• Paggini
    51.7k
    Jebote Verattija iz Arabije vraćamo, BOBANE POVEDI NAS
  • OsamŠest
    5.3k
    Dakle MV!Miro Vugrinec

Modrić vjerojatno..
  • Ludovic IX
    8.6k
    Mark viduka je bio gori od kanga kad je došao. I onda mi se nakon 7-8 utakmica otvorilo protiv tovara i njima je zabio prvi gol za pobjedu. Plaćen velikih milju maraka tad.. ali pošto je od prvog dana bio liebling franceka, istrpio se i na kraju je dinamo dobio top napadaca koji je i doneso 8 milja maraka zarade tad.

Ja sam 100% uvjeren da je kanga duplo bolji igrač od kulena. I da je umjesto 5-6 stativa zabio na ovh 3 što ima i tih 5-6 golova , sad bi pričali o njemu kao dostojnoj zamjeni petku
  • rokikaciga
    1.6k
    I da je umjesto 5-6 stativa zabio na ovh 3 što ima i tih 5-6 golova , sad bi pričali o njemu kao dostojnoj zamjeni petkuLudovic IX

Jebote ja cu prvi rec da Kanga nije tolika taraba (teziste mu je u kurcu iz nekog razloga?) ali i meni idu vec na jetra nabrajanja stativa
  • Gringo
    369
    Možda je Matej Vuk z Varaždina
  • Ludovic IX
    8.6k
    iz osobnih razloga bi njegov dres odmah prvi dan kupio
  • jedan u nizu
    13.5k
    Vanja Modric (VM) dolazi biti tajnica Zvonimiru Bobanu (ZB)
  • jedan u nizu
    13.5k
    MV = Miro Vugrinec - novi voditelj dinamove skautske sluzbe
  • hardek
    4.6k
    Možda je pojačanje u vidu izlaznog transfera. Mmae van
  • Dadox
    341
    Lijepo bi bilo ponovo spojiti Lisicu i Vuka u Maksimirskoj šumi.
  • Ivan0302
    902
    kada su predstavljanja, ako znaš slučajno?
  • Crni86
    11k
    Moris i rpg desno ufff. Usudio bi se rec da nam je pozicija desnog beka od tog trenutka uvjerljivo najjaca u ekipi.

Mislim da je to samo dobar znak kako ce Zvone slagat momcad, poduplane pozicije igracima slicnih kvaliteta koji ce se tuc za prvih 11.
  • San Lorenzo
    19.4k
    Baš me zanima hoćemo li probati i Mitrovskog dovesti budući da je Kovačević u jednom podcastu rekao da njega jako cijeni i smatra najboljom lijevom nogom u ligi.
  • Paggini
    51.7k
    poduplane pozicijeCrni86

Ajmo mi prvo lijevog beka, lijevog CB, šesticu i desno krilo naći pa onda duplati ostale pozicije :lol:
  • Crni86
    11k
    a tko zna da ih zvone nije nanisanio i da nije in progress?

Znam na kaj mislis, ali ako smo poduplali tehnicki najstabilniju u ekipi, kaj mislis da onda Zvone spreman za ostale pozicije koje su nam u banani… Vjerujem da je to dobar pokazatelj kako Zvone zeli da ekipa izgleda, da kvaliteta frca sa svih strana na bilo kojoj poziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.