• Jos-Optimus
    11.5k
    da si ti centar svemira sam ti rekao. Vrlo dobro znaš da sam ispalio na poplavu tzv insidera i svi ste iznosili glupost do gluposti i nekakve neprovjerene optužbe o odnosima u klubu. Ovo moje je provjeren info, a nije nešto što šteti klubu, a opet nas sve veseli
  • Ljubo
    962

Nije iznio nikakvo ime niti info, to sto je rekao ni ne mora biti točno jer je prenio sto je čuo bez konkretnih informacija, a to sto vas dva već duže vrijeme organski međusobno ne podnosite jedan drugog rjesite u imbox.
  • DerHerrKool
    1.3k

od 60' :grin:

Varela, Mudražija i Hoxha su vidljivo lošiji od ostatka i dok za Varelu još možda ima nade, mislim da Mudri i Air Albanija idu uskoro.
  • Shimano9
    6
    Varela je djete još, mlađi od Horvata a već je prošao nešto, to bio trebalo puno reči. Njemu je možda sad zato veći pritisak, ali zato kasnije prednost igranja s jačima. Hoxha se dolaskom Danija sigurno prodaje, iako ne znam jel on igra 7 il 11, na videima većinom je 11 bio. A Mudri je za lokose top, bilo bi super da im se vrati jel...
  • fakin
    5.1k
    I koliki je buy back za novog Danija?
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ovo moje je provjeren info, a nije nešto što šteti klubu, a opet nas sve veselJos-Optimus

Doslovno prepisana moja argumentacija

svi ste iznosili glupost do glupostiJos-Optimus

Npr za mene šta je bila glupost

nekakve neprovjerene optužbe o odnosima u klubuJos-Optimus

U tom tonu sam pričao samo o jednoj osobi i ispostavilo se točno….

I nemam nikakav problem da se iznosi to sto se iznosi, dapače mislim da si to sasvim ok napravio. Samo kažem da ne pucaš kada drugi to rade na doslovno indentican način….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.