• Sajla
    21.6k
    ne plaćaš odštetu klubu, ali platiš slobodnom igraču bez ugovora "naknadu za potpis" ili "signing fee"
  • KvartZagreba
    10
    Kaj se sining fee ne placa svakom igracu? Na kraju krajeva bez odstete i znaci da dolazi besplatno, bar je prije bilo tako.
  • fakin
    5.2k
    ali ovom brazilcu ugovor ističe 31.12.2026.

onda neće on doći sada, nego tek na zimu.
  • Klenx
    11.4k
    Hvala Bogu pa Dinamo ne sluša ovakve, već ima struku koja je odlučila da je Galešić spreman preuzeti mjesto prvog štopera.FazeN

Prošla sezona me naučila da je s razlogom naš predsjednik kluba bio to što je bio u Milanu, Fifi i Uefi, a da mi s razlogom pijemo pivu na tribini i imamo 1000 različitih mišljenja.
    Zato nikad mirnije preletim štrapanja oko transfera, jer je prošla sezona pokazala da ljudi u klubu itekako znaju i itekako imaju plan.

Prošla su vremena kada se prodavalo neplanski i samo da se lova slije u privatne džepove.
    Ja bi isto da svi ostanu do kraja kvalifikacija i da se pod hitno još dodatno pojačamo, ali nisam siguran koliko je to realno, pogotovo ako treba nekog igrača pogurati i sa odštetom.
    Ako nekoga moramo prodati, Sergi je tu najbezbolniji odabir s obzirom na Galešića.

A ako će lova od Sergija značiti to da ćemo puno brže zatvoriti Livakovića, a i možda još nešto što Boban sprema, u tom slučaju Sergi hvala na svemu i sretno dalje u karijeri!
    I trebat će ti sreća s obzirom tko će ti biti trener.
  • Paggini
    89.8k
    a kraju krajeva bez odstete i znaci da dolazi besplatno, bar je prije bilo tako.KvartZagreba

hehe amigo, čekaj kad čuješ kako je prije bilo s "besplatnim" transferima "bez odštete" :lol:
  • Laugreano
    5.6k
    Jebenog Nevistića smo platili 3m, a nekima Livaković preskup. Ovaj tema je sve.
  • Droljo
    29.2k

Lagano. Bez odštete ali platiš posredovanje vuksanu, mariju, stojku, zdravku, zoranu, dvije tri firme sa egzotičnih otočja i odvjetničkoj braći iz bih. Bolje odštetu platit...
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Ovo mi sve vuce na to da ce sletit opasan kapitalac uz livija do kraja roka
  • prefontaine
    9.8k
    Napokon tema dobiva svoj smisao. Mislim ok, svjetsko je u tijeku, ali da će do 7.7.2026.gorit teme Svjetsko prvenstvo 2026. - SAD, Kanada, Meksiko i 1.HNL 2026./2027., a da će Transferi - rasprave biti totalno na margini, nema nikakve logike.

Zonaši se bude!!!
  • ElDorado
    12.2k
    Jel Ničota @fakin ?
  • hardek
    10.7k
    Vidim da dosta ljudi krivo tumači šta nama Dominguez donosi. Sergijeve vrline ne dolaze do izražaja u Europi, nego u HNLu. HNL je taj gdje mi napadamo i stoperi nam stoje na centru. Tu je on ključan u korekciji i sprječavanju tranzicija.

Europu mogu igrat i sporiji stoperi jer stojimo u srednjem i niskom bloku, zato je recimo Torrente izgledao odlično u LP a prosječno u HNLu.
  • Keyser Soze
    19.8k
    Žele Modri 12+ milijuna, Lazio je zasad stao na 8+, ali mogli bi se naći negdje na 10. Plus ili minus! Ako se to dogodi, mogli bismo i to proglasiti dobrim poslom. Istina, 20 (ili 30) posto ide Barceloni, nešto će zaraditi i posrednici, Dinamu bi ostalo pet ili šest, no za igrača koji je koštao 1,2 milijuna prije godinu dana nije loše. Možda bi na kraju iduće sezone bio skuplji i unosniji, možda ne bi, tko zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.