• Dragon1Warrior123
    4.2k
    Ja mislim da bi se u slučaju da stvarno može dobiti raskid moglo to riješiti preko sign in bonusa i bonusa za Ligu prvaka bez problema. Još Dinamovac, kud ćeš bolje!
  • Brusa
    2.9k
    Ako možemo plaćati Ademija milju i pol , jebeš 2 milje za Sosu...
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Dobra igračka imena se zasad po medijima spominju u kontekstu dolaska u Dinamo. Nadam se da ćemo dobiti i trenera sličnog kalibra,ili čak i boljeg.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Dao bih 3 milja Borni ako znam da dajemo 1,5 ademiju i petkovicu preko 2 … a kolko je odigrao znamo i sami
  • Str1nger Bell
    2k
    . Dođe kod nas kao slobodan igrač i potpiše ugovor na 4 godine uz plaću od 600k + bonus za ulazak u lp.Droljo

Nakon ovih podataka sa FINE ni ja nebi pristao igrati za 600k godišnje. A kamoli Borna Sosa.
  • Kaktus Car
    994

A zašto bi Ajax dao raskid ugovora i to na svoju štetu?
  • Dudu 9
    664

Jer ga se žele riješiti.
  • Droljo
    15.3k

Nisam rekao na čiju štetu. Po ugovoru su mu dužni (karikiram) 6 miljona daju mu 2.5 i papire. Nije presedan. I mi bumo to radili već ovo ljeto...

Pa dobro. Ja sam samo naveo kak bi se to moglo riješiti. Ne velim da bude. Svi su krenuli sa negativom, nema šanse i sl. pa sam probao iz optimističkog kuta...
  • Kaktus Car
    994

I to znači da automatski moraju dati raskid ugovora igraču s troznamenkastim brojem nastupa u ligama petice? Ajax sigurno namjerava pokušati vratiti bar dio love koji su potrošili na taj transfer.

Dinamova prednost u odnosu na druge klubove može biti jedino ako Sosa osobno bude inzistirao samo na Dinamu. To bi poboljšalo pregovaračku poziciju, ali i dalje je za očekivati da će tražiti bar 3-4 milijuna. I naravno nije realno očekivati da Sosa pristane na plaću koja nije u skladu s njegovim iskustvom, kvalitetom i standardom plaća u Dinamu (ispod milijun Eura).

Raskid ugovora daješ igračima za koje nema zainteresiranih klubova koji bi otkupili ugovor. Teško da se Ajaxu neće javiti par klubova koji su spremni ponuditi bar nešto.
  • Droljo
    15.3k

I ak on neće tamo?
  • rokikaciga
    1.1k
    Ne bih se cudio da Zvone ponudi Ajaxu tipa posudbu koju bi im platio npr 500tis i otkupa nakon isteka posudbe a ostatak iznosa da se na taj nacin plati. I meni je to prihvatljivo jer odgadamo placanje transfera igraca na minimum godinu.
  • Dudu 9
    664

Pokušati će sigurno povratiti novac koji su potrošili na njega, ali nije baš da se klubovi trgaju za Sosu.
    On sad već ima 2 loše sezone iza sebe, došao je u fazu kad mora spašavati karijeru, uz to ne zaboravimo da je SP sljedeće ljeto i on sigurno traži klub u kojem će imati minutažu da izbori poziv.
    A to mu jedino Dinamo može garantirati.
  • Kaktus Car
    994

Pa velim jedino ako Sosa namjerava inzistirati isključivo na Dinamu, ali i onda je za očekivati da će se Ajax probati dogovoriti za neki deal koji je prihvatljiv svim stranama.

Ako su ga spremni pustiti za 3-4 milijuna (i eventualno neke bonuse vezane uz europske rezultate) i ako je njemu ok milijun Eura po sezoni onda je to i dalje dobar deal. Nije realno očekivati da će se dovesti takvog igrača pod valjanim ugovorom badava.
  • Crni86
    9.7k
    Ako je Sosa pristupio nama, znaci da ima zelju. Samim time je vjerojatno svjestan kolike su place kod nas tako da nije spreman na smanjenje place ne bi on ni inicirao kontakt…. Druga stvar je sta vec uz solidan novac mu se nudi kontinuitet i domace okruzenje za familiju.

Druga strana je ajax. Tu je sad sve otvoreno, i ne bi bilo nista cudno da ga se odluce rjesit raskidom ugovora ako ne racunaju na njega. Oni bi time “zaradili” 2 milijuna eura i otvorili si prostora za nove igrace.

Bit ce zanimljivo da li ce se slicna kombinacija opet otvoriti i s ivanusecom na ljeto.

Jedna vazna stvar je i da jako brzo dolazi krajnca, treba za tad slozit bomba momcad kako bi se cijeli taj boom maksimalno iskoristio.
  • Zagi
    9.6k
    Pristao bih na Ivanušec-Sosa lijevu stranu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.