• Facke
    7.9k

Benkotic ti je u agencije Vuksana.

A koj mislis da Skegro roditelji ne veli kak je se super? :wink:
  • rioda
    13.7k
    Benkotic ti je u agencije Vuksana.Facke

On nakon svega i dalje može raditi i imati agenciju?
  • Fan
    1.9k
    Da Škegro i ostala takva ekipa ne rade sve u njihovoj moći da im se igrači što bolje prodaju i da (kratkoročno, ovo je ključno) oni i njihove obitelji dobiju dobre pare, ne bi nitko perspektivan bio kod njih. Naravno da je agentima osnovni cilj pobrinut se za svoje dupe, ali nuspojava toga je da dio kolača dobije igrač i to jako dobro rade.
    Ako netko misli da se od takvih agenata Dinamo treba maknut, taj živi u nekom svojem svijetu gdje postoji na tisuće vanserijskih talenata u Hrvatskoj svake godine pa ih je, eto, lako naći.
    Oni trebaju Dinamo, da, ali bogami i mi trebamo njih.
  • IvanS
    508
    ↪nwankwo646 istina otisli smo u offtopic.. ne mislim braniti Kovu.. ali brate mili kak bi se ti postavio, da si imal onu rupetinu na golu za kojeg znas da bi mu i Saša Matić zabio gol.
    Vjeruj s njim na golu i ja bi se bojao svake ozbiljnije eu ekipe, nakon kaj sam vidio kakva ga sve hnl buranija buši ko od šale.
    Sad je tu Livi koji donosi sigurnost i stabilnost cijeloj momcadi.
    Jurki

Ne samo Livi, sad je tu i Moris koji sve više hvata ritam. Zatim MPV na lijevom beku koji je također trenutno u dobrom ritmu.
    Beljo je u formi, Stojković se razigrao.

Ja sam baš optimističan pred Genk i nadam se da će ekipa to odraditi kako treba!
  • keppi
    537
    Vrijeme polako ističe....imamo li želje, novca, ali i uopće potrebe da nekoga još ipak dovedemo.
    Najviše se spominju vezni i napadač, a što se tiče krila teško je išta reći nakon ozljede Danija.
    Što se tiče veznog, zanima me što mislite o Subotiću iz Lokomotive.
    Mlad je, nije fizički baš jak, tehnički i rekao bih taktički vrlo dobar, ima dosta racionalna rješenja u igri.
    Jeli potencijal za nas....pitanje koliko mu još traje ugovor?
    Ovo na TM pokazuje do ljeta 2026. godine (vjerojatno još stipendijski).
  • Fan
    1.9k
    imamo li želje, novca, ali i uopće potrebe da nekoga još ipak dovedemo.keppi

S obzirom da smo očito imali sve 3 kad smo išli po Jagušića i (navodno) Danija, svakako bih rekao da postoji mogućnost da još netko dođe, ali ne bih se previše nadao... što ne mora niti značiti nešto loše jer to znači da ne idemo pošto-poto po igrača, već ciljamo određene profile i A opcije, pa ako propadnu, jbg, do ljeta ćemo se skrpat na određenim pozicijama.
  • rioda
    13.7k
    "Počeo sam u Opatiji, onda otišao u Rijeku, gdje me primijetio profesor Igor Gabrijelić i došao sam u Dinamo. Sad sam, eto, u Puli, igrač sam Istre, a Dinamo ima pravo prvokupa, ako će me htjeti vratiti u Maksimir."

Niko Šepić potvrdio za pravo prvokupa u intervjuu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.