• Fan
    2.4k
    Ja ću samo jednu stvar reć: nikakvi jebeni bonusi sa talijanskim ciganima. Fiksno 15m eura i postotak od sljedeće prodaje. Nama se ne žuri. Točka.
    Btw, onaj kojemu deal Šunjić - Mmaee nije dobar nije baš čist. Uopće nije ni bitno koliko bi nam Šunjić bio dobar (a sigurno bi kao zamjena za Mišića i ne vjerujem da bi imao veliku plaću) nego koliko bi mi dobili odlaskom Mmaeea.
  • scooniepenn
    7k

Stavio sam iznos od 12 u realan financijski kontekst kad se podvuce crta, a ne da zvuci kao sto tovarski novinari racunaju njihove transfere.
  • Droljo
    29.1k
    ne vjerujem da bi imao veliku plaćuFan

Mali je zbog plaće i otišao iz dinama i to u drugu ligu a sad kao ne bi tražio veliku jer je valjda skužio da ipak više voli klub i grad.... Kak da ne.
  • Thor
    2.9k
    povuce crta? :chin: zanimljivo :lol:
  • Fan
    2.4k
    ne mislim da zbog toga ne bi imao veliku plaću nego zbog toga što više ne bi mogao dobit. Nemoj me držat za riječ, ali 2 izvora pišu da on ima 2.5k eura tjednu plaću, odnosno 135k godišnju plaću. O čemu mi pričamo? Misliš da će kod nas dobit više? Pa da dobije i duplo, ma da dobije i 500k, mi se rješavamo Mmaeea koji ima 800k, nitko ga neće i nemremo ga smislit, ni navijači ni klub, a Šunjić da 2 godine sjedi na klupi i šuti bi nam uštedio brdo para, a kamoli da bude B opcija za Mišića i odigra 20-ak tekmi u sezoni.
    Ne može nama svaka zamjena biti vrhunska, nekad trebamo i igrača s iskustvom koji možda nije top razina, ali je svakako dovoljno dobar za HNL kad smo već u nedostatku mlade zamjene takvog profila.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Ljudi sve ide po planu , svi smo na okupu. Baš kao što je i rečeno. Najbitnija utakmica u sezoni je pred nama ,ona koja je i određuje . Ne vjerujem da i jedan igrač ide prije toga a pogotovo ne onaj iz prvih jedanaest. Pojačati se hoćemo,ali niko ne ide prije kraja kvalifikacija ili dok ne osiguramo Europu . Opet se primamo na svako novinarski proljev da oprostite
  • Ludovic IX
    11.9k
    Koliko će proći prije nego novinar neki napiše da broz navodno , mozda i po nekim pričama dolazi u dinamo kako više nema klub
  • Thor
    2.9k
    cekam,cekam... kaj nije jos nitko napisal?
  • SAS1987
    20.3k
    Dobili smo ponudu od 2 milijuna eura za Monsefa Bakrara. Odbili smo je, pa onda ime kluba koji ju je poslao nije bitno.Ivdzo11

Nek se kaze javno da ih bude sram :lol:
  • Georginho
    546
    Toliko sam miran oko izlazne transfer politike, da se prvi put u ohoho godina uopće ne brinem da ćemo nerezonski nekoga prodati "jer su nas izuli iz cipela"i time ugroziti ulazak u skupine u Europi. Baš imam veliko pouzdanje u Zvoneta i Dabca da će napraviti baš sve kako treba
  • Beowulf112
    441
    Jbg dominguza bi bilo idealno utopiti u Tottenham jer su oni dubljeg dzepa aod talijana..ali jbg izgleda nista od toga..Sunjic Maaee razmjena zvuci predobro..dobijamo za rotaciju igraca a rjesavamo se panja
  • CastAway1986
    5.8k
    prema podacima za sezonu 25/26 ciparske lige , Ivan Šunjic je 9.najplaceniji igrač lige (671,500K ) dok je Oršic bio 7. sa 773,500K ..
    Koliko bi imao u Dinamu neznam al sumnjam da bi toliko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.