• Masto
    637
    Na ljetnom prijelaznom roku je bilo iznenađenja tako nesto očekujem i sad
  • Efes Pilsen
    14.3k
    a ne znam zast bi isao, pa jel mu nije bas Boban produzio s boljim uvjetima?
  • rioda
    12.4k

Pa nije baš rijetkost da se produži ugovor igraču prije transfera
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Ma bez veze se drobi , Kule je produžio ugovor kako sam skužio , odlično se nadopunjuje sa bakrarom ,beljom imamo tom napad. Zašto bi negdje išao osim naravno ako dodje ponuda koja će zadovoljiti sve. Slažem se sa kolegom @vjeko1701Ryan se vjerojatno gleda ako Kule ode. Kako se piše i skup je dosta .
  • Dadox
    1.2k
    ne piši gluposti.U pionirima 1 je bio,a u kadetima je počeo u 2,a vrlo brzo prebačen u 1.Bio je najbolji strijelac ekipe i to kao veznjak.
  • Mazalo
    453
    Ova tema nikad ne razočara..
  • CastAway1986
    4.8k
    PSK spominje Miovskog u kombinacijama sa Dinamom, ga je netko možda do sada podrobnije pratil?blue heart 72

PSK definitvno pise najvece gluposti tako da su nedavno pisali da je na pomolu razmjena Dinama i Celja , Kule za Kovacevica te da Januzaj dolazi u Osijek..
  • blue heart 72
    3k
    ok, znači lažna uzbuna. A ja se već pitam, tko je sada taj?
  • Papastrumf
    20.8k
    Da su gadjali nasumice, ovi iz PSK-a bi prije pogodili neki dinamov transfer.
    Mozda zapravo i bubaju nasumice igrace :roll:
  • vjeko1701
    22k
    Kule za KovacevicaCastAway1986

Znači razmjena domaćeg dečka i Dinamovca dokazanog barem na poziciji drugog napadača za propalog juniora Hajduka iz Koprivnice kojemu je Celje vrhunac karijere.

Čak i kad ideš nešto izmisliti, možeš barem neku logiku ubaciti u to.
  • Nolifer
    13.7k

Ajde da se pred kraj godine i složim s tobom, jer vidim da isto mislimo oko ovog. Jer istina dobar je taj Kova, ali mislim da mu je Celje plafon.

A da bi mjenjo Kuleta za njega, našeg Dinamovca, apsolutno ne.
  • rokikaciga
    8.8k
    Franko je dobar decko, ali kakva trampa Kule-Franko...kaj ste ponoreli? Kule je Dinamovac od glave do pete i zabit ce 15 golova svake jebene sezone ak mu se da dovoljno minuta
  • Yovitssa
    941
    Izbacilo mi je na FB objavu neke PSK stranice gdje spominju da smo pikirali Makedonca Bojana Miovskog iz Rangersa. Čak su i sliku igrača u Dinamovom dresu stavili. Evo teksta:

"Je li Dinamo napokon pronašao napadača koji bi mogao riješiti probleme u vrhu napada? Bojan Miovski mogao bi stići na posudbu u zagrebački klub.

Riječ je o reprezentativcu Sjeverne Makedonije koji je proteklog ljeta napustio Girona i preselio u redove škotskog velikana Rangers. Ipak, ondje se nije najbolje snašao, unatoč činjenici da dobro poznaje škotsku ligu, pa bi klub mogao biti spreman poslati ga na posudbu.

Miovski bi tako ove zime mogao stići na Maksimir i dodatno pojačati konkurenciju u napadačkom dijelu momčadi. Kulenović i Beljo zasad ne pružaju očekivanu razinu, dok se kao najkonstantniji ističe Monsef Bakrar. Ipak, trener bi alžirskog napadača u proljetnom dijelu sezone mogao češće koristiti na poziciji desnog krila.

Prema trenutačnim informacijama, Miovski bi stigao na posudbu uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

Što misliš o ovom potencijalnom potezu Dinama?"
  • Pavinho
    418
    stisnu tipku random i koji igrac ispadne njega objave :meh:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.