• nwankwo646
    1.1k
    A ono, utakmicu koja ti osigurava prolazak dalje u EL, a lako moguće direktni ulazak u LP, igraš s rezervama, bez ikakve ambicije za pobjedom ili nedaj bože rizikom u igri. Meni to izgleda da u ovom trenutku nema ambicija i velike želje za rezultatom u europi. Više je ako se desi desi se.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    O tome se već raspravljalo, prolaz je bio vrlo izgledan i trener se odlučio kockati na takav način. Meni se isto nije baš svidjelo, ali mislim da se prevelik mit stvorio oko toga da je EL nebitna. U stvarnosti mislim da to nema veze s istinom.
  • dd29
    869
    čuj nebitno
    prezimili nakon 49 godina, slavilo se k'o da smo osvojili LP

sad par godina kasnije odjednom nebitno, mislim drago mi je da su se digli standardi i očekivanja od dinama, ali svejedno...
  • Fatos Beqiraj
    1.3k
    zasto ocekivat ispadanje? Ja bas sa Kovom ocekujem prolaz.
  • Jurki
    23k
    za mene je i danas prezimljavanje uspjeh.
    Jer ako to nije uspjeh? Kaj onda je?
    Osmina finala, cetvrtfinale, polufinale? Gdje god zapnes skoro na isto ispadne.. jedino je dojam ljepsi.
    Uspjeh bi definitivno bio osvajanje trofeja.. a koliko je to realno ocekivati u danasnjem nogometu?
  • Jos-Optimus
    9.6k
    u toj utakmici smo isključivo popušili radi dvojice koji su morali igrati, a to su Goda i Nevistić. Em.nismo mogli igrati s golmanom kako igramo u zadnje vrijeme, em su bili nesigurni i kiksali. Ulaskom Hoxhe, Beljeninekipe se promijenio momentum. Prvo poluvrijeme nam nisu ozbiljno zapucali po golu. Malo se previše sere za stvari na koje nije imao utjecaj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.