• NKDZ86
    9.1k
    da skratimo priču, imamo golmane kakve imamo, dat im podršku umjesto pljuvanja. uprava sve vidi ko i mi i znaju kaj trebaju radit. oni dovode igrače, mi lajemo na mjesec.
    purgerski pozdrav ekipi u loži (ne masonskoj!)
  • CastAway1986
    6.1k
    Tko god dođe cvrsto sam uvjeren da ce uprava dobro izabrati..Golman je strasno bitna karika ali ako i ostatak momcadi ne bude na nivou dzaba sve
  • deda
    47.5k
    Crni vam je prekrasno objasnio. Ova uprava donosi odluke s vizijom i idejom na par godina, a ne na dva dana. Što bi moj stari rekao, kad voziš auto gledaš 50m ispred. Onaj koji gleda 5m ispred nikad vozač neće biti.

Tako je i s Livijem i ovim mladim igračima. Gleda se dugi rok, a ne prva sljedeća utakmica. Sljedeću utakmicu gleda trener. Livi da dođe danas neće biti spreman za Viking.
  • Omake
    19.9k
    Povadio sam ukupne minute i spriječene golove svim vratarima kojima istječe ugovor dogodine, a da vrijede manje od 4 milijuna eura. Šemper se baš ističe, bez ove sezone Serie A bi bio na 24, ovako je na 17. Druga dva zanimljiva imena su Mohamed Kone i Jacob Widell Zetterström. Kone ima 2 sezone Belgijske i 1 sezonu druge francuske, u svima je dio jako dobar. Zetterström ima puno više iskustva, igrao je 2 sezone druge engelske za Derby i 4,5 sezona za Djurgarden u Švedskoj. Iznimno konstantan u obje lige, nikada nije primio više od očekivanog, ali nije imao ni nekih wow sezona.

xGdhqrv.png
  • mrgud
    844
    Kaj se tresete,protiv Vikinga će te misliti da nam je na golu Neuer u prime-u a ne Neva.Bio je u krizi ali mislim da će biti posebno motiviran i nabrijan sada kada je dobio priliku.Mark my words.
  • zmujcinslbrod
    282
    djelovao je ko da je radio u skladištu Leda noćnu smjenu, sjeo u bus i izašao na stadion.
  • rokikaciga
    16.7k
    Ako je rokikaciga rekao da je on jučer vidio drugog i drugačijeg golmana ja mu za sada vjerujemElDorado

Poderat cu svoju forumsku diplomu ako me Neva iznevjeri na svoj nacin u sljedece tri utakmice
  • NKDZ86
    9.1k
    rokija za trenera golmana!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.