• deki87
    271
    Contract expires: 31/12/2026

Manje od 3 mjeseca a ne 6 mjeseci.
  • ElDorado
    15.7k
    Odlicno rjesenje vec imamo u klubu. Fuzy Taylor
  • BiP1MD
    250
    možda imaju opciju koja se mogla aktivirati ali sad mu je samo 6 mjeseci do isteka i mislim da moze potpisati za koga god želi . Samo siguran sam da ima puno udvarača brat — Kujtim Shalla

Nema opciju produženja koliko mi je poznato.
    A u Astani je dosta igrača bilo registrirano na mjesecnu plaću od $200. Cirkus.
    Što se tiče udvarača, pojavom na SP-u uvijek iskoče neki klubovi,
    Celtic
    Eintracht
    Udinese
    Venezia
    Elche

Ali više je riječ o standardnom skautingu. Nije tu bilo nekih službenih ponuda.

Astana vrti cifru od nekih 2 - 3 milje. To će im netko dati za njega nikad. Nema 18 nego 24 godine. Nije prospekt.
  • Benedikt
    396
    Može to platiti netko tipa Galatasaray ili Paok ili neki klub donjeg dijela lige 5. Sad pitanje je bi li on tamo igrao ili imao šanse upasti u prvih XI.
  • Lighttt
    39
    Kad smo kod defanzivnog veznog , kolike su sanse da se ide po Jakica na ljeto. Ostati ce mu godina dana ugovora u Augsburgu gdje ima 1.2m neto i imat ce 30god taman bi mu ostalo sigurno 3 4 god vrhunskog nogometa gdje bi nam zlata vrijedan bio pogotovo u Europi.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    S obzirom da je uteko na prvu ponudu reako bi nikakve. Na kojoj je placi uopce?
  • Lighttt
    39
    1.2m neto na ovom ugovoru i tesko ce igdje dobiti vise kad bude iduci potpisivao, ne znam s obzirom da je deklarirani Dinamovac,da novi izbornik nije opterecen tim sto netko igra u Hnlu i vjerovatno dobre odnose s Augsburgom i da mozemo ponuditi sigurno ugovor 3+1 na malo manje novce po meni izvediv transfer a bio bi kapitalac. A i Zvoni bi dobro dosao jos jedan Imocanin
  • Archangel
    457
    Jedino ako mislimo Mišiča klupirati jer realno je Jakić bolji i nebi bio tu da bude zamjena
  • Lighttt
    39
    3 godine je mladji a imamo jedno 15ak utakmica u sezoni gdje bi nam nuzno bilo da takva 2 profila igraju u paru. Utakmica ima dovoljno za sve
  • Archangel
    457
    ok, jel bi to Mišić prihvatio? Jer kao što sam rekao neće Jakić doći da bude zamjena Mišiću
  • hardek
    13.7k
    Nikakvi Jakići i Bašići, samo Luka Vrbančić i lagani smo
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    ih Luku smo pustili bez veze ,već sad mislim da nam je nedostupan. Neko je rekao da nemamo buyback klauzulu na žalost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.