• Droljo
    16.5k
    Opet vas rajcaju insajderi. Ko francuske sobarice ste. :lol:
  • Paggini
    51.8k
    Baš me zanima hoćemo li probati i Mitrovskog dovesti budući da je Kovačević u jednom podcastu rekao da njega jako cijeni i smatra najboljom lijevom nogom u ligi.San Lorenzo

Znam da je HNL igrac i HNL kalibar, ali je zajeban lik, jako inteligentan s loptom i vižljast. Meni se on osobno sviđa, ali baš da je za Dinamo nisam zicer

Vjerujem da je to dobar pokazatelj kako Zvone zeli da ekipa izgleda, da kvaliteta frca sa svih strana na bilo kojoj poziciji.Crni86

Da kvaliteta frca sa svih strana i onda dovedemo Soldu :lol:

Zajebavam se naravno, jasno je meni sve i smjer u kojem Zvone ide, ali ove pozicije me znoje već godinama i ne mogu se ni veselit kako spada ikome novom ako nam ovo zjapi prazno
  • Navijač Dinama
    10k
    Moris i rpg desno ufff. Usudio bi se rec da nam je pozicija desnog beka od tog trenutka uvjerljivo najjaca u ekipi.Crni86

mene iskreno ne bi čudilo da ako u praksi RPG ide na LB, a Valinčić RB ili obratno, i da nam to budu udarni duo bekova u početnih 11.

Noa Mikić kao RB zamjena, a LB vjerovatno Franjić ili čak Pero Benzinac...auuu, nisu ulice, benzinske i nogometni tereni spremni na to.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ako nisi skužio, Franjića više nema.
  • Crni86
    11k
    maa jasno da se i svi tresemo, zadnjih 5 godina nismo odradili dobar transfer rok.

Iskreno ne bi ni ja volio da je samo Soldo taj, za rotaciju da. Ali volio bi rade neko iskusnije i provejrenije ime na poziciji sestice.

Zanimljivost oko Mitrosvskog je da je i on kao mladi cini mi se proso njemacku skolu nogometa. Meni se isto dopada kao igrac, ali nije za prvih 11. Kao neki supersub bi jos mogo i proc.
  • Navijač Dinama
    10k
    nisam, vidio sam samo oproste od Roga i Moharramia. Znači Pero Bočkaj.

Iako bi najiskrenije volio da 3-5-2 krenemo igrat i uigravat.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Zanimljivost oko Mitrosvskog je da je i on kao mladi cini mi se proso njemacku skolu nogometa. Meni se isto dopada kao igrac, ali nije za prvih 11. Kao neki supersub bi jos mogo i proc.Crni86

Prošao je Sportingovu školu nogometa. Meni je on bolji od Lisice, mislim da bi bio korisniji od Lisice i jeftiniji svakako. Međutim, nije za prvih 11.
  • Crni86
    11k
    ne vjerujem da ce zvone gurat igrace van svojih pozicija. Vjerujem da je sa Zvonom gorovo izmisljanje igracima pozicija u ekipi i vjerujem da cemo dovest kvalitetnog lijevog beka

Prije toga hansa rostok i magdeburg, jako zanimljiva juniorska karijera.
  • rokikaciga
    1.7k
    Jebote tlak mi je 200 kad vidim prijedlog RPG na ljevom beku. Od vrhunskog desnog beka radimo prosjecnog ljevog
  • Olmic
    4.7k
    Ma moramo uzet lijevog beka pa makar nekog i preplatili
  • criticus
    3.8k
    Vjerujem da je to dobar pokazatelj kako Zvone zeli da ekipa izgleda, da kvaliteta frca sa svih strana na bilo kojoj poziciji.Crni86

Uh, i ja bi to htio ako može.
  • Navijač Dinama
    10k
    Jebote tlak mi je 200 kad vidim prijedlog RPG na ljevom beku. Od vrhunskog desnog beka radimo prosjecnog ljevogrokikaciga

Nije prijedlog, napisao sam da je to moguće i meni ne bi to bilo začuđujuće. I ja bi volio lijevog beka koji to jest, kako smo po ligi krenuli kupit, Roko Jurišić mi pada na pamet.

ne vjerujem da ce zvone gurat igrace van svojih pozicija. Vjerujem da je sa Zvonom gorovo izmisljanje igracima pozicija u ekipi i vjerujem da cemo dovest kvalitetnog lijevog bekaCrni86

Sve 5. Međutim Boban nije trener, nego Kovačević.

Nevezano sad za Kovačevića i njegov kontekst, nego bilo gdje drugo, ali ako bilo tko od trenera dopusti/dopušta i bude slušao/sluša i dozvoljava da mu se u posao mješaju osobe van stožera i govore tko će igrat ili morat igrat, onda to više govori o samom karakteru, ali naposljetku i kvaliteti trenera ako oni iz kancelarije ili tribine znaju više, bolje, produktivnije nego on sam.
  • Zagi
    9.8k
    Da kvaliteta frca sa svih strana i onda dovedemo Soldu :lol:Paggini

Ukoliko ga ne dovodimo za preprodaju . a nekako ne izgleda da je tako , mogao bi nas Soldo sve iznenaditi.
    Još prije godinu-dvije sam ga usporedio sa Jakićem i kako sada stvari stoje karijera mu se razvija i bolje.

Nebuš pao u nesvijest od njegovih rješenja ali trči , tuci , predaj i na poziciju. Svaka močad treba takvog igrača.
    Jakić je bio neizostavan , a od tada čekamo pravog razbijača.

Miško je finesa ali rekao bih da jedan veliki dio navijača još uvijek nije kupio tu priču o "Pirlu na 6ici" .

Pustimo pripreme da prođu pa ćemo biti pametniji.
  • Noel
    12.1k
    Kovačević osim Mitrovskog spominjao nedavno više puta Zeleniku kao najboljeg golmana lige. Zeleni bi nam jako dobro došao jer nam golmanska pozicija treba isto svježu krv. Pogotovo igra nogom je kod njega vrhunska.
  • dinon7
    1.8k
    Mi napadamo treće mjesto HNL-a iduće sezone očito.
    Mitrovski još jedna u nizu suludih ideja.
    Samo se sjetimo kako je Šego izgledao u Varaždinu a kako u Hajduku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.