• Omake
    21.7k
    baš bizarno. U ligi ni sekunde. U Conference league i kupu uglavnom starta.
  • BiP1MD
    181

Još se za glavu primiš kad ti sjedne da su nudili 1.75m + 750k (2.5m) i 15% od budućih a Slaven bi ga kao pustio za 3m. I ne, previše nam je to bilo.
    Pa kasnije uletili Grci i ode za 5 i pol + 20%.

Bio je neloš jedan tekst danas od Ničote.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/oliceva-selekcija-mogla-je-biti-dinamova-a-modri-u-njoj-imaju-samo-jednog-igraca/167500

Ali bez obzira na greške, stvarno vjerujem u ovaj projekt s B ekipom. Čak sam za to da krenu još intenzivnije skautirati mlade i ulagati više u B ekipu.

Što se tiče Vrbančića, šta nije on do ljeta 2028. potpisao za Osijek? Dinamo koliko znam nema buy-back klauzulu s njim, nego samo onih 40% od buduceg transfera a kao igrač je 100% Osijekov do tada.
  • Droljo
    32.3k
    Nemremo dovest sve šta hoda i ne smijemo se dati reketariti raznim belupima i goricama a posebno ne škegrama. Fulalo se i fulat će se. To je takva igra.
  • Olmic
    6.1k
    Ne znam jel bilo neki dan, intervju misica i pitali ga tko mu je igrac protiv kojeg mu je bilo najteze igrat/cuvat u karijeri i odgovor onaj koji nam sad dolazi-Brumado!
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    kad je Mišić čuvao Brumada??? To je izjavio Erlič ,du mu je to na treningu najteže čuvati njega jer je najjači ,ne najbolji ali najjači igrač protiv koga je igrao. Mišić ga nije čuvao jer je Brumado špica a protiv njih smo bili inferiorni tako da ga nije Mišić čuvao . Gledao sam utakmicu u Herningu
  • hardek
    13.5k
    kad je Mišić čuvao Brumada??? To je izjavio Erlič ,du mu je to na treningu najteže čuvati njega jer je najjači ,ne najbolji ali najjači igrač protiv koga je igrao. — Kujtim Shalla

Izjavio je Miške to, gledao sam i ja taj intervju.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    čudno ,jer nije ga čuvao a Brumado nije bio ništa posebno tumtekmu. Ubio nas je onaj simsir
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    glup tekst, dinamo za 2 3 miliona treba dovesti prvotimca koji ce radit razliku, a ne momke koji ne igraju u zurichu i panati. Okej dobri su igraci talenti, ali za manje para. Za 3 miliona trebaju odmah radit razliku
  • BiP1MD
    181

A svatko ima svoj ukus. Ako pričamo o Jagušiću, tada kao 20-godišnjak bi mi bio vrijedniji i isplativiji od ovih drugih za koje su 3 milje iskrcavali kao za golmana Nevistića ili Villara sa 27 godina, Roberta Ljubičića s 24 ili Bočkaja.
    Čak su i za Galešića 3 milijuna iskrcali pa ga drže na klupi već drugu sezonu.
    Stojković je kao igrač od 3 milijuna tek skoro 2 godine nakon kupnje postao standardan prvotimac koji pravi razliku obzirom na sve ozljede i oporavke. Ni danas ne igra više od 70 minuta po utakmici u Dinamu.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Jaga je i dalje samo dokazan prptiv vrsnjaka i u hnlu, na prvoj ozbiljnijoj prepreci grije klupu
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    je samo sto je jaga 5 miliona i 20 posto. A za te novce skoro smo Belju dobili. Ovi svi navedeni su trebali biti velika pojacanja samo jebiga nisu se pokazali. Za nevistica i dalje nevjerujem da je bilo 3 milke. Tj. bilo je samo je u rijeko otislo 500k
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.