• Ivdzo11
    10.1k
    Jasno je da će "modri" uskoro kresati kadar. Veznjak Marko Soldo (22) nije bio u zapisniku protiv Radomlja jer za dva milijuna eura odlazi u klub čije ime još nije poznato. Vitu Čaića (21) zove Slaven, Arbëra Hoxhu (27) poljski Widzew...

"Modri" u četvrtak igraju protiv slovenskog Brinja.
  • rokikaciga
    15k
    Ljetno ciscenje u tijeku :grin:
    Za Hoxhu prvo moramo naci zamjenu na jacoj europskoj razini od Air Albanije, i siguran sam u jos 2 kapitalca :smile:
  • Shimano9
    4
    Jel Goda dovoljno brz i dobar za europsku razinu nogometa? Može li on napredovati kao Vinlof? Koliko je dobar u oba pravca? Ok, ima karakter, borac je, timski igrač... ali meni ostaju upitnici za ono drugo. Bekovi primarno moraju biti brzi jer krila danas lete. Eto, Tabinasa su doveli baš zbog brzine pa će ga naučiti ostalo, kaj onda s Godom? Ali očito se ne traži zamjena jer nitko ni ne spominje, a možda će Vinlof imati još više Euro minuta pa zato. I treba li nam još jedan 8 ako sad imamo Vidu i Kača još na tim pozicijama, a u ligi Šunta i drugi još koju minutu više?
  • rokikaciga
    15k
    Goda mi je savršen zamjenski bek za Vinlofa i njemu sličnima jer će uvijek odraditi posao korektno. Nikada to neće biti fantazija ni prema iza ni prema naprijed. I od zamjenskog beka, koji neće kukat ako ne starta 5 utakmica za redom, ne očekujem više. Neka njega u Dinamu dok mu noge ne počnu otpadat.
  • Zagi
    17.9k
    Očekujem Godu kao startera u bitnim tekmama početkom sezone (euro kvale) , a kroz sezonu Vinlofovo postupno preuzimanje pozicije.
    Vidljivo je da mu se još ne vjeruje do kraja u stani-pani situacijama.
  • ElDorado
    11.9k
    Kod Gode me najviše ubijaju ti uvijek isti obrasci kod otvaranja. Primi loptu, krene dva tri koraka, stane na loptu (doslovce), okrene se i ide povratna. Pa daj jednom pokazi neki rizik, neku hrabrost. Često te povratne izazovu vecu frku nego pogresna lopta prema naprijed, pogotovo kod momcadi koje se odmah dizu u visoki presing. Vidli smo to u EL ove sezone.
  • Jos-Optimus
    11.3k
    imaš pravo, budemo doveli još 2 lijeva beka...mislim, što želiš da radimo, pa od svakog igrača postoji bolji, ali lijeva strana nam je apsolutni beton. Goda je svoju rolu odradio savršeno
  • austrijanac
    11.7k
    Turci vele:
    Fred - Atletico Mineiro
    Amrabat - olympiakos
    Musaba - West Ham
    Livakovic - Dinamo Zagreb

Znamo da im nevjerujemo ni najmanje, ali se nekaj raspisali o tome…
  • zmujcinslbrod
    217
    uff, daj mi Livija, 3x kapitalca i nikog više!
  • Shimano9
    4
    Jel Topić razina za Dinamo i u kojoj ulozi? Kulušić ima fizički veliki potencijal, čini se i karakterno jak ovako koliko se da vidjeti, a ako rade s njim kao s Beljom dodatno, ne treba nam onda skršeni Matković. A onaj mali španjolac je odličan i da uči od Orše još, al isto je bio skršen, jel on dolazi il ne?
  • Eduardo
    29.8k
    Bekovi primarno moraju biti brzi jer krila danas lete. Eto, Tabinasa su doveli baš zbog brzine pa će ga naučiti ostaloShimano9

Kada bi brzina bila dovoljna i primarna, klubovi bi jednostavno dovodili sprintere iz atletike i pretvarali ih u bekove... no očito nije tako.
  • vjeko1701
    25.7k
    Nije Usain Bolt neuspješno pokušao postati nogometaš?
  • jp23
    4.1k
    Jest, bio je na probi mislim u Dortmundu, pa pokušao igrati u Australiji ak se ne varam?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.