• Tvrdica McTvrdi
    4k
    B ekipa ne će riješiti problem ako se ne promijeni mindset oko mladih igrača, odnosno da ih opet nećeš ubacivati sve dok se ne ozljedi 3 opcije prije njih ili čekanje da pobjegnemo na +15. Preciznije, eliminirat će one koji svakako nisu za prvu ekipu, a one koji bi potencijalno mogli biti opet ništa dok ih ne probaš dovoljno
  • Noel
    18.1k

Ucjenjivati trazenjem boljih uvijeta za svoje igrace?Pacho

To je legitimno ali ima i Dinamo svoje uvjete. Nismo privatna igračka menadžera da ćemo cijeli klub pokoravat njima i di će igrat "odabrani". To kaj se Hajduk iz očaja pokorio Andyu Bari ne znači da moramo i mi njemu ili nekom drugom menadžeru.

Ni jedan menadžer ne mora gledat isključivo interese Dinama ali bi trebali gledati i u svemu interes Dinama. Mislim da je netko u Dinamu promjenio tok priče i novca pa je malo nastupila nervoza kod menadžerske ekipe.

Plakanje mamica i tatica preko medija neće igračima isposlovat bolje uvjete.

Pritisak menadžera preko plaćenih "tv analitičara" i "podcastera" isto neće isposlovat bolje uvjete za igrače.

Pritisak menadžera preko plaćenih novinskih članaka isto neće isposlovat bolje uvjete za igrače.
  • NitkoBitan
    34.4k
    Eto, ekipa pocela kmecat i u scenariju postojanja B momcadi. Takozvano preventivno kmecanje.

Ako igrac nakon igranja 1-2 sezone u B momcadi ne privuce interes barem nekog osrednjeg kluba za posudbu onda za bolje od seniorske momcadi Dinama i nije. Nije mu tu kriv ni "razvojni plan", ni trener, ni uprava nego on sam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.