• Hebimir Strašni
    359
    Ne radi se o gomilanju nego o "gomilanju škarta" , ako ne dovodiš bolje od npr. (bez uvrede) Mudrog ili Topića onda nemoj ni dovodit neka igraju oni.
  • Dzoni
    7.9k
    Niti je neki igrač, ali ajde mogu pregrmiti jer je posudba, ali već sam naglasio ranije da ne želim gledati bilo koga tko je nosio dres Hajduka u Dinamu. Pa makar bio stranac
  • InteraGal MGC
    61
    Protiv sam dolaska Ivanuseca i Almene ali i Kotarskog, ali nekako Kotarski najpotrebniji i najkorisniji. Za Ivanušeca ne vidim mjesto u našem sustavu, prije bi gurao Nsokija.

Almena mi je bolji od Lisice, a i Lisica je mentalno pao i kad bi ga uspijeli utopit bilo bi odlično.

Želje za odlascima su svakako Domingez, jer obrana nam je loša, čak bi i Mcennu prodo ako je moguće.

Arber, Mudrazija i Topić isto.

Svakako za Kravtcova više minutaže umjesto Zajca koji taj ritam više ne može pratit. Ali po men najmanje potreban je Ivanušec
  • Zagreb1992
    3.8k

Za uzeti HNL je dobro i ovo kaj imamo ..Za europu ako je cilj ići što dalje onda dovodiš igrača koji je bolji od Almene
  • CastAway1986
    6.4k
    znaci prodao bi Lisicu ,Sergija ,Mckennu ,Hoxhu ,Mudraziju i Topica a protiv si dolaska Almene ,Ivanuseca i Kotarskog ???
    Javi se Bobanu i reci mu par imena po svom ukusu vjerujem da ce poslušati takvog stručnjaka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.