Baš me zanima hoćemo li probati i Mitrovskog dovesti budući da je Kovačević u jednom podcastu rekao da njega jako cijeni i smatra najboljom lijevom nogom u ligi. — San Lorenzo
Vjerujem da je to dobar pokazatelj kako Zvone zeli da ekipa izgleda, da kvaliteta frca sa svih strana na bilo kojoj poziciji. — Crni86
Moris i rpg desno ufff. Usudio bi se rec da nam je pozicija desnog beka od tog trenutka uvjerljivo najjaca u ekipi. — Crni86
Zanimljivost oko Mitrosvskog je da je i on kao mladi cini mi se proso njemacku skolu nogometa. Meni se isto dopada kao igrac, ali nije za prvih 11. Kao neki supersub bi jos mogo i proc. — Crni86
Jebote tlak mi je 200 kad vidim prijedlog RPG na ljevom beku. Od vrhunskog desnog beka radimo prosjecnog ljevog — rokikaciga
ne vjerujem da ce zvone gurat igrace van svojih pozicija. Vjerujem da je sa Zvonom gorovo izmisljanje igracima pozicija u ekipi i vjerujem da cemo dovest kvalitetnog lijevog beka — Crni86
Da kvaliteta frca sa svih strana i onda dovedemo Soldu :lol: — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.