Bundesliga kaže 31, Eredevise 31,8. Za usporedbu, Majer i Kramarić su 32,6, a Jakov Medić 33,1. Nemam nigdje količinu intenziteta. Meni je kod Vidovića više djelovalo da je to stvar pristupa nego nemoći. Na lanjskim pripremama Bayerna, u Koreji na blizu 40 stupnjeva, on je meni izgledao kao potpuno drugi igrač. Doduše Kompany ga je koristio baš kao 10, i lik je protiv Tottenhama poluvrijeme izgledao bolesno dobro. Kvaliteta odluka i tehnički je to bilo top, količina trke iznenađujuća. Ali onda ode u Mainz i ne može ni do klupe. On neke stvari radi na strašno visokoj razini, ali ne mislim da je 100% ono što se traži, pogotovo na krilu. Samo usporedite njega i Lisicu očima, sve je jasno. Ja sam mislio da je plan za ovu sezonu Stojković+ Mudri na 10, Jagušić kupljen i ostavljen na posudbi u Belupu. Stojke ako bude zdrav bit će najbolji igrač lige i prodat će se za 15-20, Gloukh što igra za RB Saltzburg nije ništa bolji igrač od njega, a sada vrijedi 22, a kamoli onaj Kjaergaard koji vrijedi 13. Dogodine Mudri i Jagušić koji bi uz napredak trebao biti jeben igrač. Možda ti i netko od mlađih također napravi skok, tipa Benkotić odigra drugi dio sezone brutalno za B momčad ili Vrba na posudbi. Jednostavno ne vidim potrebe za Vidovićem. Sve da su ti i Mudri i Stojke ozljeđeni, možeš kombinirati Soldo ili Kačavenda, Ljubičić Mišić, gdje je Ljubičić kao kreator u zadnjoj trećini. Ne treba nam 10 vezni. Ja bih na ovaj roster veznih dodao još samo mladu, potentu 6 kao konkurencija Mišiću.
  • austrijanac
    7.1k
    potentu 6 kao konkurencija Mišiću.Omake

Jel postoji takva na Balkanu?
  • Droljo
    16.5k

Da nema neki rumunj negdje?
  • badjibadara
    4.9k
    S obzirom na proslosezonsku minutazu cisto sumnjam da bih bio za prvih 11.Tranzicijski Napad

Operacija skočnog zgloba ga je izbacila na duže vrijeme iz ekipe:

Wie der FSV am Abend mitteilte, hat sich Vidovic in der Länderspielpause bei der kroatischen U 21 am Sprunggelenk verletzt. Offenbar so schwer, dass eine Operation vonnöten ist, die am Mittwoch in München durchgeführt werden soll. Eine genaue Ausfallzeit könne man noch nicht bekanntgeben: "Wir rechnen mit einer Pause von mehreren Wochen - die genaue Dauer hängt vom Heilungsverlauf ab", schrieben die Rheinhessen bei X.

Fali nam igrač koji će slomiti braniča na 16, pucati i - pogoditi.

jtZgmYI.gif
  • Tranzicijski Napad
    460

I ono kratko u mainzu je igrao iza napadaca

evo graf kad je igrao u dinamu

26c3ec8d7b8662b5162f016b7a2c38d9.png
  • Laugreano
    4.1k
    Za Vidovica je pitanje samo da li se uklapa u nas sistem. Da ima jos i brzinu o kojoj se prica, sigurno ga nebi spominjali u kontekstu Dinama. Agilnost, tehnika, dribling, šut, snalaženje na malom prostoru su njegov forte.
  • rokikaciga
    1.6k
    Ovo je u odnosu na ljeve bekove u HNL tada. Možeš li promijeniti poziciju ili?

Jer defenzivno protiv bekova čak ne izgleda tako kritično defenzivno. Dueli i postotak duela je dosta dobar.
  • Tranzicijski Napad
    460

Tako ga je wyscout odredio(za beka), nemrem u ovom streamlitu
  • Zagi
    9.8k
    U kontekstu Vidovića, možda stvarno idemo po Sosu? Ili tako nekog.
    A Sosi da bi izrazio svoj napadački potencijal treba krilo koje se voli uvlačiti u sredinu i time odvući beka, te osloboditi koridor Sosi.
    Ivanušec , Vidović , Stojković svi funkcioniraju u toj ulozi. Samo da nije netko kao Perišić koji želi isti koridor.
  • Omake
    8.9k
    ima na širem području EU, bit će sutra na skaut skeciji par njih.
  • Nogo
    6.6k

Taylor, Despodov, Dahl...
    Ojeda za 1,2,3..
  • keppi
    377
    Vidović ima svojih vrlina, ali i mana.
    Ipak, ako nije preskup (meni je plafon oko 1,5 s obzirom zadnju godinu ugovora) mislim da bi s njim u svakom slučaju vrijedilo pokušati.
    Ako Stojković i je trenutno naša buduća prva "desetka", utakmica je toliko da će zasigurno biti šanse za obojicu.
  • Shkera
    41
    s referencom igranja u Bayernu i Dinamu čak i sa prosječnom sezonom možemo ga prodati sigurno za te pare, tako da ako je njegova cijena oko 2 milje rizik je gotovo nikakav.
  • Tvrdica McTvrdi
    299
    Jučer je netko bacio informacije za MV. Ja poznajem MV i rečeno mi je danas da ništa nije dogovoreno, ne želi doći kod nas nego želi ići van i vrlo vjerojatno će to biti Alaves. Šteta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.