• Roky
    116
    Jooj nemojte Zvonareka on mi zgleda tak seprtljav kad igra majko mila
  • Masto
    1.8k
    Ako nece puno koštat nek ga dovedu, bit ce utakmica, pa neka se bore za minute, i meni je kača draži kao igrač al nek se dokazuju obojica
  • Orc123
    16.1k
    Nezz, ako Kača ostaje ne vidim smisla u Zvonareku ali treba to uzeti s rezervom. T portal pise. . . Kad su oni nesto pogodili? I to prvi jos? Nikad. . .
  • rioda
    17.4k
    Zvonareku je Dinamo želja tako da ne sumnjam da će se brzo dogovoriti ako je ovo istina. Igrački mi je ipak malo drukčiji profil od Kačavende, a dovoljno je mlad da kod nas do kraja razvije svoj potencijal.
  • keppi
    584
    Za mene je ovo o Zvonareku ipak malo razočarenje.
    Gledao sam ga nedavno u Osijeku, mlada repka protiv Turske. Na momente me čak živcirao s carinjenjem lopte.
    Ukupno gledano on je tehički vrlo dobar, zatim... vrlo dobar šut desnom nogom, suradljiv u igri, pozicijski može bez problema igrati ovo što se trenutno kod nas traži za osmicu, ali...bar na toj utakmici..uvijek 1-2 dodira s loptom previše, nekoliko puta su na njemu zastale do tada tečne akcije ili kontre, obranu igra, ali je fizički preslab pa u pravilu teško nekome oduzima loptu.
    Malo podsjeća na Vrbančića (po tehnici i šutu desnom nogom, pa i stasom), a na Villara po "carinjenju" lopte.
    Pozitivo je još što je mlad, a prošao je dosta toga.
    Ako je već stvarno teško naći pravu osmicu za malo love nakon što se izjalovio Izraelac, onda možda bolje Šunta s kojim također ima nekih sličnosti.
  • Nogo
    12k
    Zvonarek je imao/ima ponudu Rijeke. Znam da je rekao da čeka druge ponude i nada se nama/nečem boljem.
    Ako ne, išao bi u Ri. Oni su u njemu vidjeli zamjenu za Fruka.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    mene je isto nanervirao s donošenjem odluka u toj tekmi, ali ok, vjerujem da u klubu ipak vide ono što mi ne vidimo
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Jedna utakmica ne cini proljeće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.