• Jurki
    21k
    Osobno smatram da bi optimalno imati D2 i filijaluvjeko1701

To bi bilo super.. tko zna mozda jednog dana.
    Idealno za filijalu Slovenija, zadovoljavajuce u 2.hnl.

ako mislis da mozemo s Valincicem, Jurisicem i Frukom u ligu prvaka.. onda svaka cast na optimizmu.
    Iskreno takav popis me podsjetil na ligu za bedaka.. kad je nasmrkana budaletina pokupoval sve igrace u21 pa se sposral svjetski.
  • njurci10
    313
    al.je trenutno ozlijeđen?
    čim pročitam da neko piše Jurišić, Matković,Fruk mi dođe slabo.
    Koliko milijuna bi za to troje tražili preko 10?
    :lol: uz to što je to sve sami flop
  • rioda
    12.3k
    Dinamo se ponašao vrhunski, korektno i galantno, u maniri velikog europskog kluba, međutim izgleda da je tako bilo suđeno. Dinamo i Feyenoord dogovorili su posudbu do ljeta, čak s opcijom kupnje. Ja sam za Luku dogovorio njegove uvjete s Dinamom, Feyenoord i Dinamo su također sve riješili po tom pitanju. Feyenoord je poslao u Dinamo draft ugovora o posudbi te na e-mail podatak da će Luka krenuti u Zagreb za nekoliko dana, sjećam se da je bio ponedjeljak. U tom trenutku to je izgledalo kao praktično gotova stvar. No, baš u tih nekoliko dana Feyenoordu su se počeli ozljeđivati igrati jedan za drugim pa je potegnuo ručnu kočnicu. Shvatili su da imaju kratak roster.

U isto vrijeme govorilo se o smjeni trenera i na kraju su prelomili da Luka mora ostati. Nisu se mogli miješati u trenerov posao, ali u klubu imaj uvelike simpatije prema Ivanušecui stalno su se nadali da će dobiti prostor za igru. U konačnici se dogodilo to da su dali otkaz treneru Priskeu jer nisu bili zadovoljni rezultatima.

Ivanušecov menadžer Naletilić u SN o njegovoj posudbi u Dinamo. Izgleda da je s naše strane odrađeno sve kako treba, čak je bila dogovorena i opcija otkupa. Šteta.
  • Laugreano
    4.8k
    Vjerujem kako se nece naigrati ni sada. Pa ga mozemo na ljeto otkupiti i bez posudbe ,pogotovo ako Baturina ode. Zapravo ako baturina ode , to bi trebao biti prioritet
  • ElDorado
    8.4k
    "Dinamo se ponašao vrhunski, korektno i galantno"
    Zato smo i popušili mjesec dana natezanja. Jbga iskreno tako se posao ne radi. Zato nam je za Cordobu trebalo 2 mjeseca, za Galešića 6 mjeseci itd itd. Nekad se treba okrenuti i reći hvala lijepo. I onda te taj isti nazove sutradan.
  • keppi
    476
    Slažem se da su njima cijene visoke (prije bi rekao 6-7 milja), ali htio sam reći...2, 5 milje za cordobu + plaća, plaća Maaeea, plaća Kange, eventualna odšteta plus plaća Mbukua ...i još nekih ...plus plaće nekih senatora (Ademi, Perić, Rile pa i Rog.....) .
    Kada sve to zbrojiš nije sigurno mala brojka.
  • Crni86
    18.3k
    uf steta ako je bila i opcija otkupa unutra
  • NVKOD
    9k
    https://www.24sata.hr/sport/dinamo-zeli-dovesti-belcara-varazdinci-jos-nisu-popustili-evo-koliko-traze-za-veznjaka-1033024

Varaždinci ne žele spuštati cijenu, oni za svog igrača traže između 1,2 i 1,6 milijun eura (a ne kao što neki pišu 2 miljuna eura), ovisno o postocima od sljedeće prodaje igrača. A toliko bi Dinamo trebao pronaći, čak je i predsjednik uprave Zvonimir Manenica u prosincu na javnoj tribini pričao kako novci u Maksimiru nisu problem. I samo je pitanje koliko "modri" žele Belcara. Ako su zagrizli, taj im novac neće i ne smije biti nikakav problem.
  • plavi devet
    661
    očekujem desno RPG, što bi značilo da će doći napokon kvalitetan lijevi bek, nikakvi Jurišići i Valinčići. Zar bi ti stvarno s njima napadao ligu prvaka.

Uostalom nebitno uopće o imenima, ove igrače koje si ti nabrojao može dovesti i Manenica, ne treba nam SD.

Neka dovede najkvalitetnije iz HNL, a ne svakog ko par kola odigra nešto ajmo u Dinamo. Tako ćemo i ostati ovakvi kakvi jesmo i strahovati za naslov.
  • Paggini
    74.5k

Ako je istina, dosta korektno s Varaždinove strane, svakako bih pokušao uglaviti i par juniora u deal na posudbu, primarno Pavića i Mikića, a možda i Perkovića ovu i iduću polusezonu.
  • ElDorado
    8.4k
    nevjerojatno da je Marić i to zajebao. U istom prijelaznom roku mi dovodimo igrača jer smo zakasnili s reakcijom. I onda se čudimo kae Manenica potjerao lika pod "odmah".
    Dajte 1.4 i sve pet
  • ElDorado
    8.4k
    iskreno Varaždin ima trenutno bolje igrače na njihovim pozicijama. Možda Perković
  • Jurki
    21k
    1,2 - 1,6 mil eura cisto korektan iznos.. Zvone zavrsavaj to i Leona u gepek.
  • keppi
    476
    Svatko od nas ima nekoga iz HNL tko mu se možda čini ok. Meni se Valinčić čini kao dobar potencijal....možda on to i nije, ali eto.
    Ti bi vidim još stranaca "vrhunske kvalitete" kakve si realno i možemo priuštiti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.