• Roky
    130
    tanki smo mi dosta kvalitete fali
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Treba dovesti golmana klasnog, dovest 8icu za prvih 11 a zajc da bude zamjena, Stojkovic ulazi umisto vidovica to je okej, jos bi prodao hoxhu i ulozio dodatno za neko lijevo krilo za prvih 11, orsic mi ne izgleda dobro nikako. S tim bi bili solidni ako ne bude ozljeda, tanko ostaje jedino desno krilo, tu se nadat eksploziji nekog od lisice topica i rodrigueza.
    E sad imamo li novce za to ne znam
  • CerealKiller
    590
    Koliko bi kostao ovaj Niklas Steffen? :smile:
  • Orc123
    16.3k
    Kaj najgore ja od ovog Thuna ne bi doveo nikog, ali bas niti jedan igrac mi nije zapeo za oko ali su nas momcadski pojeli do kartona.
  • CerealKiller
    590
    Onaj Zoukit je dobar
  • Omake
    19.3k
    Vjerojatno preko tri milje
  • Kwedi93
    0
    Budimo realni sada, jer ovo je bilo zasu.
    Kovacevic nije i nikada nece biti trener za Dinamo.
    Tip nema jasan plan i viziju igre, te forsira igrace koji nebi trebali niti bit blizu prve postave.
    Liga nam je kurcina i to se vidi u Europi, ne samo vezano uz nase klubove nego i za Dinamo.
    Sa HNL trenerom i nekim HNL igracima (Misic, Filipovic, Goda, Lisica, te Orsic danas) mi nemamo kaj trazit ni u EL a kamoli u LP.

Liga prvaka bi opet bila uspjeh zbog zajamcenih para i jer bi se digla cijena igracima, makar sumnjam da mozemo proc 4. pretkolo ovakvom igrom, makar bi opet moglo biti drame i u trecem.

Nadam se da ce Zvone krenut po pojacanja i da ce opet popricat sa Kovacevicem koji bi trebao bit na tankom ledu.
    Nisam uopce zasada vidio nikakav napredak u odnosu na proslu sezonu, i tu se nebi trebali vadit na izostanak Stojkovica koji nam je realno daleko najbolji igrac u ekipi.
  • CastAway1986
    6k
    Prve utakmice nisu nikad jednostavne ,mucili smo se i prije i protiv gorih momcadi , ekipa jos nije usla u optimalnu formu i to je ajmo reci nesto sto se moze popraviti..
    Ali bez daljnjega nama treba pod broj 1 ozbiljan vratar i jedan ozbiljan iskusan veznjak kao sto se cinio Peretz ! Sreca pa nam sad dolazi slabiji protivnik ,mislim bar bi tako trebalo biti..
    Te dvije pozicije treba pod hitno rjesiti , a ne cjenkati se oko Nsokija i slicnih igraca bez seniorskog iskustva..Imamo tri nova igraca koja su ozljeđena racunajuci i Brumada , sreca Prevljak moze uskociti iduce pretkolo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.