• Maximo
    969
    Doći će još neki vezni uvjeren sam i mozda desni bocniElDorado

Desni bi nam s obzirom na trenutno stanje lego ko budali šamar, možda neki potencijal da ga možemo razvijat...ovako na desnom baš ne izgleda ko neka dugoročna prespektiva...
  • Ijayi Atiemwen
    6.3k
    Gonzalez za odlazak za Europu,Mathiasovi Chageri

Koliko je njega Oly platio?
  • El Madrigal
    893

Pa nije iz čista mira. Očito se potencira narativ da je Livi želio samo Dinamo. A kolega je dao odgovor kako se stvari završavaju kad se želi samo Dinamo!
  • Blueshadow86
    5.5k
    Ukoliko uđemo u Ligu prvaka, išao bih po Tonija Fruka.
  • don
    20.9k
    ako ne uđemo u LP nadan se da nitko neće doć osim golmana.
  • Paggini
    96k
    ako ne uđemo u LP nadan se da nitko neće doć osim golmana.don

Ak ne uđemo u LP, prodajemo Domingueza i Gale Nacionale svaku tekmu počinje :love: :heart: :hearts:

Teški win win
  • ElDorado
    13.4k
    iskreno Fruk kod nas u 4-3-3 nema kaj igrat. Sličan igrač Mudražiji, defanziva nikakva. Zato ga i nije jos prodao. Fruk je 10 a takvih je sve manje. Baturina je npr uz veliki trud od 6 mjeseci sad dignut na tu potrebnu višu razinu.
  • ElDorado
    13.4k
    e onda nam je desni bočni pod mus
  • penetrisac
    486
    Prema TM-u prošle sezone smo utržili 40 milijuna eura + 9 milja bonusa , ove sezone smo na 12 milja što nas dovodi do 61 milja samo od transfera
  • Blueshadow86
    5.5k
    Znao je Fruk često igrati i lijevo krilo. Totalni upgrade u odnosu na Oršića i Hoxhu.
    Naravno, bilo bi idealno tom prilikom prodati Hoxhu, ali to su sada već malo veće kombinacije.
    I da, Fruku iduće godine ističe ugovor pa bi se možda i zbog toga mogla baciti udica.
  • ElDorado
    13.4k
    dobra ideja na tragu onog kae trebao biti Vidović. Ja ne znam jel on vec prodan pa se ceka PO ili su u frci. Nemaju jos puno vremena. Mislim da bumo Hoxhu rjesili do kraja prijelaznoga.
  • Paggini
    96k
    I da, Fruku iduće godine ističe ugovor pa bi se možda i zbog toga mogla baciti udica.Blueshadow86

Offtopic je, ali nevjerojatno je da prijelazni rok više manje dolazi prema kraju, a cijelo ljeto nema niti jedne jedine ozbiljne vijesti o bilo kojem klubu koji se zanima za Fruka. Pa bar da Mišković baci pinku ovim psima, pa da nešto izmišljaju, ali i on je valjda odustao. Kakav monumentalan Miškov zajeb, ostat će stvarno upisano u povijest.
  • Jurki
    27.5k
    uz to bi dodal da nema šanse da bi ga Miško nama dal ispod 5 milja.
    Preprodajni potencijal jako mršav.
    Prosle sezone katastrofa od ucinka.
    Hvala, al ne hvala. Nek ga proda van i kraj.
  • ElDorado
    13.4k
    Rekao Miško da ima Frukovo obećanje da će potpusati novi ugovor
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.