• Jurki
    24.7k
    uz to da ga Miskovic nebi prodal ispod 5 milja eura.
    Mislim da se za 5 milja more najti krilo vrlo visoke kvalitete. Veznjaka nam ne treba, barem ne onih ofenzivnih.
    Potrosili bi pun kurac love na igraca koji nam realno ne treba.
  • Beowulf112
    439
    Iskreno ja nebi prodao hodzu tim poljacima ili sta su vec..sumnjam da mozemo bolje naci na trzistu..hodza se pokazao kao dosta zahvalan
  • Paggini
    82.5k
    Iskreno ja nebi prodao hodzu tim poljacima ili sta su vec..sumnjam da mozemo bolje naci na trzistu..hodza se pokazao kao dosta zahvalanBeowulf112

Shvacas da smo recimo Belju i Bakrara platili za cijenu za koju bi prodali Hoxhu (prema navodima)? :lol:
  • Droljo
    27.5k
    Na žalost nekoga moramo prodati.
  • Paggini
    82.5k
    Sad si nešto razmišljam o dolasku Radeljića i sjetim se prošlog ljeta, kad je Mišković novinarima žoharima slao ovakve gluparije, naravno s namjerom da ispadne kako mi ili nemamo para ili ne znamo što radimo:

Nedavno je Boban posjetio Rujevicu i kratko razgovarao Damirom Miškovićem. Jedna od tema bio je Radeljić, 27-godišnji stoper koji je odigrao 37 utakmica, zabio tri gola i imao jednu asistenciju.

Novi list otkriva da je Boban ponudio oko dva milijuna eura plus prelazak ofenzivca Frana Topića, ali je čelnik Rijeke odbio ponudu.

Nabijem te Miškoviću klaune, evo ti sad nula eura, kad si bio takav doktor pa "odbio" SAMO 2 milijuna eura i Topića. Eto, ako mi je zbog ičega drago što dolazi, drago mi je zbog ovoga.

Hoće sad ti isti novinari plaćenici pisati kako je Mišković ispao glup jer je odbio tu jako istinitu ponudu od 2 milijuna i Topića?
  • GOAT
    6.6k
    Hoće sad ti isti novinari plaćenici pisati kako je Mišković ispao glup jer je odbio tu jako istinitu ponudu od 2 milijuna i Topića?Paggini

Izgubio 2 mil na Radeljicu i za koliko je spustio cijenu Fruku? Sjecam se da je bilo par upisa o tome kako je on odlican biznismen
  • ElDorado
    10.9k
    Dvije najveće floskule sportskog novinarstva u Hrvata:
    - Hajduk je više od nogometa i igrači imaju ogroman pritisak
    - Mišković je fenomenalan poslovni čovjek i svaka mu čast kako vodi klub sa svojim novcima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.