• criticus
    8.6k
    Kaj s onom ružom na službenoj objavi kluba?BPAM

Nije ono ruža.
  • Gradina
    225
    Kaj s onom ružom na službenoj objavi kluba?BPAM

Dinamo x Jakov Jozinović - dres 26/27
  • Mlađi referent
    15.8k
    Meni je Stojaković jedan od ključnih razloga za dobru sezonu Lokomotive i njihovu smislenu igru.
    Igrač dobrog inteziteta, dobar u presingu, radi defanzivno, a uz to je pakirao i 12 komada u sezoni, sve iz igre.

Kad je momčad u posjedu, sviđa mi se njegov lurking uvijek negdje oko leđa obrane i vidim da bi u Dinamu mogao to iskoristit da zabije poneki važan gol.

Nisam ga očekivao u Dinamu, ali za 750k eura, nije loše rješenje osobito jer preferiram da je jedan napadač apsolutni broj 1, mislim da su konstantne rotacije tu promašaj, a on vjerojatno neće radit problem na klupi.
  • BPAM
    318
    Jakov Jozinovic? Kaj je on dinamovac?
  • Cosimo
    60
    Aleks da je zabio pet golova više, vrijedio bih pet puta više i inscenirao bi mu se odlazak u neki drugi klub.
    Ovako Dinamo prilično jeftino dobija igrača koji po svim zakonitostima ne može golgeterski podbaciti kao prošlu sezonu, a preostali arsenal u njegovom repertoaru je itekako dobar.
    Takva "Havertz-type" kretalica po napadačkoj trećini je nešto od vrijednosti za bilo koji tim, čak bi u teoriji veći doprinos nekoga takvog mogao biti vidljiv u europskim utakmicama gdje je prostor otvoreniji.
  • Sajla
    22.1k
    Jakov Jozinovic? Kaj je on dinamovac?BPAM

čovjek se sprda, nisi valjda ozbiljno to shvatio? ali kad si ga već spomenuo, mali je nećak hajdukovog Darka Jozinovića i navija za tovare.
  • BPAM
    318

Nije mi bila jasna poveznica pa i ako se sprda nisam skuzio foru.
    Malo mi slusa njega cijele dane vec mi pjesme izlaze na usi :)
    Znam da je necak od Darka, al mislim da nece pricat o nogometu kako bi ostao miljenik nacije.
    Isprike na offu
  • Sajla
    22.1k
    Znam da je necak od Darka, al mislim da nece pricat o nogometu kako bi ostao miljenik nacije.BPAM

već jest, izjavio je to kod Gnojmire. al sad smo već jako offtopic..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.