• hardek
    10.5k
    Općenito mi se ne sviđaju transferi s tim buy-back klauzulama. Postotak od buduće prodaje mi je puno bolja opcija. Gle samo koji čušpajz je ovaj transfer Paza iz Reala u Como, ovi ga kupili ovi ga vratili ali ga ovi kupili nazad pa ga ovi sad opet imaju opciju kupit nazad.

Al vjerovatno je ovo najbolje što su naši mogli ispregovarat s obzirom da dolazi za džabe
  • Thor
    2.9k
    brodo nam šaldo :strong:
  • rioda
    17.2k
    Mišić i neka rezerva (Pozo npr) na 6ici.
    na 8:
    Zajc i Stojković
    +Vidović, Kačavenda, Šunta
    5 igrača za dvije pozicije je dosta.

Ak im se vjeruje, daj im minutaze da se pokazu.
    Ako im se ne vjeruje, pusti ih dalje.
    Zagi

Tanko je to za Europu. Zajc nažalost nije dovoljno motoričan za razinu Lige prvaka, mislim da je ova sezona jasno pokazala njegove kapacitete. U HNL-u je top, u Europi bi bilo idealno da je tu prvi izbor pokraj Mišića igrač jačih trkačkih kapaciteta.

A da ne govorim u kakvom si problemu ako se samo jedan od njih dvojice ozlijedi, što je realno očekivati s obzirom na ritam utakmica i njihove godine.

Da se mene pita dovodio bih veznjaka startera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.