• crophantom
    6.8k
    ovo sam jucer poslao frendu kad je izašla vijest, svjedok se skriva na Zoni. Imate novog insidera.

LE6wbQ8.jpeg
  • ElDorado
    13.3k
    Ovo je sve tak postalo ludo i bizarno da je svasta moguce
  • Paggini
    95.6k
    Vi ste svi kolektivno odlijepili od stvarnosti.

Dajte napišite na papir ovu rečenicu - "Barcelona kupuje za Dinamo Livakovića od Fenera i onda ga posuđuje/"prodaje" Dinamu što ćemo prebiti na postotke igrača".

Ljudi dragi, ja brijem da Barcelona ima pametnijeg posla ovo ljeto nego kupovat igrače za Dinamo, majko moja draga šta vam radi ovaj transfer Livakovića.
  • tp1997
    3k
    Može neki citat u kojem netko relevantan iz kluba izjavljuje bilo što blizu ovoga?Kaktus Car

A može li neki gdje izjavljuju suprotno? Ono što znamo je preko medija, uključno s Olivarijem za kojeg postoji neki konsenzus da je bar u nekoj mjeri klupsko glasilo, i preko realnosti koju vidimo svojim očima.

A realnost koju vidimo svojim očima je da nismo izvukli čudesnu već spremnu zamjenu iako se taj narativ za XY transfera provlačio ovdje po zoni, da je sutra play-off LP a za nešto malo više od dva tjedna prijava igrača za grupnu fazu EL/LP, a mi smo i dalje na Nevistiću i Filipoviću.
  • fakin
    5.8k
    nije svijet crno bijeli, moze to biti kompenzacija za prodaju Domingueza
  • DiddyGuela
    6.6k
    Jel nije prica da Barca nema za kiflu, cigane se sa odstetama, posudbama, registracijama novih igraca...? Sigurno netko ovdje dovoljno pozorno prati Barcu pa da nam brzo ubije ovu teoriju.
  • modri-kibic
    2k

Ima jedan korisnik Zone koji na spomen Barce sve zna, ali naravno sve negativno :rofl:
  • JakovK6
    305
    ljudi moji pa upravo to... tek ako nemaju za kiflu, sigurno imaju 3M da kupe igrača koji im ne treba i daju nam ga na posudbu.. i još plaćaju 50% plaće hahaha
  • ElDorado
    13.3k
    Jbga onda Olivari potpuno odljepio a mi ga pratimo u stopu
  • Ludovic IX
    12.5k
    po meni , livaković je jedan od top 20 golmana i za nas savršeni golman. dat će i više nekad što misli da može.

i ako se neki golmani ko ovaj suzuki kupuju za 35 milja, ja mirne savjwsti kažem, da je livi golman od 10+ milja i sad sa 31 a prije 4 je trebao biti 20+.

kotarski je golan koji će obraniti nemoguće i onda sjebati gol ili dva u najvažnijem trenutku. ne zato što nezna već zato što se bahati, padne mu glupost na pamet itd..

sad se tu tetci sa zone pitaju zasto nismo doveli opciju B ili C.. opcija A nam je najbolji golam hrvatske u povijesti a opcija B je lik koji će bit u jednoj tekmi ko livi a drugu nalošiji Neva od prije sezonu .

Livaković odlazi iz Fenera , to je svima jasno i dok nije potpisao nigdje, ja vjerujem da boban radi na njemu jer mi zasluzujemo livija i ništa manje od toga.. a te opcije koje vi spominjete, horkaš ili šemper, objesti to mačku o rep, to sve duplo lošije od livakovića.. opekli se jednom sa 3 milje za golmana.. više nećemo
  • OsamŠest
    8.1k

Kaj me kopiraš? :grin:

Ide dupli pass sa Barcelonom.. :joke:OsamŠest
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Koliko sam bio najsretniji čovjek na svijetu kad nam se vratio zimus Livi ,sad nakon svih ovih trzavica,sapunica i kako ih već nazvati mi je absolutne svejedno da li dolazi. Čak sam mišljenja da bi i došao ako mu sve drugo propadne
  • Brusa
    4.1k
    da ti je netko prije 5 godina rekao: dragi ljudi napišite na papir sljedeću rečenicu: barcelona kupuje senegalca iz kustošije za 5 miliona eura , isto bi mu rekao da je lud :razz:

Da se razumijemo, opće ne ulazeći u ovo, al ta barcelona su lopovi, muljatori , kombinatori, tako da me od njih ništa ne bi iznenadilo....
  • Kaktus Car
    1.1k

Ne fermam Olivarija ni pol posto, ali ne sjećam se da je čak i on pisao o tome kak se golmana bude pošto-poto dovodilo nakon Thuna/Žalgirisa/Velike Gospe. Koliko je meni poznato iz kluba su u više navrata natuknuli da će se probati vratiti Livakovića i da će se njega pričekati koliko se može.

Puno bogatiji klubovi se natežu i važu i cjenkaju i čekaju. Sigurno se moglo dovesti golmana prošli mjesec, ali pitanje je je li se moglo dovesti golmana kvalitete Livakovića ili Kotarskog...
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    sve stoji,ali gdje je Barcelona u tom talu onda ? Čisto sumnjam da nam je problem dati ta 3,4 mil za Livakovića. Jedini problem je njegova plaća koju traži . A isto tako sam uvjeren da Boban bi Boban pristao na bilo kakve nečasne radnje i neke fore i prebijanja . Nema teoretske šanse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.