• Davieboy86
    650
    To nam je trenutno najbitnija stavka…
  • fakin
    996
    nije, samo zbrajamo vrijednosti momčadi. drastično je pala kad su potjerani svi, sad raste kad se dovode novi pa da vidimo do koje brojke ćemo doći.
  • badjibadara
    6.4k
    možda i najjače stopersko pojačanje u Dinamu ikada.fakin

490174390_3689074988050775_4741285700912264608_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=0b6b33&_nc_ohc=O1BKIqYnHUsQ7kNvwHPUpoK&_nc_oc=AdmI9U5OsLmUoJeDAQYomE4z4rk3nfmIB9Snq09FEiPaitbNoOAbgVUKdzpefl-ETbA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=7a6z-Xv8BiH2F6DNXbnC8A&oh=00_AfQ8_vP9VaCgFpssYgqcuP-UTB5CtrmE7oZZ_kjNCZ-BDA&oe=687C87FC

Ovaj se gospodin nebi slozio sa tim
  • Nogo
    8.3k

Po popisu nije. Nisam ga vidio niti na slikama, niti na videima kluba u Španjolskoj.
  • fakin
    996
    još mi samo Nowotnya stavite :D
  • Infinity
    19k
    Mckenna je pravi otočki old school stoper. Nadam se da ce nam odgovarati takav profil.Laugreano

Meni se svidjao sve do ove recenice :lol: Otocki old school stoper nabija svaku opasnu loptu u pm i jos na tom istom otoku zaradi aplauz.

Previse je izgubljenih posjeda kod takvog stila igre. Ma koliko cudno zvucalo, manje se primi golova od gresaka pred svojim golom nego od ovih predanih lopti. Ne procentualno, nego se igrom od noge do noge gubi puno manje lopti nego nabijanjem na protivnicku polovicu.

I sam u nekim situacijama vicem na stopera da ju nabije u pm, ali kad razmisljam hladne glave onda bih radije gledao Dinamo koji u napad krece tako sto golman daje loptu stoperu, a ovaj ju predaje veznom redu. Zelio bih gledati Dinamo koji kombinira i na svojoj polovici, a ne panicne stopere kojima je glavno loptu nabiti sto dalje od svog gola.
  • Sava Krpa
    494
    ne mozes biti dobar stoper kad te u klubu predstavlja sestra od Keruma.
  • BBBaranja
    3.8k
    Ja baš želim otočki tip stopera,svi nešto furaju da stoperi igraju a jako dobro znamo koja je uloga stopera u ekipi..
    Udri,tuci,skači,jebi mamu svima i predaj loptu prvom do sebe a ostalih 8 igrača na terenu nek kreira opasnost po suparnika..
  • don
    14.2k
    pa nije ovo doba Terrya, Vidića i ostalih. Zna se na šta se misli pod "otočni stoper"
  • Krizy
    58.9k
    Scott McKenna je rođen u mjestu Kirriemuir, gdje je rođen i J. M. Barrie, koji je napisao Petra Pana.

Vjerujem da bez ove informacije ne bi zaspali večeras.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.