• Orc123
    16.4k
    I sto smo mi to izgubili sa Varelom? S Varelom samo mozemo biti u plusu....

Ovakvi transferi kao sto su Taylor, Nsoki, Rodriguez, Vinlof, Dominguez, Molchan i slicni samo mogu klub dignuti na jos puno vecu razinu. Da ih uspije 50% to bi bilo sjajno.....

Nadograđujemo svoju skolu sa igracima kojih nemamo i kakve ne mozemo stvoriti.
  • rokikaciga
    16.5k
    Varela je bila teska muljaza, kaljuza od transfera.

Smoki je gospodski dogovor o kupnji talenta pobjednika Lige Prvaka
  • Archangel
    197
    Osim kaj smo izgubili utakmice u kojima je bio skoro pa bekoristan, izgubili smo i da se razvijaju naši mladi talenti u daleko previše minuta koje je Varela dobio.
    Ja prvenstveno gledam te igrače kroz jel će biti korisni kao igrači, a tek onda koliko se može na njima zaraditi.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    u trenucima kad je on igra niko drugi nije bio u stanju, a i dalje je bio bolji od svih juniora krilni i zasluzio je igrat u takvoj situaciji
  • Sajla
    22.6k
    zbrojeno je Varela odigrao malo preko 900 minuta za prvu momčad (726) i juniore na PLC (190). ako je već bio tu, onda mu je trebalo dati šansu. druga stvar je rasprava o tome je li uopće trebao biti igrač dinama.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Samo se nadam da taj Rodriguez i Nsoki ne budu novi slucaj Cordoba … ogroman hype i puno se uzdizalo a na kraju znamo svi kako je zavrsilo… dobro pa smo ovdje bas u nekoj win-win situaciji ne kao kod cordobe… ali ipak, treba pricekat … svi se vec oslanjaju na njih dvojicu kao da dolaze Leao i Saka…

Treba vidit kako ce se njih dvojica prilagodit i dal ce napravit neku znacajnu razliku… Nadam se da ce to bit to ali mislim da je malo naglo napisat „lijevo imamo nsokija a desno danija“… imamo ih na papiru da, al kako ce to ispast, to je druga stvar, jedan je bez seniorskog iskustva a drugi dolazi sa hrpom ozljeda (jos je i sad nedugo bio ozljeden)… sve u svemu je nekako pre velik hype a jos se nije nista desilo
  • Sajla
    22.6k
    Samo se nadam da taj Rodriguez i Nsoki ne budu novi slucaj CordobaDani Olmić

nadam se i ja, ali uspoređivati nekoga tko je došao iz kolumbijskog okruženja s igračima koji su prošli ozbiljne akademije Barcelone i PSGa i pokucali na vrata prve momčadi... malo je nekorektno prema njima povlačiti takvu paralelu. startne pozicije im nisu ni približne. naravno da se možda svašta dogoditi, ali uspoređivati ih zato što su u pitanju mladi igrači je kao uspoređivati Dinamo iz Predavca i Dinamo iz Kijeva jer se isto zovu.
  • Dudu9
    2k
    Porto ima dobar primjer sa Varela, 50-50, a mogu i otkup naseg dijela za 2mil, bilo bi dobro da i mi imamo tako, ako je dobar otkupis
  • rokikaciga
    16.5k
    Mogu otkupiti polovicu naseg dijela, ne svih 50%
  • Batigol
    197
    Jel Nsoki siguran? Jos nisam dobio obavjest...
  • scooniepenn
    7.2k
    Kome su oduzete minute od nasih mladih igraca? Horvat nije niti izbliza u juniorima pokazao takvu razinu da bi to bio no brainer. Meni on i dalje prema onome sto sam ga vidio na pripremama ne djeluje kao igrac koji je spreman za prvoligaski nogomet. Tko je tu uopce i bio jos opcija uz Horvata, a da je zakinut? Na stranu guranje Varele, ali hajdemo ne pricati o zakidanju nasih top talenata na poziciji krila kad ih realno nije bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.