• bazooka93
    51
    ma neka ga jos sezonu u varazdinu bio je malo izgubljen sad se vraca na pravi put
    a i Pavicu bi preporucio dogine 1HNL pa Dinamo
  • njurci10
    284
    od iduće godine počinje druga momčad u drugoj ligi.
    Tako da neće biti previše upotrebe slanja po klubicima u hnlu.
  • NKDZ86
    6.7k
    dat priliku juniorima kao drugoj opciji na poziciji umjesto preplaćenog stranca kojeg boli uho za dinamo i umišljenih zvijezdica koje se šeću po terenu.
    imamo mi itekako kvalitetne i dobre juniore, dat im šansu ko mikiću pa da vidiš.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Polako i smisleno treba i njih ubacivati, slažem se.
    Moram priznati da ne pratim baš najbolje naše juniore. Tko je potencijal i tko bi sve mogao ući u konkurenciju za seniore osim Jakirovića i Mikića?
  • Fatos Beqiraj
    494
    I vi tvrdite da ako bi mi bili sranje sa tim juniorima da bi to vama okej bilo?

2-3 juniora ponekad okej, sve vise od toga je samoubojstvo
  • NKDZ86
    6.7k
    Tko je potencijal i tko bi sve mogao ući u konkurenciju za seniore osim Jakirovića i Mikića?Blueshadow86
    one koje sam ja vidio, a i njihove igre to pokazuju: Horvat, Zulfić, Pavić...
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Pavić po meni treba jednu sezone u prvoj ligi na posudbi s obzirom na gužvu u vezi, ali Horvat, Varela, Jakirović bi morali biti u minimalno nekoj široj rotaciji. Horvat pogotovo sad kad imamo realno dva i pol zdravih krila. (u tih pol računam Stojkovića koji očito nije zdrav u glavi). U idućih 4 utakmice MORAMO dati bar oko 100 minuta Vareli i minimalno nekih 60ak Horvatu.
  • Dzoni
    3.1k

Pa bolje da klinac naš nešto eventualno zajebe i prodamo ga u najgoru ruku za 2-3 mil nego da te iste zajebe radi 28.godišnji Cvillar kojeg platiš 2-3mil, koji nije dobar fit u svlačionici, isisava plaću i nema nikakvu preprodajnu vrijednost.
    Mi nemamo para ni scouting da nađemo i kupimo kvalitetno bez neke cake, Mckenna je iznimka, a iza njega stoje Mmaeei, Galešići, Mbukui itd
  • Fatos Beqiraj
    494
    da samo sto ce ti u 20 sezona mckenna i takvi 28.godisnji cvilari bit prvaci 18 puta i desit ce se 2 sezone gdje nece, a s mladima nebi bio ni 10 puta. Jer imaju oni potencijal i sve al trenutacni kvalitet je bitan na kraju za titulu. A to sto ces ga prodat za neku siću na duze staze te nece spasit
  • Dzoni
    3.1k
    Možda neće, al nas neće ni financijski pokopat jer +2-3mil> -2-3mil
    da samo sto ce ti u 20 sezona mckenna i takvi 28.godisnji cvilari bit prvaci 18 putaFatos Beqiraj
    Ovo apsolutno nije točno, skoro uvijek je okosnicu ekipe držala ekipa mladih domaćih igrača uz pokojeg dobrog stranca.
    Prošle godine smo sa ekipom strukturiranom kao Fenerbache za siromašne popušili kurac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.