• dzg717
    1.3k
    barem bi bio sigurno pojačanje al ok, vidjet cemo sve
  • rokikaciga
    14.8k
    Almena ne bi bio pojacanje. Tvrdim da je Topic bolji igrac od Almene.
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Ne zelim Almenu u Dinamu, ali puno bolji je igrac od Topica
  • emilperska
    16.8k
    Almenu smo vidjeli u 30+ utakmica s ekipama s kojima se i mi susrećemo na tjednoj bazi. Može se dosta lakše procijenit koja su očekivanja od njega i onda neki dodatni plafon budući da bi prešao u jaču ekipu od one u kojoj je bio. Ima tu naravno i situacija gdje igrači u jednom sustavu igraju perfektno, pređu u jači klub i drugi sustav i raspadnu se. Ali tu otprilike znaš na čem si.

Rodriguez ima iza sebe ima 3 seniorske sezone od čega je barem 6 mj proveo na rehabilitacijama. Cjelokupan seniorski staž je odrađen u 4.rangu španjolskog nogometa koji je zadnji rang profesionalnih liga tamo. Možeš ti njega ubacivat u milijun softvera i aplikacija i gledat uživo ili u snimci susrete s Barbastrom, Ibizom i Terassom, ali ne možeš procijenit kako će on ispast u HNLu, a kamoli tvrdit da je na razini play offa LP prevaga.

Meni kao navijaču Dinama bi najbolje bilo da on ispadne odmah u startu kao 3 razine iznad Špikića i Lisice, ali da je to nešto sigurno i garantirano mi je besmisleno tvrdit. Da to funkcionira na takav način, svaki AEK, Šahtjar, Olympiakos i Celtic bi otišli u Barcu B i uzeli ove koji su dobri, a nisu ušli u prvu ekipu i eto im igrača za LP.

Sigurno da dečko ima nešto pošto je Boban zapeo za njega, ali uvjeravanje vas par da će on bit momentalna prevaga nema pokriće u stvarnom stanju. Boban nije lud da kod ovih transfera koji su djelomično lutrija računa da dovodi kapitalca nego gotovo sigurno ide za tim da on i Dinamo tu ne mogu puno izgubiti jer je financijski rizik relativno mali ako se dobro iščitava iz medija.
  • Zagi
    17.9k
    Tragedija koliko se Lisicu podcijenjuje.
  • rokikaciga
    14.8k
    Zato Topa ima vise golova i asistencija u manje minuta u ogranicenim ulogama? Topa u BiH imao 15ak golova i asistencija. Skoro kao ova spanjolska prevara u cijeloj svojoj karijeri. Puno bolji je pred golom, odgovorniji u obrani, bolji postotak uspjesnih driblinga (iako na oko drukcije izgleda), bolji u zraku. Jedino kaj je Almena puno bolji dodavac.

Almena puno zuji, malo meda daje. Sve to jako lijepo izgleda na oko ali dzabe kad nema efikasnosti kad treba. U Hajduku kad imas odrijesene ruke moras isporuciti barem 15g+a. Jebote nama je Pjaca bio smjesan igrac sa 9g+9a a ovaj nema toliko u cijeloj karijeri.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Za mene bi ovaj Dani bio top opcija osobno….
  • Paggini
    87.5k
    Tragedija koliko se Lisicu podcijenjuje.Zagi

Jedini zaključak ove Almena vs Dani rasprave je da nitko ne kuži da raspravljamo o zamjeni za Lisicu :cool:
  • ElDorado
    11.8k
    Raspravljamo o gomili tekmi, HNLu i Europi i pozicijama koje moras imati duplirane da drzis kontinuitet kvalitete. Bakrar zamjenska špica. Kao što Soldo nije razina prvih izbora u vezi tako to nije niti Topić na desnom krilu.
  • SanctaSanctorum
    374
    Što se tiče krila, rotacija na lijevoj strani Oršić i Vidović je po meni dobra i očekujem prodaju Hoxhe. Na desnoj strani kao prvo ime vidim Lisicu, vjerujem da tijekom prijelaznog roka dovodimo zamjenu za njega bio to Dani ili netko drugi. Rješavanje Cordobe i Topića jer mislim da nisu razina kojoj težimo. Ostaje Bakrar koji može igrati i ulogu drugog napadača i desno krilo. Rečeno je i da se traži mladi napadač čime mislim da bi se završila priča oko tog napadačkog djela momčadi i bio bih zadovoljan tim opcijama.
  • Dzoni
    6.2k

Meni je potpuno promašeno uspoređivati strategije tih klubova s našim jer imaju drukčije budžete, drukčije razvijenu scoutsku mrežu i kontakte. Pogotovo jer nijedan osim Shakhtara nije razvojan, a Olympiacos je dio mreže klubova, Shakhtar desetljećima uvozi brazilce, AEK kupuje islužene veterane, a Celtic uzima rubne PL/Championship igrače.
    Svaki klub ima svoju nišu odakle smatra da je dobro pronaći kvalitetne igrače van svoje lige i zna što radi i to radi jako dobro, pa i Dinamo polako sa Španjolcima
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    igra u hajduku je glavni dio problema. Nema kome isporucit. Da igra u Dinamu sa Beljom i slicnima sigurno da bi imao bolju statistiku. Topic je mozda jedino bolji obrambeno i u zavrsnici, a sto se tice driblinga, brzine, kreacije i svega ostalog mi je ovaj daleko bolji. A u 17 puta jacoj momcadi nema nesto bolju statistiku
  • emilperska
    16.8k

Ma jasno. Moje viđenje ide k tome da samo zato sto si starter Barce B u 4.ligi ne znači da si prevaga u odnosu na Lisicu, Bakrara, Topića i Špikića.
    Mozda jesi, mozda nisi. Ali to se po meni ne moze procjenit.

Razjebalo me predstavljanje kao fakta da je on avion za Lisicu, a igrao je protiv Espanyola B.
  • keppi
    584
    Koliko vidim jedino Čavlina i Mmaae ne idu na pripreme. Izgleda da su oni jedini za sada otpisani.
    Pitanje je imaju li recimo Kačevenda ili Mudražija kakvu, nazovimo drugu šansu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.