• FrenchMontana
    1.6k
    Meni je samo gušt vidjeti kako se tovari koprcaju po internetu zadnjih par dana vezano za Almenu :razz:
    IMG-3718.jpg
  • Jurki
    25.1k
    Idemo im uzeti i Kalika da ih sjebemo do kraja.badjibadara

Njega se moze uzeti jedino da hrani majmune u zooloskom.
    Ima iskustva, zivio je s njima zadnjih par godina.
  • Crusades
    24.2k
    U subotu sam se zahvaljiva torcidi, a sljedeću srijedu su me zvali iz najvećeg hrvatskog kluba!

p.s. nisam baš preoduševljen s njim.
  • bazooka93
    241
    na stranu Almena ali drago mi je da se radi punom parom, Orsic i Radeljic su vec spremni i proci ce pripreme s ekipom. Za Livakovica cekaju ko zapete puske izbore u Feneru.
    Za potencijalne odlaske (Sergi, Scott, Hoxa i Bakrar) vec imas spremne zamjene u vidu Orse, Radeljica i Zebica.
    Pripreme nisu krenule a ves se zna kostur ekipe pojacanja ce proci pripreme i spreman si na odlaske.
    Vjerujem da ce Livakovic biti kapitalac 3+ milje i da ce Boban izvuci jos jednog kapitalca iz Seria A kao sto je to Benaccer
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    to sam i ja primjetio
  • Crni86
    21.8k
    Imaš desno Lisicu, Bakrara, Topića i Cordobu.miro

Mislim da se na zadnju dvojicu ozbiljno ne racuna, odnosno na topica se gleda kao zadnjeg igraca u rosteru koji ti moze solidno pokrit sve 4 ofenzivne pozicije.

Bakrara se moze pocet gledat kao zamjenu za belju i kao spicu.

Tako da smo mi desno samo na lisici, koji je u zadnjim tekmama znao cak odigrat i lijevo neka poluvremena.

Pitanje je i tog lijevog krila. Okej dolazi orsa, hoxha vjerojatno odlazi. Koji je zakljucak na kraju oko vide, da li sportski sektor i dalje misli da je bolje da igra osmicu ili krilo. Ako ga se gleda kao osmicu, mi cemo uz orsu morat dovest jos jedno lijevo krlo.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Ne znam radi cega je Lisica navukao toliki hejt na sebe, jer dosta upisa je bilo protiv njega. Meni je on odlican bio ove sezone, da nije bilo bolesti bio bi nase najbolje krilo.
  • rokikaciga
    14.2k
    Lisica je na motoru vecinu sezone kad je zdrav. Bit ce on top opciju jer je prodoran i odluke i egzekucija u zadnjoj trecini su na razini na kojoj Almwna moze samo sanjati.

Jedan hot take - uvjeren sam da bi Ivan Saranic imao bolji output od Almene a izgledao bi jednako "seksi" u toj zadnjoj trecini u tovarskom dresu.
  • Zg123
    3.6k
    Ja bih uzeo Almenu cisto da pisamo po tovarskoj sirotinji
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    Sto se tiče Orsica, kao navijaču Dinama mi je drago da se vraća, sigurno će imati pozitivan utjecaj na svlačionicu, legendarni 99, oduševljen sam. U vezi toga koliko nam igrački može pomoći, ne želim ništa prejudicirati, ni pozitivno ni negativno, neka nam njega natrag, a ostalo nadam se najboljem.

Za Almenu, šta ja znam, to pisanje po Hajduku je lijepo i realno nije los igrač, a sad, ako je fkt 4 milje, malo mi je too much….
  • DrRatoljub
    879

Živi on s majmunom barem od osnovne škole.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.