• Dzoni
    3.4k

Da nisam vidio Zona Dinamo naslov na vrhu ekrana, mislio bi da se nalazim na nekakvoj patetičnoj fb fan stranici
  • Dino
    5k
    Mislim da bi nam svima bilo najdraze da u Dinamovoj ekipi igraju domaci decki, Purgeri koji su odrasli na zagrebackom asfaltu, koji zive od ljubavi za ovaj klub i da istovremeno drapamo ozbiljnije i konkurentnije ekipe u Europi, a ligu osvajamo s 20 bodova razlike. Tu nema patetike, to bi bio zavidan flex. Ali to nazalost nije nasa realnost. Ne samo nasa, nego nicija.

Igraci su tu da nam omoguce da ovaj nas Dinamo za kojeg navijamo bude na terenu najbolja verzija naseg kluba ikada, a ako uz to zavole sam klub i osjete barem djelomicnu emociju koju mi osjecamo, zasluzuju da ih se postuje jednako kao i domaceg.

Domaca os i domaci lider uz kvalitetne strance na pozicijama gdje nemamo boljih domacih opcija je vec provjereni i dobro iskusan recept kojeg ne trebamo mijenjati, ali ako struka procijeni da ti igraci kojima bi u teoriji trebalo biti toplije oko srca pri spomenu imena Dinamo jednostavno nisu niti igracki, niti psiholoski prevaga na terenu ili u svlacionici, onda nemamo za njima kaj zaliti.

Nije lako postici balans, ali kad se postigne, dobijemo ekipu koja gradi ugled europskog velikana.
  • pešća
    867
    Gdje bi nam bio kraj da naši domaći dečki ne odlepršaju na prvu ozbiljniju ponudu ozbiljnijeg kluba. Ljubav prema klubu cvjeta sve dok neki klub liga petica ne pošalje ponudu. I tu dolazimo do toga da smo i domaćim igračima i strancima stepenica u karijeri. I Oršić i Livaković i Ivanušec i Olmo i ne znam tko više, svi forsirali odlazak, ne znam jel to Dinamov navijač potisnuo iz sjećanja ili kaj.

koji plaču kad zabiju gol za Dinamofakin

A kako tek plaču kad odlaze iz kluba. Nikad zaboravljene suze Luke Ivanušeca, vjerojatno si mazao oči lukom prije oproštajne utakmice.
  • znajdatevolimja
    1.9k
    Ja ću si oduzet život sa nožem za mazat kruh ako još jednom pročitam da Gabrijel Vidović nije ispunio očekivanja i/ili da je njegovo dovođenje promašaj.

Dečko nijednu cijelu utakmicu ove sezone nije odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Radi se o igraču koji je prednji vezni u formaciji 4-2-3-1, i sam Zvone je to rekao na članskom danu gdje se osvrnuo i na to kako Gabrijel nema korak za krilo.

Mi u toj formaciji ove sezone nismo izašli na teren.

Što se Villara tiče, bio je starter u prva dva kola (vani protiv Osijeka i doma protiv Vukovara). Utakmicu u Rijeci promatra s klupe, a zatim zabija bombetinu Istri nakon ulaska u igru sredinom drugog poluvremena. U Varaždinu također ulazi s klupe dok hvatamo rezultat, a kolo nakon podbacuje kao starter u onoj tužnoj partiji cijele ekipe doma protiv Gorice.

Nakon Gorice redom:
    hajduk - 0 minuta
    Fenerbahce - 1 minuta
    Slaven - 30 minuta
    Maccabi - 0 minuta
    Lokomotiva - 0 minuta
    Osijek - 21 minuta
    Vukovar - 58 minuta (starter)
    Rijeka - 15 minuta (asistencija)
    Celta - 13 minuta
    Istra - 0 minuta
    Varaždin - 0 minuta
    Lille - 14 minuta
    Gorica - 0 minuta
    hajduk - 12 minuta
    Betis - 0 minuta
    Slaven - 18 minuta

Gonzalo Villar je od 14.9.2025. do 14.12.2025. (3 mjeseca) skupio 182 minute od mogućih 1530. Nisam računao kup utakmicu u Karlovcu gdje je odigrao poluvrijeme.

Taman da je odigrao najgore na svijetu u utakmicama u kojima je participirao, što po meni nije slučaj, po čemu smo svi skupa ovdje zaključili da se također radi o promašaju? Ponekad stvarno imam osjećaj da nekima Kova šalje snimke treninga zbog čega znaju više od nas ostalih.

