• vjeko1701
    26.3k
    predstavio je novi model „održivog nogometa“: prva rata za tri godineUser123

SYTiH0.gif
  • User123
    114
    Za tri godine nam liga prvaka nece trebati. Fin konstrukcija je zatvorena
  • Frizura Robija M
    641
    "Jel može odšteta od 12 mil, al da ju nikad ne platimo?"
  • Kujtim Shalla
    10k
    Pa moze ,neka nam daju 4 najbolja igrača plus 8 milja,protu ponuda. Pa neka se jave
    Opet možda su ljudi htjeli piksija pa ih navigacija zeznula. On bi došao rado i za manje
  • rakurs
    3.1k
    Sprda se taj profil, vidi se u komentarima ispod objave.
  • Orc123
    16.1k
    Sutra idem kupiti novi auto i pitat cu ih jel im mogu prvu ratu platiti za 3 godine?! Vjerujem i nadam se potvrdnom odgovoru, bas kao i Lazio.
  • vjeko1701
    26.3k
    Ma vjerojatno je neko sprdanje, al mene je bome pošteno nasmijalo.
  • scooniepenn
    7k
    Kad je rijec o Talijanima me nista ne bi zacudilo. Cak ni ovakva ideja koja granici s vjerovali ili ne.
  • emilperska
    17.1k
    99% sam da se na to nece pristati.

Ali to se vjv onda ukamacuje to potrazivanje za neki postotak ili fiksni iznos 2029. godine i paralelno ga prodajemo jednom od faktoringa uz diskont odnosno tzv. forfaiting posao i onda se faktoring jebe s Laziom 2029. i mi nemamo veze s tim jer nema regresa. S tim da faktorinzi (domaci) uglavnom ne rade dugorocne poslove u tim iznosima. Rade po EU.

Samo napominjem, to ne vjerujem da ce se desit. Ali ako se slucajno desi, vjv nesto od ovog posrijedi.
  • scooniepenn
    7k
    Mozemo li i mi Livija platiti na majke mi za 3 godine. Jako podrzavam ovakvu odrzivost iz koje ja profitiram, a oni od kojih kupujem neka se snalaze.
  • fakin
    5.3k
    A i ono jednaka je vrijednost novca sad i za 3 godine.
  • rakurs
    3.1k
    Ma ljudi, sprd je 100%, kažem vam, stranica je parodija.

Neka egipatska stranica Kora Plus piše da im je Miro Par rekao da je pričao s Dabcem kada je stigla prva ponuda Al-Ahlya za Bakrara.

"Prva ponuda nije bila na razini koja zadovoljava njegova očekivanja, trenutno je u Danskoj na nekoliko dana, a nakon toga ćemo ponovno razgovarati. Ne mogu otkriti vrijednost prve ponude jer je to povjerljivo, a do sada nismo dobili niti jednu drugu ponudu."
  • Zoran
    697

Pa za njih (Lacio) su tovari Manchester City po stanju u blagajni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.