• criticus
    6.6k
    Ovisi... Ako misliš da su ove njegove boljke koje pokazuje popravljive onda ga ne prodaješ jer nije dosegao max potencijal. S druge strane ako misliš da će uvijek na 15-20 minuta utakmice zalelujati u glavi i pokloniti 3 šanse protivniku onda ga prodaješ sad dok još drugi misle mlad je popravit će se. Nije baš lako donositi takve odluke.
  • Mr Anderson
    18.2k
    Ja ne znam jeli mi promaklo, ali spominje li se igdje konkretna ponuda za Sergija? SN su napisali da ima desetak što upita što ponuda, pitanje je kolike su. Sumnjam da bi nam sad netko dao više od 6-7 milja. Potencijalno mu može narasti vrijednost ako se ustabili, ali ove sezone je baš jako oscilirao, od odličnih do očajnih utakmica.
  • Laugreano
    5.4k
    S druge strane Sutalo je u vrijeme prodaje vec imao 10ak nastupa za repku, među kojima za 3. mjesto na svjetskom i finale lige nacija.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Sjetimo se ovih razgovora kada se bude na ljeto bude pojavila ponuda 11.5 i neki žnj bonus pa će bit je li premalo ili je okej prodaja
  • Paggini
    78.1k
    S druge strane Sutalo je u vrijeme prodaje vec imao 10ak nastupa za repku, među kojima za 3. mjesto na svjetskom i finale lige nacija.Laugreano

Da, jasno, neupitna je činjenica da je Šutalo bolji igrač tada nego Dominguez sada, samo kažem da argument za 20+ itekako postoji, pogotovo ako se nastavi razvijati kroz iduću godinu.
  • CastAway1986
    5.5k
    Halo, 24-ogodišnji Šutalo je koštao prek 20m eura. Dominguez je bolji i ima 20 godina.Zagi

Dobra zajebancija ...Šutalo je u vrijeme prodaje bio reprezentativac a Sergi nema šanse da dobije poziv dok je u Dinamu a i iskreno ne vidim da ima toliki potencijal da ga ikad dobije..
  • hardek
    9.3k
    Pačić je otišao za cca 5 u Udinese, a Sergi vrijedi 6-7. Zanimljivo
  • Orc123
    15.4k
    Sutalo u Sergijevim godinama nije bio uopce u 1. Ekipi Dinama. A kakav bi trebao biti stoper od 20g? Pa normalno da ce imati odlicnih i slabijih utalmica....imao ih bome i Gvardiol koji je top razina talenta, kako nece Sergi...stvar je da u tim godinama prodajes potencijal kojeg vide drugi u tebi, a tu je Sergu daleko iznad svih trenutno u Dinamu. Zato ponuda ne manjka, nit ce manjkati....
  • Mr Anderson
    18.2k
    stvar je da u tim godinama prodajes potencijal kojeg vide drugi u tebi, a tu je Sergu daleko iznad svih trenutno u Dinamu. Zato ponuda ne manjka, nit ce manjkati....Orc123

Dobro, kolike su te ponude kojih ne manjka? Prilično sam siguran da nijedna nije više od 6-7 milja. Za sada.
  • Sync
    78
    Pisalo se da smo odbili 8+2 prije mjesec dana. Ne znam na konto čega si ti siguran da nijedna nije više od 6-7?
  • CastAway1986
    5.5k
    Kao što je netko prije napisao Sergi mora podignuti svoje igre u Europi na viši nivo i ako to recimo napravi dogodine u LP cijena bi mogla biti jako visoka..Na kraju krajeva bolje prodati njega kada imaš Galešića nego Mckennu

Pisalo se da smo odbili 8 + 2 prije mjesec dana. Ne znam na konto čega si ti siguran da nijedna nije više od 6-7?Sync
    A Barcin postotak? Taman je to tu negdje što kolega piše
  • Sync
    78
    Tu si u pravu, ali rekao je ponuda pa sam išao za tim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.