• deki87
    271
    Contract expires: 31/12/2026

Manje od 3 mjeseca a ne 6 mjeseci.
  • ElDorado
    15.7k
    Odlicno rjesenje vec imamo u klubu. Fuzy Taylor
  • BiP1MD
    246
    možda imaju opciju koja se mogla aktivirati ali sad mu je samo 6 mjeseci do isteka i mislim da moze potpisati za koga god želi . Samo siguran sam da ima puno udvarača brat — Kujtim Shalla

Nema opciju produženja koliko mi je poznato.
    A u Astani je dosta igrača bilo registrirano na mjesecnu plaću od $200. Cirkus.
    Što se tiče udvarača, pojavom na SP-u uvijek iskoče neki klubovi,
    Celtic
    Eintracht
    Udinese
    Venezia
    Elche

Ali više je riječ o standardnom skautingu. Nije tu bilo nekih službenih ponuda.

Astana vrti cifru od nekih 2 - 3 milje. To će im netko dati za njega nikad. Nema 18 nego 24 godine. Nije prospekt.
  • Benedikt
    395
    Može to platiti netko tipa Galatasaray ili Paok ili neki klub donjeg dijela lige 5. Sad pitanje je bi li on tamo igrao ili imao šanse upasti u prvih XI.
  • Lighttt
    39
    Kad smo kod defanzivnog veznog , kolike su sanse da se ide po Jakica na ljeto. Ostati ce mu godina dana ugovora u Augsburgu gdje ima 1.2m neto i imat ce 30god taman bi mu ostalo sigurno 3 4 god vrhunskog nogometa gdje bi nam zlata vrijedan bio pogotovo u Europi.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    S obzirom da je uteko na prvu ponudu reako bi nikakve. Na kojoj je placi uopce?
  • Lighttt
    39
    1.2m neto na ovom ugovoru i tesko ce igdje dobiti vise kad bude iduci potpisivao, ne znam s obzirom da je deklarirani Dinamovac,da novi izbornik nije opterecen tim sto netko igra u Hnlu i vjerovatno dobre odnose s Augsburgom i da mozemo ponuditi sigurno ugovor 3+1 na malo manje novce po meni izvediv transfer a bio bi kapitalac. A i Zvoni bi dobro dosao jos jedan Imocanin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.