• Crni86
    19.2k
    Mati sunce ti tvoje, bolje ti je da si u pravu inace padas u tierovima jako nisko.
  • Fatos Beqiraj
    905
    Ma kakva filijala sta vam je, ko bi prista na to i klubovi na ovim prostorima su na max neuredjeni jos da ides s njima organizirat nesto tako, propalo bi u 2 mjeseca.
  • Zagi
    14.3k
    U tom slucaju se trebala naci filijala..Jurki
    Ma. .. Kao da je jedina opcija bila kupiti neki klub.

Ima valjda 20 klubova u regiji koji bi u sekundi potpisali neku dugoročnu suradnju ali niš se ne može kada si nesposoban.

Miljunski gubitci u nerazvijenim karijerama.

Dosadan sam više sam sebi sa tom pričom.
  • rokikaciga
    9.3k
    ali niš se ne može kada si nesposoban.Zagi

Ja cu samo ponovit kaj sam tu vec napisao par puta. Vafl i ekipa nisu znali koji juniori su pod kakvim ugovorom, jesu li na posudbi, ozljedeni, koliko dugo ugovor imaju, zele li klinci na posudbu itd itd Znaci jedna teska nula. Teska sramota i amaterizam.
  • Zagi
    14.3k
    Teska sramota i amaterizam.rokikaciga
    Ma.. Mislim da tu ima i namjere.
    Previše Marićevih odluka je bilo logično jedino za njegov džep.
  • rokikaciga
    9.3k
    Prilicno sam siguran da ovdje nije bilo namjere vec neznanje i sve druge epitete koji se mogu pridodat njemu
  • Zagi
    14.3k
    Odbijam vjerovati da je itko nenamjerno toliko nesposoban.
  • Orc123
    14.6k
    https://youtu.be/iG8OwM0V8MU?si=6OQzRwIgre27fjrK

Pogledas ovaj video i onda ti jasno kak smo okretali prvenstva. Sve ti je jasno kad vidis kaj smo imali, a kaj imamo sad, tj. Nemamo!

Bacite oko. I to sve kljucne obrane na 0:0 ili 1:0 za nas ili 2:1...... to je onaj kotacic koji nedostaje. Plakat cu ko kisna godina kad ce nadam se ponovno obuci sveti plavi dres. Da se razumijemo nije savrsen golman ali saveseno ne postoji...grijesio je, grijesit ce ali ono kaj on donosi sa sobom je onaj X faktor, to je ono kaj mi ne mozemo kupiti nigdje.

Livi nadam se da uskoro te opet vidimo u najdrazem nam dresu!
  • Mihael2305
    1.1k
    Iskače mi po tik toku stari videi, i vidim onog Jessea Lingarda kako ući hrvatski/balkanski :rofl: , sjećam ga se kad je dominiro u unitedu, vidim na transfermarktu da je bez kluba od 1.1., nisam ga popratio kako je igrao u koreji tamo, ali po sofi ima dobre ocjene.

Makar nam je lista veznjaka dosta opširna. Rado bi ga htio vidjet u plavom dresu.
  • laznokretanje
    21

Ali ove obrane protiv Osijeka kad ih je sve krenuo tjerati u pm…kakav jebeni vođa
  • krvaveoči
    27
    osim sto je bio fenomenalan,mogu se primjetit Joškova ispadanja i loša postavljanja,eh a nekima ne možemo trpit danas krivi pas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.