• penetrisac
    306
    Što se tiče talenta on je otprilike kao kod Alena Halilovića u mlađim kategorijama, znači dečko ima bogomdani dribling , brutalnu brzinu i sjajnu šljucu.
  • Tranzicijski Napad
    1.4k

Ja to vise gledam na to kako ce Bakrar u spicua Dani kao opcija na desnom krilu. Ako soldo ide ici ce sigurno na jos jednu osmicu
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Stefan Bajcetic savrsena zamjena za Misica, takodjer problemi sa ozljedama. Pokusat ga vratit u zivot, dogovorit neki transfer sa malo vecim postotkom buduceg transfera.
  • Omake
    18.5k
    Djeluje mi da su i Vidović i Kačavenda mogu igrati ofenzivniju od 2 osmice kada odmaraju ili Zajc ili Stojković. Vjerojatno se traži alternativa Peretzu, netko tko može igrati oboje.
  • mikser
    99
    Nevjerovatno je da netko može uspoređivati pojedine igrače s igračem koji je bio španjolski reprezentativac i koji je bio član (zamisli koliko moraš biti talentiranda te uopće prime) La Masie.
    Ovo je vjerovatno Capellas odradio.

Ovo što Boban radi je bolesno, svaka čast.
  • VolimDinamoOo
    434
    Rekoh ja.. mediji veze nemaju. Uvjerenj ds je propo rodriguez, i samo osvane na potpisivanju ugovoru...sam Bog nam poslao Bobana
  • keppi
    584
    Pitanje bi moglo biti...jeli teže bilo nagovoriti danija da dođe kod nas ili će teže biti proći liječnički pregled.
  • Mlađi referent
    15.7k
    Profilno savršen, talentom vjerojatno odličan. Za ostalo vremena pa ćemo vidit.

Samo nek je zdravlja ako nam dođe.
  • DiddyGuela
    6.2k
    Sviđa mi se dovođenje mladih igraca kojima je DInamo odskocna daska za dalje (ovo ne mislim u negativnom kontekstu). Dani ako je pravi slijedit ce primjere Olma i Domingueza a u tom slucaju ce svi profitirati.

Dobrodosao i sretno.
  • Noel
    21.9k
    Vjerujem Bobanu i Dapcu više nego sam sebi.
  • Ivdzo11
    10.2k
    Sigma Olomouc ponovno je zainteresirana za značajno pojačanje veznog reda Mareka Solda (22) iz Dinama Zagreb. Hanaška momčad tražila je hrvatskog veznjaka tijekom zime i sada se vratila mogućem transferu. Unatoč napisima u hrvatskom tisku, to ipak nije blizu završetka.

Solda ima više zainteresiranih strana na svom radaru, što komplicira pregovore, a prema inFotbalu, Sigma još nije postigla dogovor ni s Dinamom ni sa samim igračem.

Hrvati su izvijestili da bi transfer mogao biti završen u srijedu ili četvrtak. "Ali nije tako blizu, više je kao daleka stvar", čuju se glasovi iz kluba.
  • CastAway1986
    5.8k
    Bitno je samo da Dani ostane zdrav igrajuci na HNL oranicama i s vremenom bi mogao postati dobro pojačanje..
  • Dudu
    3.2k
    Ne da se Soldo.. treba Widzewu slozit akcijsku ponudu, ako uzmu i Soldu i Hoxhu -> 5,5 mil + 500k u bonusima :cool:
  • mlinchica
    6.6k
    MarekaIvdzo11

To je gotova stvar, već su ga počehili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.