• Fanboy
    3.1k
    Brekalo se ima kroz ligu nametnuti i Daliću te stožeru za euro, a onda su mu vrata širom otvorena za veće lige ako se pokaže...
    Budimo realni, mi njega trebamo da osvojimo ligu, on treba nas da pogine karijeru. Nema tu previše ljubavi i nešto dugoročno. Sport je u jednu ruku biznis i ako bi on svojom polusezonom nama donio naslov, tko ga nebi uzeo ?
    Da ne govorim koliko može imati značenje u konferencijskoj ligi kada ti treba to iskustvo. Uostalom, pogledajte kako Halil izgleda u Nizozemskoj kada se malo sredio u odnosu na ono iz Rijeke, Brekalo da zaista uputi svoju karijeru u ono što je trebao biti, pa makar da podigne to za nekih 30% imaš daleko najboljeg igrača u HNL-u i sigurnog reprezentativca.
  • sport
    5.5k
    Možda mu je manager ?:chin:
  • miro
    8.2k
    Ne bi ni Hoxhu ni Brekala, ali ako se mora birat onda Brekalo bez dvojbe
  • austrijanac
    8.8k

Dragi Jakire,
    TransferRoom i SolvedGame npr.
    Iako vidim da Dinamo ima u bazi Transferroma te imaju aktivni račun, čudim se što ga ne koriste više.

SolvedGame je hrvatska aplikacija koja koristi AI u analizi igrača i skauting reporta.

Da ne dužimo, stvarno ih ima milijun, ali klubovi trebaju nekog tko to aktivno radi.
  • Facke
    7.2k
    Nebi Hoxhu, nebi Brekala, nebi ovuga nebi onuga. Pa ljudi moji po vami ni Mbappe nebi bil za Dinamo. :yikes:

Znicem niste zadovoljni. Si su slabi i losi. A od Kleinheislera delate boga nogometa zate el ide u Hajduk. Eh ljudi moji....
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    vjeruješ li ti da bi mi dali 3 milje za rezervu lokomotiva? Pa onda bi brekalo već bio u Maksimiru, otkupljen, onda bi i beøjo i frigana bili kod nas. Ne brate, oni nama dovedu brodića, pa ti sam ocij ni koliko je to točno što piše u sn
  • Jurki
    21k
    A od Kleinheislera delate boga nogometa zate el ide u HajdukFacke

A da Lacika dojde k nama bilo bi.. koji k...c ce nam on, nek ide v Mađarsku kuhat gulas.
    Ako dojde samo Brekalo.. uz stabilizaciju obrane.. dovoljno za titulu.
  • Mlađi referent
    14.9k
    10 dana hlađenja od Zone dovoljno da skužim koji mi je najveći porok u životu

Kaj se Brekala tiče - blizu, ako ne i najveća klasa kaj dinamo uopće može dovesti. Naravno, razumijem sve kritike prema njemu u smislu karaktera, i sam smatram da su mu nevjerojatno glupe odluke i pohlepan menadžer već sad nepovratno oštetili karijeru i nikad neće dotaknut visine koje je trebao. Nakon Perišića, naše najbolje krilo.

Na profilnoj dok nam ne donese titulu u petom mjesecu, ili, vjerojatnije, dok uprava ne sjebe i ovaj transfer.
  • Common Sense
    1.3k
    Vezano za Brekala, već sam napisao da je on jedan od igrača s kojima Bara ne zna šta bi. Tu su glava i radne navike glavni problemi. Bio je daleko bolji igrač prije 7 godina kad je odlazio nego što je danas.
  • VE86
    61
    Brekalo dovoljno jako ime da razvuce obrane protivnika i stvori prostor Takuru. Meni dosta :)
  • emilperska
    12.8k
    Nisam preveliki fan Brekala kao osobe (politicki se i vise nego slazemo), nego jednostavno ne volim tu djecu koja za Barru potpisu, pa vec s 18 reketare klub i drzavu. Malom je doslo do tog da mu je Dinamo zadnja sansa da revitalizira karijeru u kontekstu "bit cu ozbiljan starter u jakom klubu lige petice". On i s ovakvom sezonom moze bit predvodnik neke Salernitane ili Guingampa ili cega vec sta tavori na dnu liga petice. Hocu reci, neko omalovozavanje Brekala kao igraca, a svrsavanje jer su četnici iz splita doveli Laciku s ukupnih 56 minuta u 6 mjeseci je bezobrazno od pojedinih Zonaša. Usporedivat malog Brekala i Hoxhu ili Stojkovica ue uvreda za sve pratitelje nogometa. Brekalo je bio starter solidno jakog Torina i dobrog Wolfsburga par sezona..
    Dobro nam dosao Josipe, oduzi nam se za odlazak s 18 godina i ostavi naslov tamo gdje i pripada..
  • Jurki
    21k
    Dobro nam dosao Josipe, oduzi nam se za odlazak s 18 godina i ostavi naslov tamo gdje i pripada..emilperska

Kak ovo jebeno dobro zvuci... jos samo kad bi se ostvarilo..
  • hardek
    7.8k
    Uglavnom se slažem s tobom jer vidim na šta ciljaš u smislu selekcije igrača i načina igre koju bi Dinamo trebao preferirat, ali ne mogu se složiti s ovim. Radije 6 mjeseci posudbe Brekala, i za to vrijeme tražiti dugoročno riješenje nego kupovina Hoxhe za 2 milje eura + ugovor na 3,4 godine po cca 400 000 eura godišnje.

Brekalo iako mi nije skroz po šmeku po načinu igre, činjenica je da će s lakoćom u HNLu isporučiti 4,5+ golova i toliko asistencija za polusezonu.
  • Captain America
    20.4k
    Ekipi su ovdje sline curile na Takijeve highlightse iz Japana, a raspravlja se o Breksu :lol: :lol: :lol: Ja sam već emocionalno pripremljen da će naša vrla uprava zasrati i Breksa i Hoxhu i da će doći neko spadalo poput Sose.
  • plavac173
    2.6k
    Brekalo je mozda i najveca klasa igraca koju Dinamo moze dovesti ( pogotovo po njegovom CV-u klubova ) sve ostalo sta netko misli je prenapuhavanje i gledanje u nebesa koja Dinamo ne moze dohvatiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.