• BPAM
    209
    Još se jednom potvrdilo da Moreno Živković ne može biti ni rotacija u Dinamu.
  • ElDorado
    4.5k
    Zajc iz Fenera bio u Tuluzu ovu sezonu. Ocito šestica.
  • Crni86
    12.2k
    od kud ta info da je on u kombama
  • Orc123
    12.4k
    Mislim da Mudri i Soldo su dogovoreni prije Bobana. Steta da smo pustili Kacu jer nam to fali u sredini, ratnik, motorican igrac koji uđe s klupe i digne intezitet trke. Problem su i keila jer ce na kraju vjerojatno opet Stojke morat krpati na krilu a Vidovic isto tako iako se bojim da u jacim tekmama ce iza njega svaki bek paziti posto ne voli obaveznu igru....

Ja bi doveo Miereza, da ne ulupamo 5 milja u Belju jer su u par deka i prisparao bi novac za jos krilo, veznog i to 6icu i jednog stopera. Jdino kaj smo do sad bas beronirali je l. Bek.....vezne Sucica i Batija smo nadomjestili ali nismo dalje nadogradili krila i napad....

Ako se Mmae otpisao treba dovest jos jednog stopera i rijesit se Zivkovica pod obavezno. Probar prodat Soldu, Bulata i nekoga od krila Hoxhu ili Cordobu ili Topica.....
  • hardek
    5.1k
    Cordoba mislim da ide u transfer jer ne vidim drugi razlog da danas nije bio u kadru. Kada prodamo njega ostajemo samo na 3 lijevonoga igrača u kadru, što je jako malo

Nadam se da će uz kapitalca u napadaču doći i jedan kapitalac na desno krilo jer Lisica/Topić jednostavno ne može biti rotacija na desnom krilu za klub našeg renomea.
  • Brusa
    3.5k
    Ja sam mislio da mi Soldu kupujemo, samo da ga prodamo dalje. Kaj nije to bila priča?
  • Dzoni
    1.6k
    Površno sam pratio drugo poluvrijeme, ali sam siguran da Živković treba što dalje od Dinama. Soldu nisam previše pratio
  • marcio amoroso
    43.1k

Čovjek ima insajderske i ne može ti reći otkud mu informacije.
  • Crni86
    12.2k
    pa nek tak kaze a ne a jbga.

Nije bas da je do sada davao insiderske pa da se podrszumijevalo, ugl hvala na objasnjenju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.