• emilperska
    13.5k
    ali dobro je što se misli o popuni pozicije dok se Valinčić ne oporaviProfesor Baltazar

Valinčić je prema riječima njegovog managera zdrav i očekuje se da bude barem na klupi na startu polusezone.

Pa nije momak cistokrvni Filipinac. Pada mi na pamet Alaba kojem je netko sa Filipina pa je ostvario solidnu karijeru.NitkoBitan

U pravu si. Mater mu je Filipinka, otac iz Nigerije. Genetski slična priča kao naš sin vjetra. Sam su ovog nogometno odgajali u Austriji/Njemačkoj, a našeg u Japanu što je opet nebitno. Kod Alabe se s 15 godina vidjelo da je zvijer. Kod našeg s 25 nismo sigurni da li je dovoljno dobar da igra profi nogomet.

Ajde da vidimo i to..

Pinoy385.hr i njegov vlasnik koji navija za Dinamo likes this..
  • rioda
    12.7k
    I moj nekakav zaključak je da nije cilj staviti Mikića u drugi plan. Da je, vrlo vjerojatno bismo doveli Bartoleca koji bi bio zabetonirana druga opcija na beku.
  • Fatos Beqiraj
    827
    Ako moze Hodak, ako moze Mlacic...

E ako moze hajduk 20 god bez titule i 15 god bez europe mozemo i mi.

Daj ljudi uozbiljite se malo.
  • El Madrigal
    735

Ja apsolutno dijelim tvoje mišljenje. Vidjet ćemo što će biti, ali stvaranje drame i 50 stranica ovdje o Tabinasu nema smisla. Sve si rekao i tako to trebamo gledati dok se ne pokaže drugačije.
  • Davieboy86
    1.1k
    @Profesor Baltazar i @El Madrigal jedina dva normalna komentara posljednih 30 stranica. Tako da cu sa tom mislju i mentalno zatvoriti ovo poglavlje do prvih utakmica. Sretno ostaloj Tier ekipi :cool:
  • Zagi
    14.2k
    nemaju tu genetiku i fizikalijeemilperska
    Nisam dovoljno gledao igrača da bi dao svoj neki sud o ukupnoj kvaliteti ali dovoljno je bilo par klipova da vidim da je atletski daleko iznad naše lige.
    Serendaš na neviđeno i nije prvi put.

kratko guglanje:
    tata Ganac, majka Filipinka
  • Ivanmtk
    1.7k
    Tabinas od prvoligaškog nogometa ima 9 utakmica u Vukovaru. Točnije 506 minuta. Noa Mikić ima 300 minuta i prošao je kroz sustav kluba. Pogrešku Noe Mikića prebolim sekundu nakon što se dogodi. Pogrešku Tabinasa ću proklinjati tjednima. Bipolarni, krv je na tvojim rukama!
  • emilperska
    13.5k
    Nisam dovoljno gledao igrača da bi dao svoj neki sud o ukupnoj kvaliteti ali dovoljno je bilo par klipova da vidim da je atletski daleko iznad naše lige.
    Serendaš na neviđeno i nije prvi put.

kratko guglanje:
    tata Ganac, majka Filipinka
    Zagi

Zato nije mogao pratit Goričana i koga već u tih 506 minuta jer je atletski ispred naše lige.
    Još će ispast da je igrač za Premiership, a ne Dinamo kad završite s PRom..
  • Sajla
    16.5k
    kočiš mladog igrača koji se pokazao dobar i kojem može rasti cijena.NORTE

ako je istina o klauzuli od 1mil, onda mu cijena ne može rasti preko toga.
    pa se vraćamo na mlačiće, hodake i prpiće kojima cijena rasti - može.
    i eto ga catch 22....
  • Haza
    11.5k
    Dobar PR radis jagusicu vec duze vrijeme, sad su vec usporedbe s dinamovim igracima.Tranzicijski Napad

Dobar PR radim Jagušiću? Jel treba PR dečku koji je dogovorio sve s Bragom. Na koga ti točno ličim? Il' su ovo histerije da forum koristim za šta točno;) bolje da stanemo. Jagušiću najmanje treba PR ekipe s foruma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.