• vlatkomarkovic
    2.9k

Referiram se na to da smo se svi međusobno izludili da bi kako si ti napisao
    Da Bog da imali legiju stranaca samo zbog vas klošara.don
    , umjesto da gledamo sto je dobro, a sto loše za klub…

Kažem ja spadam u tu skupinu ljudi kojem je uvijek drago vidjeti nekoga ko je prošao našu akademiju u prvih 11, ali za ovo npr ću reci da nije los deal….

Ali i mi koji “želimo naše dečke” i suprotna skupina, svi smo pretjerali… uključujući mene samog
  • Jurki
    21.9k
    Svi žele da imamo naše igrače iz škole u prvoj ekipidon

Upravo to. I ak moramo potrositi 15 milja eura na igrace, da je to max na 3 igraca, a ne na njih 17.
    Znaci da skola super radi, da se prva momcad fila iz juniorskog pogona i dovode se igraci kakvih nemas npr krila i bekovi i za koje mozes u startu reci.. u jebote ovi budu odmah pojacanje.

Za takvu situaciju treba vremena, doselekcija svih kategorija, remont skole koji se radi.
  • NB86
    17.4k
    Zar tu još ne igraju Topić i Cordoba, moguće i Varela i Stojković u nekoj opciji?The Undertaker

Cordoba je ocito otpisan ali slazem se da nema smisla dovodit jos jednog za desno a stojkovic je bio najbolji igrac lige proslo proljece na toj poziciji, uz lisicu i topica koji su oba pokazali nesto, po meni dosta cudan transfer
  • marcio amoroso
    48.2k
    Ovaj šta je popio trajni banvlatkomarkovic

Od sada će svi koji tu dođu da iznesu besmislene laži dobijati na prvu trajni ban. Nemam više volje slušati ljude, mjeriti koliko su blesavi niti educirati. Pa kome se sviđa ok, a kome ne sviđa doviđenja. Od sada nema upozorenja, nema 3 dana, nema 7 dana. Na ovakve gluposti odmah ide trajni. Imaju fejs i razne debilne grupe pa nek tamo pametuju.
  • Jurki
    21.9k
    ako je Cordoba otpisan, zakaj ga se nebi nekam poslalo na posudbu, da odigra neki kurac, pa da vidimo na ljeto, dal ga ostaviti u klubu ili prodati.
    Ako bu na tribini, nebumo mogli apsolutno nist dobiti za njega.
    Ocekivati od njega nekakvi konkretni doprinos s obzirom na ozljedu, stanku i neigranje je teska utopija.
  • CastAway1986
    5k
    Nadam se da je posudba s pravom otkupa..Jako dobar transfer ako se dogodi ,deal u kojem Dinamo moze samo profitirati kao i u slučaju Domingueza..
  • mlkaskic
    346
    Da je 100% otpisan ne bi zaigrao protiv Hartberga. Ali stvarno ne kužim šta se oko njega događa i kako je tako nestao 6 mjeseci, nemamo nikakve informacije osim da je bio cijelo vrijeme u Kolumbiji.
  • Sajla
    16.9k
    i da je operirao koljeno sredinom 9. mjeseca
  • Jurki
    21.9k
    ne mora znaciti. Jbg Lisica je van stroja, Bakrar je bil na AFCONU, ostali smo bili samo na Topicu, tak da me ne cudi kaj je igral.
    Posudba u Varazdin npr.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    uđem u prvi komentar nakon objave Indexa da dolazi Rodriguez i "A naši dečki propadaju i idu za dž???"don

Otvori komentare na FB, 24sata, Index, ispod bilo kojeg domaćeg podcasta, otprilike tako izgleda, uključujući ekipu u kafiću. To je narativ kaj je ekipa dobila iz ove sezone, ove sve detalje ko kome što kako, pozadine nekih priča i širi kontekst prati nas 200 ovdje ili koliko ima aktivnijih korisnika. Tak je kak je, vrijedi za svaku društvenu temu
  • mlkaskic
    346
    Da pao je na liječničkom, otišao na operaciju i nakon toga se ništa više nije čulo za njega.

Ma zbog njega je izašao jedan naš junior iz igre, nema mi nikakvog smisla njemu dati minute ako je otpisan. Po meni posudba u neki HNL klub ne znači da je otpisan, nego da se i dalje nekako na njega računa.
  • Laugreano
    5.1k
    Svaki igrac koji je bolji od ovog sto imamo i profilno odgovara ima smisla. Isto ko da kazes ne treba nam Livi, imamo Nevistica ,Filipovica, a i Znuderl brani ok u juniorima.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    I posudba bez otkupa je ok s obzirom na Lisicu i da nemamo previse opcija, ako dogovore otkup odlicno
  • NB86
    17.4k

Pa pitanje je ogromno jel bolji, livi je upgrade ovo je jos jedan u nizu nerjesenja na desnom krilu i to naustrb topica, stojkovica, varele koji imaju potencijal jos napredovat a i sam igrac kojeg se dovodi je zasad "potencijal", dakle ne gotov proizvod koji je plug and play nego opet netko kome moras dat ozbiljan komad minuta da bi uopce vidjeli na cemu smo, nit ce nevistic i filipovic puno napredovat nit su livijeva razina tako da analogija nema smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.