• Crni86
    23.5k
    mislim da je netko napisao da livi gotovo sigurno napusta fener i da ima jos jedna ponuda…
  • Droljo
    30.9k

Možda ode opet na posudbu.
    Uglavnom, ne znamo ništ, samo droljimo bezveze. Bumo videli
  • Crni86
    23.5k
    ak sam dobro ispratio ima jos godinu dana ugovora, nema mi bas smisla da ga fener da opet na posudbu do isteka ugovora
  • rakurs
    3.2k
    Ima ugovor do 2028.
  • Paggini
    95.1k
    Livi neće doći ni ovo ljeto ni iduće. Kotarski, ako dođe, gledat će ga se kao dugoročno riješenje.

Sve ostalo - mi pregovaramo s Kotarskim da eto snizimo cijenu Livija, Kotarski dolazi na godinu dana pa će Tai/Livi doći i slično su bajke za djecu.

Kotarskog su očito pikirali za tu opciju B i dugoročno riješenje i to je to vjerojatno. Napisao sam neki dan da Livi vjerojatno neće doći i da se pripremite na to, ali očito još uvijek živite u ideji da će doći jer ovo, jer ono, ali neće jer nam je preskup - eto ima 3 milijuna u Feneru, mislite da će pristati na 700-800k jer toliko voli Dinamo? Neće pristati i to je to, a Fener je zapeo za 5 milja i moš se jebat. Pošteno od njega, pošteno i od nas, probalo se
  • Noel
    23.4k

Au šta je ovo.. Surov, drzak i bezobrazan. Ovo je najgori post u povijesti teme transferi godinama unazad.
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Živim za dan kad će ova saga sa Livakovićem završiti, uopće me nije briga hoće li doći ili ne, samo da više ne čujem niti jednog insajdera, novinara i vijest u kombinaciji sa imenom Dominik Livaković.

Teen, OK i Bravo i članci u njima su bili mila majka za ova dva mjeseca cirkusa oko Livakovića.
  • fakin
    5.7k
    Imamo bekove, imamo halfove, imamo forove, nemamo golmane
  • crophantom
    6.5k
    dobra stvar je kaj smo cijelo ljeto šparali za Livija, sad ako ovaj dolazi na posudbu ostao nam je debeli novčanik, njušim neku zvjerku na osmici...
    tak da ima i pozitivnih strana propalih pregovora s Livijem
  • fakin
    5.7k
    A tko je rekao da su pregovori propali? Svatko razuman nije niti ocekivao da ce Livija osmanlije pustiti prije kraja kolovoza
  • ElDorado
    13.2k
    jebote tebi covjek napise sastav za 4. osnovne i ti opet po istom
  • fakin
    5.7k
    Pa i vise je nego ocito da smo preko novinara pustili patku s kotarskim da bi ubrzali osmanlije. Kotarski nema nikakve teorije doci kod nas, njegova trzisna vrijednost je 5 mil eur
  • NKDZ86
    9.1k
    niko ga nije tjerao u turčiju iz dinama! ak sad ne dođe, hvala i doviđenja livi. tovarija nema za biber pa kakva imena od igrača su dovodili u zadnjih 3 godine. perišić, rakitić, plivaja, rebić ,kalinić...sumnjam da su imali male plaće i da nisu imali druge ponude.
  • ElDorado
    13.2k
    konačno je netko napisao kaj je trebalo napisati egzaktno jer mnogi ovdje ne kuže kad se napiše isto ali na zaobilazan način jer si odmah neprijatelj kluba i pricas gluposti. Decki su promijenili dogovor i kraj. A u trenutku kad je Livi uzeo Baru svakom s dva grama mozga bilo je jasno da to ne bu dobro. I za kraj neka mi netko pokaze gdje je to Livi rekao ‘samo Dinamo’.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.