• Niko1986
    5.4k
    Naravno da je Capellas na picku kad je stranac. Nitko neće napisati ništa za Vlaovića ili Dabca jer bi ih oni isti dan nazvali, Capellas nema kako uzvratiti pa je lagana meta za dobar naslov.
  • marcio amoroso
    48.8k
    10 ljudi u klubu odlučuje tko će doći. Zadnju naravno ima Boban. Capellas sigurno nije taj čija je zadnja i ne lovite se za gluposti po novinama.
  • Jurki
    22.8k
    Da sumiramo.
    Boban vrsi strahovladu i diktaturu u Dinamu.

Capellas dovodi igrace, po vlastitom nahođenju.

Capellas "dovede" igraca, Boban je kriv za xy vremena ako se ovaj pokaze nedovoljno kvalitetnim.

Ima logike naravno. :rofl:
  • sport
    5.6k
    Možda je netko od tih 10 ljudi ljubomoran na utjecaj Capellasa pa neke stvari dođu do novinara :chin:
  • austrijanac
    9.7k
    Pogotovo do smeća iz žutog glasila.
  • Orc123
    14.9k
    Moram rec da se fakat T portal pokazao kao relevantan izvor do sad....fakat evo mislim da su prvi ili drugi po pouzdanosti...odmah iza supersporta....doslovno su do sad sve "pogodili".
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Mene zanima kada je Nicota otišao u taj klan, nije prije bio takav…. Kak je došlo do ove situacije?
  • austrijanac
    9.7k

Zaboravio si da je Kova poslušnik od Zvone ali ipak često ga ne sluša, iako je doveden samo da ga sluša.
  • crophantom
    2.9k
    Evo neki dan su pogodili da je Jagusic na liječničkom, pogađaju za poluditi. :lol:

gif.gif
  • Omake
    15.5k

Meni je on ok igrač. Statistički je malo lošija verzija onoga što je Pajaziti radio lani u Gorici. Defenziva bolja, progresija s loptom lošija. Što mi se ne sviđa kod njega, i gdje je najveća razlika izmežu njega i npr Pajazitija je jako loša procjena kada pokušati riskantniji pas. Mislim da je treći najgori vezni lige po % upješnih progresivnih dodavanja. U globalu jako dobar igrač, iznad prosjeka u velikoj većini onoga što bi šestica ili nega međulinijska 8 trebala imati u Dinamu ako igramo malo defenzivnije. Osim te rak rane, a ona je jako bitna kod ekipe koja diktira tempo. Radije bih Duvnjaka koji je sličan igrač, bolji u duelu, pametniji u progresiji i ove sezone ima statistički najbolju dugu loptu među veznima. Ako se mora dovesti HNL riješenje. Van HNLa ima more zanimljivih opcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.