• blue heart 72
    2.9k
    Koliko bi po vama trebalo iskeširati za Ramona, a koliko za Pierrota? Tu mislim na odštetu + godišnju plaću. Ako je to tu negdje u vagu, a mislim da bi tak nekak trebalo biti, bez sekunde razmišljanja bi uzeo Pierrota
  • Captain America
    20.4k
    Koliko bi po vama trebalo iskeširati za Ramona, a koliko za Pierrota? Tu mislim na odštetu + godišnju plaću.blue heart 72

Navodno se Pierrota moglo dobiti za 2 milijuna ljetos. Po Capologyu mu je plaća u Francuskoj bila slična ko Bernaueru u Parisu tako da ne bi bilo iznenađenje da zarađuje 500K u Maccabiju.

Ono što želim reći, moglo bi ga se dobiti za 700K godišnje i meni je isto draža opcija od Miereza. Ima i iskustvo igranja Lige prvaka.

Edit:

Ovi golovi pokazuju da je Pierrot sve što bi nama trebalo od napadača. Napadanje prostora, gledanje samo u gol, životinjska snaga.
  • Mlađi referent
    14.9k

Mierez je od sezone 2021/22 dao 11 golova glavom, a Petković ih je dao 8.

Nema spora da je ovaj bolji u udarcu glavom, ali Mierez nije igrač 16 metara koji će tamo postavit šator i čekat. Mierez ako ne odrađuje posao u zoni od 20-25 metara od gola gdje najviše i igra btw, onda ga dovodiš bezveze i oduzimaš mu karakteristiku najkorisniju za momčad.
  • Mandelinho
    689

Pa to možemo i sada sa Kuletom ili Brodićem?
  • i more je plavo
    1.3k

Ma nisam htio naširoko, jer je krenulo pljucanje po njemu, ali njegov forte je i taj pritisak na zadnju liniju, takvi nisu Kule , Brodic a ni Petko.

Gle, ako nam zadnja linija visoko stoji a bekovi dolaze napred, moras akciju zavrsiti loptom na tribine ili odmah onemogucavati razvoj njihovog napada.
    Jer ekipa koja ima brzu tranziciju nas unisti.
    Mierez valjda najbolje u ligi maltretira stopere kod iznošenja lopte, i neumoran je u tome.
    Da mu se lopta cesto odbije od noge je isto istina, ali ima najbolju igru glavom u ligi a vjerojatno i taj presing na zadnju liniju. I zbilja neumorno juriša lijevo desno.
    Jedan na jedan mu nije forte, bas mu ni tajmer za uletavanje u prazan prostor ne radi najbolje, ali mi takvog napadaca nemamo.

Mislim da je kad se sve zbroji, bolji igrac od Kuleta i Brodica, ali nisu isti tipovi napadaca pa je tesko usporediti
  • hardek
    7.8k
    Nije toliko ni problem Mierez kao igrač, ali doveli smo već Brodića. Trenutno od napadača na plaći imamo: Petkovića, Kulenovića, Brodića, Emrelija(ozljeđen al vratit će se relativno brzo), Drmića, Jurića(99% sam siguran da ga mi plaćamo na posudbi). Da li vi stvarno mislite da je normalno imati 6 napadača + Mierez znači 7 a igramo u formaciji sa 1 napadačem? Čak i da igramo sa 2 puno je
  • i more je plavo
    1.3k

Moguce, ali treba uzeti u obzir da je Mierez naucil jurišati po našim pašnjacima pred praznim tribinama dok bi mozda Pierrot pao u depresiju kad bi se suocio sa situacijom.

Mislim da prilagodba i igraceva glava imaju puno uticaja na konacnu izvedbu i korist za ekipu.
  • IstokKa96
    882
    Vjerujem da ce moj komentar biti ismijan, ali meni je Kule ukupno gledajuci bolji i korisniji od Miereza cak i da nastavimo igrati samo s jednim napadacem iako sam pobornik igre s dva.

Onaj 3-5-2 (Brodic/Kulenovic) kaj je kolega @Noel postavio je jako dobra opcija ako Petko odlazi na kraju sezone.
  • Haza
    11.3k
    Dal' ti misliš Hardek da je normalno da smo zadnje četiri tekme u HNL dali 2 gola s "tolko napadača"?
  • i more je plavo
    1.3k
    .....i posjedom od cca 73 %
  • Orc123
    14.2k
    Da se razumijemo mi pravog napadaca nemamo...Kule i Brodic zajedno imaju sezonu i pol kvalitetnog nogometa u HR. Petko s druge strane vise gleda kako ce gurnut kroz noge i asistirati....zadnji napadac golgeter bio Gavranovic i prije toga Henriquez....
  • Mr Anderson
    15.8k
    Nije toliko ni problem Mierez kao igrač, ali doveli smo već Brodića. Trenutno od napadača na plaći imamo: Petkovića, Kulenovića, Brodića, Emrelija(ozljeđen al vratit će se relativno brzo), Drmića, Jurića(99% sam siguran da ga mi plaćamo na posudbi). Da li vi stvarno mislite da je normalno imati 6 napadača + Mierez znači 7 a igramo u formaciji sa 1 napadačem? Čak i da igramo sa 2 puno jehardek

Pa Mierez bi došao na ljeto pod pretpostavkom da Bruno odlazi, Drmiću ističe ugovor. Emrelija i Jurića bi trebali pokušati prodati. Ostaju Kule i Brodić.
  • Haza
    11.3k
    Dakle nemoguće, vidim da je većini ekipe Mierez, prvi strijelac lige loš, i da on kao nije za Dinamo. Ljudi moji, kaj je s mozgom.
    Mierez je npr. na Poljudu ubio Hajduk, masakrirao, to je vidio svatko tko se iole kuži u nogomet, a nije ni zabio gol. Svaku tekmu s Osijekom nam je on najveća opasnost.
    Kretnje Miereza, pozicioniranje, duel igra, pritom mislim na skok, mu je brutalan, on je u većini faktora najbolji napadač lige. Sad vam i on nevalja. Najbolje da nikog onda ne dovedemo, ček malo, i onda ne bi bilo dobro.
    Da sad uprava dovede Benzemu, neko bi rekao da je star i skup.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ljudi moji, kaj je s mozgom.Haza

Kad se krene ovako, onda znamo da će argumentacija bit top

Da sad uprava dovede Benzemu, neko bi rekao da je star i skup.Haza

Neka ga dovedu, pa ćemo vidit komentare
  • Laugreano
    4.8k
    Cisto me zanimala usporedba statistike u HNLu. Pa eto...

Petkovic - 146ut 48g 38as 9.412' min, 64min prosjek, 109min za gol ili asist
    Mierez - 134ut 54 g 14as 10.418'min, 77 min prosjek, 153
    Livaja - 102ut 60g 31as 8.883'min, 87min prosjek, 98
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.