• Str1nger Bell
    3.1k
    Nedo Bog da nam u Dinamu II mjesta talentiranim klincima uzima Soudani sa 39 godina.
  • njurci10
    316
    Znači treba imati 20 igrača koji su svi juniori?
    A ne treba neki koji će ih voditi?
    Koji će biti iskusniji?
  • vjeko1701
    21.7k
    Kao što su u prvim sezonama prošlog Dinama II minute klincima uzimali Boras, Šovšić, Husejinović, Schildenfeld ili Ježina. Čak su spuštani i Sigali i neki drugi na pokoju utakmicu, ponekad radi oporavka, ponekad radi minuta, ponekad jer je klincima trebalo malo podrške i pomoći.

Izvan igrača prve momčadi, dovođeni su neki drugoligaški igrači iznad 25 godina. Vasilj odigrao cijelu sezonu, stariji Olmo također. Crnčević doveden iz Dragovoljca u Dinamo II za proljetni dio sezone.

Sve da se malo to stabilizira i ustabili u drugoj ligi.

Ekipa je pokrenuta 2014. Tek je u sezoni 21/22 bila isključivo sastavljena od U-23 igrača. Iduće sezone je ukinuta. Znači skoro sve sezone su participirali stariji igrači a bilo je i nekih koji su dovedeni isključivo za drugu ekipu.

Bilo je tu i menadžerskih usluga i svega, al svejedno klincima dobro dođe par mentora. To nije nikakvo uzimanje minuta niti takvi igrači participiraju po 90 minuta svaku utakmicu.
  • Orc123
    14.2k
    I Sergi vec prati Livija na Instagramu i lajkao mu Bozicnu sliku.
  • SAS1987
    19.3k
    I Sergi vec prati Livija na Instagramu i lajkao mu Bozicnu sliku.Orc123

Možda ne voli Gironu :lol:
  • Orc123
    14.2k
    ne znam, moguce :rofl:
    Nego, moram se vratit u formu iz koje sam totalno ispao. Vise nisam ni u top 10 na Zona transferi. Moram dodati gasa. . . Aktivirati se, svi alarmi su upaljeni! :gasp:
  • Crni86
    18.6k
    moram se vratit u formu iz koje sam totalno ispaoOrc123

Orc poludi, pokazi nam grudiii
  • Jurki
    21.2k
    I Sergi vec prati Livija na Instagramu i lajkao mu Bozicnu sliku.Orc123

Ovo se zove skauteranje. :rofl:

Moram dodati gasaOrc123

Vi kad me razjebete, ja dodam gasa i novi igrac Dinama je Livakovic :cool:
  • Laki424
    27
    Vidim da se pojačavaju naklapanja o prodaji Valincica,te da Istra ima 15% od transfera.
    Realno za HNL beka koji je odigrao 14 utakmica,s takvom ozljedom,odmah bi ga dao za 10 milja Kak se piše..
  • Crni86
    18.6k
    odmah bi ga dao za 10 miljaLaki424

Mislis da nemre vrijedit vise?

Na kraju zakaj bi ga sad prodavali? Malac je bio na pretpozivu za a repku. Ajmo zamislit da odigra fenomenalno nakon ozlijede i ode sa repkom na sp. Cijena ide gore kao luda, a mi bi se lupali po glavi.

Sve je stvar koliko vjerujemo u njega. Kad je dolazio sam napiso da je po meni on kalibar za a repku i da bi cak kroz koju sezonu i stanisica mogo izgurat jer je tehnicki i ofenzivniji puno bolji od njega.
  • Jurki
    21.2k
    odmah bi ga dao za 10 miljaLaki424

Nk protočni bojler?
    Valjda nam je cilj da igraci koji se pokazu dobrim, da odigraju barem sezonu dvije kod nas.
  • Zagi
    13.8k
    Baš, kao da smo u prodajnom servisu autiju.
    Odmah ga daš za 10 milja. Dobro, kaj nakon toga?
  • nemapredaje
    6.7k
    Vise nisam ni u top 10 na Zona transferi. Moram dodati gasa.Orc123

Čekaj da netko spomene Ojedu …
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.