• djusko
    16
    Vjerujem da je struka htjela dopeljat pojačanja u veznom redu i na krilima, ali nisu našli igrače koji zadovoljavaju kriterije. Bolje da je tak nego da smo kupili neke poluigrače koji ne bili pojačanja i dobili bi minute na kapaljku. Za hnl imamo dosta igrača, na ljeto se treba pojačat i napast LP.
  • Zagi
    15.5k
    Svašta. Očito napredujemo.
    Samo ne tempom kojim večina ljudi očekuje.

Tempom da je zadnjih par godina bio san i nastavljamo gdje smo stali protiv Tottenhama.
    Nije bio san, nismo tamo i tebati će vremena da do tamo dođemo.
    Jednom kada to ostvarimo , nadmašiti ćemo taj uspjeh.
    Strpljenja.
  • scooniepenn
    6.4k
    Nakon sto sam se napokon utoplio i otusirao nakon jos jednog krasnog cetvrtka na divnom Makismiru pomalo se slijezu dojmovi. Ako na stranu stavimo rezultat koji je los i tu se nema sto puno dodati, meni je puno veci problem sto ja ne vidim neki veliki pomak u odnosu na ranije potope ove sezone. Cinjenica je da smo imali puno vise sansi nego u prijasnjih 5 poraza, ali neovisno o tome ostane dojam da mi i dalje nismo u stanju 30 minuta od 90 igrati presing. Igrati protiv jednog Genka 85 minuta u srednjem bloku, na nasem Maksimiru je meni pokazatelj da nas trener jednostavno nije u stanju donijeti pomak. Uzet cemo mi naslov i sve pet, ali ako nas ovo zadovoljava u europskim okvirima, da nam ovakve ekipe ocitavaju lekcije onda smo jednostavno kriterije znacajno spustili i treba se sa time pomiriti. Bas sam razocaran, ali sto je tu je. Samo Dinamo :heart:
  • IvanS
    517
    Za hnl imamo dosta igrača, na ljeto se treba pojačat i napast LP.djusko

LP????
    Daj da prvo budemo konkurentni u EL i da stasaju igrači, a tek onda i uz prava pojačanja možemo gledati prema LP-u.

Kova također za Europu treba raditi na sebi.
  • djusko
    16

Ak ćemo biti prvi na kraju sezone, imamo velike šanse da se kvalificiramo u LP i onda nećemo moć igrat u EL. A s ovakvom igrom u konferencijskoj ligi ne bindaleko dogurali.
  • bazooka93
    144
    klupa jaka ko mineralna nula suteva na gol umjesto da ih sameljemo u drugom poluvremenu mi ispusimo.
    Iskreno ocekivao sam scenarij kao protiv Monaca pa nasi su igraci naviknuti na kaljuze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.