• crophantom
    684
    Stojke je jedan od rijetkih naših igrača koji može igrati moderan nogomet kakvog Boban želi, a ti bi ga na klupu radi Ivanuseca. Sve 5, svako ima svoje mišljenje, meni je stojke jedan od 2 igraca koji mi je apsolutni fix za prvu postavu iduće godine. Brekalo je pokazao fenomenalna kvalitete zadnjih godina, lik mi nebi ispred Špikica igrao.
  • Tvrdica McTvrdi
    245
    U situaciji u kojoj je bio bi ošo i u Rudeš da se mogao dogovorit s Fiorentinom, ovo je na našoj upravi i ne treba se ta tema ponovno otvarat
  • E46
    1.4k
    vidis zato se misljenja razlikuju, poštujem to ali kod mene nema fix pozicija a i Stojke mi jos nije sazrio u igraca koji moze iznjet sezonu da mu ekipa završi na prvom mjestu, to je moje mišljenje. Zato kazem u pocetku bi startao s klupe i dobivao bi drugo poluvrijeme ali po meni nije jos DOVOLJNO dobar u odlukama, presingu da bi mogao bit u mojih prvih 11.. Brekala bi uzeo samo zato jer bi bio jeftin i igra jednako dobro s obje noge kao i Pjaca i daje mi mogućnost zamjene pozicija kao i sa Ivanusecom, ta trojka se od prije zna i brzo bi se uigrali, preorali bi hnl.. A iza njih motoricni soldo i ljubicic...
  • E46
    1.4k
    nije bas sveto pismo da mora bit on.. Ali ono sto mi trazimo da nije stranac i da kvalitetom igrackom odgovara Dinamu to jr svakako Brekalo. A ako nisam ogranicen na nase govorno podrucje onda biram Guliashvilija ili Florucza.
  • crophantom
    684
    vidio sam Brekala u HNLu lani, ništa on nije preorao.
    U današnjem nogometu traže se dinamicni igrači, a nijedan od ta 3 to nije.
  • E46
    1.4k
    kako god ti kazes, po meni ta 3 su idealna za igrat protiv bunkera, mozes ih rotirat u utakmici dok ne uspijes probit blok a oba krila mogu sa obje noge pucati iz svake pozicije, Ivanusec moze prec i na lijevo pa se izvlacit na desnu nogu. Ima tu kolko hoces opcija..Brekalo je zapravo bio dosta opasan prosle godine i ne mozes bez priprema i uigravanja s ekipom nešto extra napravit, vidilo se da je odskakao sa livajom od ostalih. Za nešto više napravit trebao je bolji trener od karoglana i bolji igraci u veznoj liniji i desnom krilu, i naravno bilo ko drugim osim kalinica na golu.
  • Kujtim Shalla
    5k
    @E46 postovani kolega , do sad sam se vecinom tvojih postova slagao i uglavnom su odmjereni i na svom mjestu. Ali ovo za Brekala mi je bez veze. Njega ne bi zelio vidjeti u Dinamu jos da nam plato da igra . Nema oprosta ,a sad neka zahvali menageru jer ga Niko vise i ne zeli. Covjek 2 godine ne igra ozbiljan nogomet.
  • mbzg
    135
    Zašto ne probati vratiti Maura Perkovića i spojiti ga s
    Galesicem. Lijevak i dešnjak, oba brza, agresivna. Rezerve Theo, Živkovic i Jakirovic. Bit će grešaka ali tko ih nema. Vezni red će ove godine biti agresivniji s Ljubicicem, Soldom, Mišićem pa i malim Stojkovicem, eventualno i Kačavendom. Mislim da ćemo imati ekipu za moderan nogomet…
  • Dadox
    330
    Zato što smo valjda potpisali neki ugovor o posudbi pod određenim uvjetima,a u njemu piše da je posudba do zime.Možda i s pravom otkupa.Dakle,ne pita se samo nas…
  • mbzg
    135
    A gle ako igraču veliš da ga vidiš kao člana prvih 11 sigurno se možeš i s klubom dogovoriti za vraćanje prije vremena. Glupost je da mi tražimo stopere a imamo u dvorištu. Ko veli da je recimo spominjani Medic bolji igrač?
  • Nogo
    6.6k
    Dinamo je u finišu pregovora s Istrom oko Matea Lisice, dosta je daleko otišla priča s Bayernom oko Gabriela Vidovića. I taj je dvojac danas najbliže Maksimiru, priče oko dolaska nekih drugih pojačanja ipak nisu još u toliko odmakloj fazi. Lisica i Vidović su igrači "po guštu" Bobana koji radi sve kako bi obojicu što prije doveo u Maksimir.  

/24 sata
  • Noel
    12k
    Ovog Vukovića iz Borca je neko spominjao ovdje kao top igrača koji čuda radi u konferencijskoj..
  • NORTE
    16k
    dosta je daleko otišla priča s Bayernom oko Gabriela Vidovića.Nogo

:heart: hvala Zvone.
    Imalo bi smisla!
    Drugačije ne mogu zamisliti nego da se on vrati igrat nogomet u dinamo.
    Win-win za sve tri strane.
  • Omake
    8.9k
    on vjerujem ide u Zvezdu. Barem je takva priča zadnjih par mjeseci u BiH. Lik je odbio BiH dva puta ove godine jer želi igrati za Srbiju.
  • Noel
    12k

Goni ga. Puj puj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.