• Orc123
    14.2k
    Vi fakat mislite da je Liviju trenutno do novaca? Livi zeli ostati u Dinamu a ne dolaziti samo na posudbu na par mjeseci. Iz dobrostojece obitelji, osigurao se za cijeli zivot financijski a u Dinamu bi bio najplaceniji igrac.
    Livi jako voli Dinamo, vise od nekih koji su rođeni purgeri i busaju se u prsa kao veliki Dinamovci, pa nestanu kad ih trebas.

Livi je najbolji izbor za nas trenutno. Mi boljeg golmana ne mozemo dovesti ali nikako. Siguran sam da odmah uzima i traku. On je lider i sama njegova pojava ce nas dici jako puno. Daj Boze da je od 1.mj nas!
  • CastAway1986
    4.7k
    slažem se , zato mi i nisu jasni komentari pojedinih da ga se odmah baca u vatru ..Po meni je najidealnije da ili on ili Rajic budu prvi vratari za par sezona a dotad nek se kale ili u Sloveniji ili BiH ako vec ne mogu ovdje..Iz naše skole je izaslo vec solidnih posljednjih godina poput Šempera i Horkaša , te Čavline i Josipovica koji je među boljim i BiH..
  • FazeN
    4.7k
    Leon Jakirović će zatražiti posudbu ovu zimu, tj ljudi koji ga predstavljaju.
    Nisu zadovoljni situacijom i onim što im je obećano.
    Imaju ponude za stalni transfer u Italiju odmah ako žele, no od toga ništa.
    Samo posudba u HNL je njima u planu, korak po korak.
  • NitkoBitan
    33.9k
    Tko bi u HNLu istrpio klinca? Svi se bore za nesto.
  • FazeN
    4.7k
    Tko bi u HNLu istrpio klinca? Svi se bore za nestoNitkoBitan

Ne mogu ti više odgovarati na ovakve komentare no hoću zadnji put jer je to tema.
    Prvo na klincima se stvara budućnost i ekipa, bez klinaca nema klubova no nebitno.

A tko bi istrpio?
    Belupo i Varaždin već su dali ponudu našem klubu da bi uzeli Leona na posudbu.
  • Orc123
    14.2k
    da, vratarima treba vremena....isto tako nije greda ako bi bili 2. I 3. Vratar. Bolje iz skole nego da dovodimo nove Filipovice.
  • Orc123
    14.2k
    Nego, malo van tema, ali kad ide novi update vrijednosti igraca na transfermarktu?
  • Jurki
    21k
    Belupo i Varaždin već su dali ponudu našem klubu da bi uzeli Leona na posudbu.FazeN

Sviđa mi se kak svi ukljuceni razmisljaju.
    Belupo i Varaždin odlicne sredine za razvoj igraca.
    Nema pritiska javnosti, medijima su ti klubovi nezanimljivi.

Top ako se realizira posudba u bilokoji od ta dva kluba.
  • Jaja
    29
    Mi se samo trebamo dovuc do B momcadi. Kad to krene vise nece bit slucajeva Jakirovic.
  • vjeko1701
    21.6k
    i dalje će biti onih koji smatraju da su iznad B ekipe a neće biti dovoljno dobri za prikladnu minutažu u seniorima. Dugoročno bi trebali imati neki okvirni plan za seniorskom prvoligaškom filijalom u drugom zemlji.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Vi fakat mislite da je Liviju trenutno do novaca? Livi zeli ostati u Dinamu a ne dolaziti samo na posudbu na par mjeseci. Iz dobrostojece obitelji, osigurao se za cijeli zivot financijski a u Dinamu bi bio najplaceniji igrac.
    Livi jako voli Dinamo, vise od nekih koji su rođeni purgeri i busaju se u prsa kao veliki Dinamovci, pa nestanu kad ih trebas.
    Orc123

Jao, kako volim ovakve patetične komentare.
    Vjerojatno je da bi Livi u Dinamu pristao na manje novca nego u nekom drugom klubu, ali da bi se samo tako odrekao milijun eura godišnje to su bajke.
    Uostalom, da je sve tako kako ti misliš onda nikad ne bi ni odlazio iz Dinama.
  • Jurki
    21k
    i dalje će biti onih koji smatraju da su iznad B ekipe a neće biti dovoljno dobri za prikladnu minutažu u seniorimavjeko1701

Al bu to trebalo dokazati na terenima druge lige.
    Ako tamo odskace od ostalih, lako ga se prikljuci prvoj ekipi.
    Isto tak rado ce neko od nasih prvoligasa posuditi igraca koji je vec prebolio dio djecjih bolesti.

Kaj se filijale tice u drugoj drzavi moze nam biti od velike pomoci. Od razvoja igraca, izloga za prodaju.. itd.
    Sad koliko bi nas to veselje kostalo je drugi par rukava.
    Trenutacno nismo sposobni za tak nekaj.. al za neki dugorocni plan - apsolutno da.
  • CastAway1986
    4.7k
    po meni je Slovenija najidealnija jer ima par zanimljivih klubova s kojima bi se mogla ostvariti kvalitetna suradnja..Sto se BiH tice Zrinjski se svake godine bori za naslov tako da sumnjam da bi nam razvijali mlade talente oni bi prije one s par sezona seniorskog nogometa , tipa Topic , Soldo..Široki Brijeg s tovarima je u suradnji par zadnjih sezona tako da od njih nista te ti onda ostaje Posušje koje je vecinom u borbi za opstanak i neznam koliko bi tu nasi mladi dosli do izrazaja..
  • Orc123
    14.2k
    inace Livi je odlazio iz Dinama radi para....da je odlazio radi novaca otisao bi i prije jer je imao i boljih ponuda kad je bio na svome vrhuncu sto se tice vrijednosti! Nek ti netko bolje upucen od mene i netko tko zna bolje pozadinu ovog mozebitnog transfera napise jel novac za Livijev ugovor sporan kod dogovaranja ovog transfera. Pa da vidis jel patetika ili nije. . .
  • Jaja
    29
    Ma kakva filijala u drugoj drzavi. Da se to moze sredit i da je to dobro vec bi se organiziralo svih ovih godina kad nismo imali ni B momcad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.