• Droljo
    29.1k
    Znači ako te lazio ponižava sa takvim ponudama a mali se sve dogovorio sa njima ja bih izveo sljedeći manevar.
    Pustio bi ga za 7 mil u neki psv ali u lazio ne ideš i točka! Jasno to iskomunicirati sa svim stranama. To u slučaju da mali jebe ili nešto i ne isključivo za ovaj slučaj.
  • Dzoni
    6.5k

9 milijuna puta šaljem u kurac taj šugavi klub koji idolizira arkana. Za njih bi tražio i više od 15mil jer su gamad
  • Masto
    1.7k
    ako ide u lazio samo nabit postotak dobar, ako valja nece ostat ni tamo vise od 2 3 sezone
  • Paggini
    89.6k
    Pustio bi ga za 7 mil u neki psv ali u lazio ne ideš i točka! Jasno to iskomunicirati sa svim stranama. To u slučaju da mali jebe ili nešto i ne isključivo za ovaj slučaj.Droljo

Pa dobro, ne trgujemo robljem :lol:

Mali uvijek može odbit potpisat hahahahahahaha
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Mislim da je 12 za Domingueza jako dobro, sad da mi imamo garantirani LP pa da se tamo dokaze može dobiti visu cijenu, a s druge strane, EL mislim da neće puno napumpati cijenu, a HNL ovakav mu može samo spustiti cijenu…. Za repku ne bu nastupio, ne znam, ne vjerujem da mi za njega bez LPa možemo puno vise dobiti….
  • vlatkomarkovic
    3.6k

A gle, jebiga to je realnost…. Jače lige dižu cijenu…. To kaj je bivši radnik prodao Peru za sicu i tržio Baturinu to je drugi par rukava…. Ali jebiga to je na žalost realitet…. A i ruku na srce, Bati je trenutno puno bolji igrač nego li je bio kada je odlazio, Fabergas ga je jako upgreadao, Sučić isto je podigao nivo igre…..
  • SAS1987
    20.3k
    Pa dobro, ne trgujemo robljem :lol:Paggini

Nije rob ali je u našem vlastništvu :lol:
  • Goncalo Santos
    4k
    Ako Sergi ode u Lazio najvise bi mi bilo zao sto ide u ruke onoj neznalici gattusu. Naravno treba gledati prvo interes kluba i traziti najbolju ponudu, ali za igraca kao sto je Dominguez, moderan i tehnicki potkovan stoper mislim da bi lose bilo da ide u Italiju, a pogotovo kod gattusa.

Nogometno najpropalija nacija u europi, zive u proslosti sto se jasno vidi i u uspjesima klubova i reprezentacije. U ligi im cirkulira 7 istih trenera koji svi gaje antinogomet.

Jedina iznimka je Como koji osim sto igra u seriji a nema nikakve veze s italijom, igraci su im svi stranci, vlasnici takoder i imaju najboljeg trenera lige koji je mlad i moderan. Bas zato i jesu jedini perspektivan klub, uz inter eto.

Nadam se da Sergijevi ljudi koji mu brinu o karijeri ne srljaju samo da se ode na prvu ponudu jer s Laziom europe nece vidjeti nikad.
  • sR9ele
    9
    Kad smo vec kod serie A, Inter je prodao Dumfriesa u Real tako da bi mozda trebalo javiti meneđeru od Valinčića da donese onu ponudu od 15mil€ jer ce im sad sigurno trebati RB
  • GOAT
    8.5k
    Inter je prodao DumfriesasR9ele

A Marco Palestra im je propao i otisao u Chelsea.. mozda se ponovno aktiviraju
  • Nolifer
    15.3k
    Inter je prodo Dumfriesa ok, nadam se da se nisu sjetili
    Valinčića? Jer ako ode, jel i tu treba neko pojačanje?
  • scooniepenn
    6.9k

Nama vrijedi više, ima ugovor i to je to. Ili ćemo si dozvoljavati nove Ivanušece. Uzeo sam nedavno primjer s Ekvadorcem Ordonezom iz Bruggea. Odigrao je ispodprosječno na SP-u, a Brugge za njega traži 40 milja. Hoćeš mi reći da Dominguez vrijedi skoro 4 puta manje. Ne bih jednu Sergijevu nogu dao za njega. Tvojom logikom Brugge ne bi smio tražiti više od 20, jer to je maksimalno razlika rejtinga Bruggea i Jupiler lige i Dinama i HNL-a. Hajdemo se uozbiljiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.