• Roky
    200
    Ja cekam da vidim Almenu u plavom jos kako je pobriso sve s instagrama nekako mi je odmah lakse
  • Neznam
    107
    Bajraktarević je top, ali ako je samo posudba u igri bez otkupa nema smisla. Tako da ja zadovoljniji u ovom slučaju Almenom. Ne vidim način na koji bi ga tovari mogli otkupiti krajem sezone...
  • vjeko1701
    29.1k
    Ovo je tema transfera vezanih uz Dinamo, držite se toga. Već sam prebacivao postove, više neću.
  • Warrior
    197
    vratio je jednu sliku u njihovom dresu.
  • Roky
    200
    ozbiljno?
  • CastAway1986
    6.5k
    Olivari je rekao da nas ne zanima Golf 8 :lol:
  • CastAway1986
    6.5k
    Evo ga i sluzbeno ,dobrodosao Iker :strong:
  • don
    21.5k
    AJDEEE jebi im mater 10.10.

p.s odličan video predstavljanja, bravo
  • emilperska
    18.3k
    Doveli smo što smo doveli. Ulazni transferi bi na dugi rok trebali biti dobri. Očekujem da Ivanušec nastavi gdje je stao u 2023., a Kotarski da obrani nešto što mu šuplja kolektivna obrana priušti.
    Almena je bolje krilo od Lisice za ono sto nam u HNLu treba. Nudi prolazak 1 na 1 što dosad nismo imali ni na jednoj strani. Rus mi se u ovih pola h čini kao fino rotacijsko pojačanje.

Imamo 4 desna krila. 2 + Ivanusec + Nsoki lijevo. Ako ova 2 nisu krila, onda imamo puno previše 8ica.

Vidim prostora za 2 do 3 izlazna transfera. Ne želim da godinu završimo u minusu i da se u siječnju gata hoce li se netko prodat ili ne. Prvo to je riskantno, drugo nosi reputacijske rizike jer od 2006. nikad nismo zavŕsili godinu sluzbeno u minusu.
  • Boycie
    4.3k
    Haha show. Refreshajte mu followere, malo pada, malo raste. Kako ga koji kmecavac otprati, tako ga nasi dodaju... jbt s cim se bavim...
  • Klenx
    11.7k
    Prvo to je riskantno, drugo nosi reputacijske rizike jer od 2006. nikad nismo zavŕsili godinu sluzbeno u minusu.emilperska

Nismo nego, evo ti iz glave samo.
    2014 pod Mamićem je bila 80-90 milja kn minusa, 2017 i preko 100.

Vjerojatno i još pokoja u tim godinama kada se jako failalo u Europi.
    Nije tema tu, ali ne piši gluposti.
  • Paggini
    97.9k
    sluzbenoemilperska

Ključna riječ :smile:

U itekakvim smo minusima mi bili, ali kad ti je financijsko izvješće PUNI_SMO_KO_BROD.pdf, nitko neće baš previše razmisljat

Gojakov gol rosenborgu je jedan od najbitnijih u novijoj povijesti Dinama, da tad nismo LP ušli, kako bi se vadili, to je dobro pitanje :)
  • NitkoBitan
    38.5k
    Ali REPUTACIJSKI RIZIK jer cemo zavrsit privremeno par milja u minusu, pa kaj sve necu procitat :rofl:

Srusit ce nam se reputacija medu tetcima koji ce zabrijat da Boban vodi Dinamo u bankrot. A za iducu godinu imas kapital u Belji, Stojkovicu, Dominguezu a jos ce igraca iskocit. Dolaze i postotci od Baturine i Sucica, napada se Liga prvaka...

Zapravo to i je taktika, Manenica je alergican na porez na dobit.
  • Omake
    21k
    Vinlof ako ovako nastavi je isto legitimni kandidat za transfer od 8 znamenki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.