• mali M
    10k
    baš sam htio reć.. tu sad pljujete i malog Rodrigeza a možda je s njim već sve rečeno i završeno. u ovom ili onom smjeru.. I čeka se objava..
    Daj se prestanite hraniti sa instagram likovima i novinarima koji nemaju pojima šta se događa..
    Možda Boban umire od smjeha gledajući kako tu šizimo a već je riješeno pol toga..
  • Fan
    2.4k
    A jbg, postoji realna šansa da su nam propali (ili propadaju) A opcije (Peretz, Rodriguez, Livi) i da se sad okrećemo B opcijama, ne ide to baš samo tako preko noći...
    Golman, 2 veznjaka i desno krilo, vjerujem da će bar 2 igrača bit rješena do 1.7. i iskreno se nadam da će jedan od njih bit golman, bio to Livi ili ne...naravno da bih ga ja rado čekao koliko treba, ali Dinamo nema taj luksuz jer kvale začas kreću...
  • Jurki
    26.2k
    kvale krecu to je tocno. Filipovic bi branio ovak ili onak.
    Racunaj da se Livi nebu vrnul jos desetak dana iza nase zadnje utakmice. Ako i ne prejdemo u osminu finala nema ga najmanje do sredine srpnja.

Livija se čeka, Fila bu obavio posel kak spada.
  • Ivdzo11
    10.1k
    Iskoristio nas da dobije top ugovor
  • Fan
    2.4k
    Racunaj da se Livi nebu vrnul jos desetak dana iza nase zadnje utakmice. Ako i ne prejdemo u osminu finala nema ga najmanje do sredine srpnja.Jurki

Da, ovo je istina, al opet nije isto da ti do 15.7. brani drugi golman sa ili bez definiranog prvog golmana.
    Ako bi i išli po npr Horkaša ili Šempera (OK, Horkaš nam je vjerojatno daleko iznad budžeta), neće oni nas čekat ako dođe neka bolja ponuda. Jedina sreća u nesreći je da od svih igrača na tržištu, dobrih golmana ima valjda najviše pa je ajmo reći i najmanja šteta vremenski, ali opet...
  • Nogo
    11.5k

Smrad!
    I on i žena i menađer!
    Gadi mi se ovaj lik! Treba prestati pisati o njemu! :vomit:

Edit :

Maccabi Tel Aviv FC is delighted to announce that club captain Dor Peretz has signed a new 3-year-contract with an option to extend by two more seasons.

Ali ih je izvozo!
  • rokikaciga
    15k
    Uvijek sam vise preferirao stapice u odnosu na perece.
  • Masto
    1.6k
    il žena
  • Marc
    1.2k
    Znači kifla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.