• Nolifer
    14.8k

Samo neka je kruha, igara i transfera

:grin:
  • NKDZ86
    8.3k
    + nastavit će dijelit dresove i skupljat za muzej
  • rioda
    16k
    Meni je ok ovo za Zagorca, pogotovo ako ostaje na puno nižem ugovoru. Treba ipak graditi odnose, a ne čisti profesionalizam, pogotovo kad igrači to zasluže svojim kvalitetama i odnosom prema klubu. Volio bih da tako i KTC ostane u klubu, Ademija bi trebalo vratiti čim završi s karijerom...
  • Archangel
    97
    Još malo i dolazi dio godine kada je ova tema daleko najpopularnija po cijele dane. Jedva čekam :D
  • Jos-Optimus
    10.6k
    Ti nisi baš gledao Zagorca?
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    @dedahvala na obrazloženju i smirivanju tenzija . Tako nešto sam i ja predpostavio
  • veselko tenžera
    8k
    Pa stvarno, zar se preispituje odluka da se Zagorcu produži ugovor?! Da je Mamić na vlasti, bilo bi logično pretpostaviti da je na djelu Oprahpare show, al zar oko ovog poteza ove uprave ima upitnika?

Tko nije primijetio, prošlo ljeto su doveli 18 igrača, promašili s dvojicom koji se u drugim okruženjima pokazuju kao skroz ok igrači. Zar netko može pomisliti da Boban produžuje ugovor Zagorcu, a da to nije za novce koje priliče četrdesetogodišnjem trećem golmanu i da ne vidi konkretno vrijednost koju mu ovaj može donijeti?!

Mislim da su i uprava i Zagi zaslužili barem toliko povjerenja.
  • Jurki
    24.8k
    Mislim da su i uprava i Zagi zaslužili barem toliko povjerenjaveselko tenžera

Rađe bi da je Znuderl treci golman, al dobro, vjerujem da se dobro razmislilo i odlucilo.
    Zagi je vojnik kluba te treba to tako i gledati.
    Nadam se da ce i KTC istim stopama, te Ademi nakon kaj zavrsi igracku karijeru.

Kad smo vec kod popunjavanja golmanskih kadrova, trebali bi opet angazirati Silvija Čavlinu i zazeljeti Mrčeli srecu na nekom drugom radnom mjestu.
  • veselko tenžera
    8k
    U teoriji bi Žnuderl mogao biti treći, ali ako se ozljedi jedan od prve dvojice on mora na klupu čime bi izgubio dobar dio utakmica Dinama 2, a u prvoj ekipi bi sjedio na klupi što je za mladog golmana užas. Ne sumnjam da će biti često na treninzima prve, al za njega je daleko najbolja opcija Dinamo 2.

Što se Zagija tiče, nije ovdje stvar samo branjenja. Očito se radi o karakteru kojeg i Boban i Kova žele blizu ekipe. Nekako se kroz vrijeme stvorio dojam da se radi o stand up komičaru u svlačionici i da mu je to jedina svrha. Očito to nije tako i Zagi vrijedi puno više.
  • Fan
    2.3k
    Pa stvarno, zar se preispituje odluka da se Zagorcu produži ugovor?! Da je Mamić na vlasti, bilo bi logično pretpostaviti da je na djelu Oprahpare show, al zar oko ovog poteza ove uprave ima upitnika?veselko tenžera

A gle, ne treba svaki put vadit jebenog Mamića iz naftalina kad netko uputi nekakvu kritiku na odluku uprave. Da su nepogrešivi, igrali bi za par dana finale EL i osvojili prvenstvo bez poraza sa gol razlikom 120-0. Napravili su vanzemaljsko fantastičan posao, ali tu i tam neka pogrešna odluka se dogodila / će se dogodit i logični su neki upitnici za ovo.
    Zagorca bih zadržao ako bi mu se dala doslovno plaća zaposlenika kako je deda rekao, ništa više, nista manje, jer igrački nam sigurno ne može pomoći (vjerujem da bi višestruke koristi imali od malog Slovenca kad bi branio zlu ne trebalo), ali iskustvom vjerujem da je to razina više od svih ostalih igrača koje imamo (osim ktca).
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Zagi je trenutno bolji golman od slovenca, kakve place zaposlenika. Logicno da nece imat ko u svom primeu placu ali kakve vi nebuloze pisete to nema nigdi
  • Dadox
    1.4k
    veliš da su nepogrešivi igrali bi finale EL…Ja mislio da ima nešto i do budžeta.Momak,drobiš bezveze
  • Fan
    2.3k
    Ne drobim bezveze. Nepogrešivo ne postoji. Inače bi uzeli 11 Belja, McKenna, Livakovića na svojim pozicijama i uzeli sve i to nema veze s budžetom kad bi sve skupa to bilo kikiriki.
  • fakin
    4.3k
    Briga me za 3. golmana, mene zanima ko ce nama biti prvi golman? Za tocno dva mjeseca pocinje nam euro sezona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.