• Salva
    3k
    Rekao je da je u doba vladavine Mamića cijela ta financijska konstrukcija bila lijepo upakirana i da je to u javnosti djelovalo stabilno, a da je zapravo bilo sve stihijski i bez plana.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Stojkovic vjv jer Sikic s njim ima najveci problem zbog kratkotrajnog ugovora.
  • NB86
    17.4k
    Bez insajderskih, dajmo sad mira da zavrse nesto
  • Mlađi referent
    15.1k
    Kolege, kakav bi vaš pogled bio na Žapera?
  • Keyser Soze
    18.1k
    Po meni bi Žaper bio odlična rotacija u vezi, a i stopera može pokrit.
  • Jurki
    22.5k
    Kaj Žapera kupit za 2 milje a Sučića dati za geschenk?
  • Droljo
    24.8k
    I ja mislim da bi žaper dobro došao. Već sam pisao tu kako bi dobili na skoku u ova pravca s njim. I za europu beton u vezi on i mišić.
  • Facke
    7.8k
    Ja neznam koj vidite v Zaperu. Po meni nije bas neke pojacanje.
  • Captain America
    20.4k
    Kolege, kakav bi vaš pogled bio na Žapera?Mlađi referent

Kraj Bulata izgleda ko svemirski brod, al mislim da možemo i boljeg igrača dovest.

NGL bilo bi zabavno pratit meltdown dolje :cool:
  • Armagedon13
    959
    Ma kakav Žaper,bolje je uzeti jednog od spominjanih Kaba ili Agomue
  • Jurki
    22.5k
    Vec smo odavno zakljucili da u Hnlu nema pojacanja za Dinamo.
    I kaj bi nam taj Žaper donesel u Europi?
    Dal je najbolji zadnji vezni lige?
    Nije..
    24 godine, vise nije talent..upitno dal moze napredovati..
    Edit: mozemo jedino napraviti zamjenu za Bockaja
  • NB86
    17.4k
    Imamo 14-15 igraca spremnih radit razliku u hnlu, zaper je u zadnjoj god ugovora, bio bi rotacija za misica sto nam je drug najpotrebnije pojacanje iza lijevog beka, i moze pokrit stopera, bio bi sasvim korektno pojacanje.
  • Keyser Soze
    18.1k
    Dobro mi ni ne znamo radi li se o Žaperu, najbolje sačekat pa kaj bude bit će.
  • Sajla
    17.4k
    neki dan pročitao da Žaper traži od Osijeka da ga se pusti u Split. oporavlja se od ozljede, nije prošao nikakve pripreme... a iskreno, na mene nije ostavio baš nikakav poseban dojam
  • Zagreb1992
    3.2k

Al je solidan igrač za rotaciju i to je po meni bitno...A iskreno potreban je da odmori se Mišića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.