• vjeko1701
    24.8k
    A nije da nema prostora raspravi oko ovog.

Al evo, za raspravu kad se već raspravlja. Stavite na stranu smocije o prošlosti, odbijanje prošle sezone itd.

Dal njegov dolazak može pomoći marketinški? Da
    Dal može pomoći igrački? Mislim da još uvijek da.
    Dal može biti pozitivan uzor klincima a možda i ime preko kojeg dovedemo neki jači ulazni transfer? Vjerojatno da.

To su stvari koje bi sve bile pozitivna strana ovako nečeg.

Al imam par praktičknih pitanja.

Hijerarhija ekipe. Dolazak prošle sezone je bio u trenutku kada se slagala potpuno nova priča pa ovo ni nije bilo toliko pitanje, ali kroz ovu sezonu se ipak složila nova hjerarhija u kojoj je Mišić po meni neupitni vođa.

Kako bi se Modrić uklopio u tu hijerarhiju? Dal bi odjednom došao na vrh jer je ipak Modrić ili bi pristao biti hijerarhijski ispod trenutnih kapetana ekipe?

Koja bi mu bila ambicija povratka? Od reprezentacije se oprašta. Iduće veliko natjecanje neće dočekati kao igrač. Dal se vraća u nadi igrati LP sa Dinamom? Odraditi tu zadnju sezonu natrag u Hrvatskoj? Samo kao neka usluga Bobanu?

Ja ne sumnjam u njegov profesionalizam, ali u njegovim godinama ipak treba izniman trud ostati na natjecateljskoj razini a zbilja ne vidim kako će mu igranje na Kušek Apašu, u Gorici ili na Drosini biti velik poticaj. Znači vjerojatno Liga prvaka. Kaj ako se ne kvalificiramo? Ili dolazak ovisi o plasiranju u LP? U tom slučaju, hvala ali mi trebamo igrače odmah, za kvalifikacije, tu trebamo biti čim jači.

Na kraju dana, ja sam neutralan. Ako je velika Bobanova želja, respektiram to i mislim da je Boban ovom sezonom tolko zaslužio. Al odgovor na gore postavljena pitanja je jako bitan.
  • Dadox
    1.5k
    oprosti,ali ovo je glupost…
  • rokikaciga
    14.3k
    hvala ti sto si uspio obrazloziti svoje misljenje. Imas li mozda nesto za rec osim "ovo je glupost"?
  • VolimDinamoOo
    359
    najrealnije receno u vezi Modrica. Potpisujem sve
  • Dadox
    1.5k
    a kaj da ti argumentiram…pa jučer si u finalu LP imao bar 4 bolja i moćnija.Ne kažem da nama ne bi donio,ali Luka Midrić više nije ni među 20 najboljih veznjaka svijeta.
  • rokikaciga
    14.3k
    kad se vec proseres onda i argumentiraj.

Uz to Modric nikad nije bio "mocan" veznjak. Covjek je uvijek kontrolirao igru sa svojim mozgom a ne zato kaj je tamnoputi crnac ili grdosija od 190. Vidjet cemo sve protiv engleza na Svjetskom :grin:
  • GOAT
    7.8k
    Luka Midrić više nije ni među 20 najboljih veznjaka svijeta.Dadox

Ne mozes naci 20 boljih veznjaka od njega.

Joao Neves Vitinha Valverde Fernandes Rice Pedri Jude - to su po meni best of the best igraci. Luka je jos uvijek na top razini
  • Dadox
    1.5k
    prosro si jedino ti izjavom da je sada među 5 najboljih veznih svijeta.Sada si definirao kriterij pa mi je dost.Možda zato i je sada u ovakvom Milanu.
  • emilperska
    16.2k
    Luka Modrić danas nije bolji igrač od Mišića. A u nekom paru mislim da je i Zajc jači.

On je svoj vlak za povratak koji bi igrački imao smisla propustio 2024. i onda možda još 2025.

Ovo danas je pljuska u lice svima jer se vraća kad su ga svi drugi osim kozojeba iz Azije odjebali pa bi igrao vjv LP/EL s nama. A čisto sumnjam da bi i jeftin bio. Čovjek je u 42.godini, u slabom Milanu ga više ne žele pa se vraća nama :lol:
  • Benedikt
    86
    Iako će mi biti žao, iedva čekam da se Modrić umirovi pa da se isto pitanje ne poteže svaki prijelazni rok
  • rokikaciga
    14.3k
    rokikaciga
    prosro si jedino ti izjavom da je sada među 5 najboljih veznih svijeta.Sada si definirao kriterij pa mi je dost.Možda zato i je sada u ovakvom Milanu
    Dadox

Evo famozni graf gdje se vidi na uuorku od 3000min da je i dalje elitni ili u najmanje 89om percentilu

wVmXyiI.jpeg

Ja sam vise puta rekao da je covjek top 5 veznjaka 90 minuta tjedno. I dok ti ne argumentiras drugacije tboje "ovo je glupost" je na razini birtijaske komunikacije u koju mi se fakat ne ulazi jer nemam 4 pive u guzici.
  • FrodoJePurger
    623
    Modrić je igračina i zbog toga ga želim vidjeti u Dinamu jer će nam donijeti još više sigurnosti u momčadi. Možda ima 41 godinu ali i dalje čovjek gine na terenu i daje 100% sebe kada igra.
    Drugo, lagao je da zaštiti svoju guzicu ali je indirektno i ciganu pomogao oko presude.
    Sada ovisi što je bitnije i to je subjektivno kod svakog navijača. Ja sam recimo tip osobe koji daje druge šanse drugima ako se dokažu, zato bi je i njemu dao, makar će uvijek biti osoba koja je lagala na presudi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.