S druge strane, razumijem zašto se Villaru zamjera ona izjava, ali dečko je odgovorio (doduše vrlo nepromišljeno i pomalo sebično) na pitanje o svojoj minutaži postavljeno od strane novinara. Ovdje sam znao pročitati upise zbog kojih čovjek dobije dojam da je dečko sazvao press konferenciju ili napisao priopćenje o nedostatku minutaže.

Moje mišljenje je da se pojačanjima dovedenima ljetos konačno treba pružiti prava šansa, a ne vrtjeti 15 igrača u krug sa šablonskim izmjenama, a ostale otpisati.

Nemam problem s tim da se nekoga otpiše, ali neka to bude slučaj nakon što dobije pravu šansu i stvarno pokaže da nije dostojan plavog dresa.

Ali taj horor film, ako nas je ovih par mjeseci nečemu naučilo, nećemo prestati gledati dok je Kova ovdje.
  • plavi devet
    663
    Ja ću si oduzet život sa nožem za mazat kruh ako još jednom pročitam da Gabrijel Vidović nije ispunio očekivanja i/ili da je njegovo dovođenje promašaj.
    Dečko nijednu cijelu utakmicu ove sezone nije odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Radi se o igraču koji je prednji vezni u formaciji 4-2-3-1, i sam Zvone je to rekao na članskom danu gdje se osvrnuo i na to kako Gabrijel nema korak za krilo.
    znajdatevolimja

Slažem se.

Vjerujem da nam Gabi može jako puno dati, ali ista stvar se desila kao i sa Villarom.
    Iza Gorice je 6 utakmica bio zakucan na klupu, a prije toga je odigrao svaku utakmicu 50-60 minuta na krilu.

I onda je dobio priliku u Vukovaru gdje je Kova nakon medijskih prozivanja da ne rotira stavio pola ekipe koja je do tad bila većinom zakucana na klupu i izvan ritma, odigrala utakmicu kakvu je, još uz to onakav užasan teren.

I gotovo, zaključak je koda smo najvećeg panja doveli, a dvije godine mlađi Vidović svojim golovima bio jedanod ključnih igrača na putu do naslova.

Odbijam vjerovati da ne može praviti razliku u HNL-u.
  • Jos-Optimus
    8.6k
    ni ja ne znam kako istom tom navijaču Ademi nije legenda Dinama, pa jbg. Ti si hodajuća kontradiktornost, a u suštini samo gledaš razlog da sereš
  • Jurki
    21.5k
    Stojkovic da se rodi jos 10 puta i 10 puta bude profi nogometas nebu dao klubu ono kaj je dao Ademi.
    Ne vidim stvarno smisla naricanju zbog rotacijskog igraca koji je puno placen, a malo isporucio.
    Nitko nije pretjerano zalio za Baturinom, koji je svemirski brod za Stojkovica.. pa ova drama nema nikakvog smisla.

Kak je vec napisano.. svi bi mi htjeli da u Dinamu igraju samo nasi klinci, da ne trebamo nikog kupovati..vise bi ostajalo novaca klubu za razvoj skole, skautinga, trenera.. ali jebiga, ima ali .. onda nema vrhunskih rezultata, nema trofeja i nogomet ne funkcionira na taj nacin.
  • deda
    42.7k
    Halilović, Murić, Brodić, Brekalo, Sosa, Kulenovič. Naša deca koja su pobjegla čim su navršila 18. I nije im bio kriv Kova. Ni Boban. Jesu plakali? Jesmo mi plakali? Živi život i pusti druge da žive.
  • Ijayi Atiemwen
    5.1k
    Stojković otkako je došao igra toplo-hladno. Ne drži kontinuitet, često ima “žutu minutu”, a ove godine “već” puni 23. godine. Fruk je s 24 bio najbolji igrač lige i član reprezentacije.

4 milke za Stojkovića u Europi vjerojatno nećemo moći nikad dobit, tako da njegov transfer za te novce uopće nije loš, a nama ostaje još hrpa mlađih igrača u klubu koje ćemo vjerujem prodati za ozbiljnije novce i u ozbiljnije klubove.
  • Kia pride
    109
    Villar, Kulen i Vidović, Soldo nadam se da odlaze
  • nwankwo646
    1k
    Ne znam, možda o svemu najviše govori činjenica da Stojković ima ponudu od Jazire. Znači, nitko iz europe nema interes za njega dati 4 mil...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.