• vjeko1701
    24k
    Pošto se iz d2 lako prebaci igrač u prvu momčad u bilo kojem dijelu sezone, ne treba previše razbijati glavu tko bi od njih mogao biti dio rotacije. Tko god bi mogao će se za to imati priliku i izboriti.

Za tri fronta, posebno ako se cilja Liga prvaka, treba ozbiljna rotacija i minimalno poduplana svaka pozicija.
  • Droljo
    26.6k
    planiram napad na euro kantuZagi

Planiram i ja ali teško da možemo uzeti ligu prvaka već sljedeće godine. Polako...
  • zmujcinslbrod
    132
    vratar nam je prioritet! nadam se Liviju ali treba imati i rezervne opcije, to nisu Filipović i Neva.
  • Ljubo
    509
    Trebati će uložiti malo i u rotacijske igrače.
  • NitkoBitan
    36k
    Filipovic je korektno branio kad se sve zbroji i oduzme, najlakse nakon jedne tekme popljuvat, i to tekme igrane po nezgodnom terenu.

A zaboravio sam i to da u zadnje vrijeme nema ni kontinuitet.
  • Fan
    2.1k
    Da, ne bih još tek tako Filipovića otpisivao, mislim da je korektan golman, a danas mu fkt nije bio dan i to je to. Imao je on itekako dobrih utakmica u našem dresu. Naravno da za jedinicu nije, al kao backup dogodine, ne bih imao ništa protiv, a onda nakon toga možda nastupa i mali slovenac...
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Backup moze, ali prvi golman ni slucajno to treba bit Livi, ili neko priblizno tog ranga. Tu nema riskiranja ni slucajno
  • emilperska
    15.3k
    Filipović je dobar golman i bolji je od bezmudog i drvenog Nevistića, a vjv i duplo jeftiniji.

Za prvog golmana ozbiljnog Dinama nije. Ako Livi ne ostaje, Boban će sigurno traziti dalje..
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Ja ne kuzim zasto bi igrac koji moze bit starter u Dinamu sjedio na klupi u Dinamu? Losa utakmica Filipovica, McKenne, Domingueza, pa i Gode kojeg je gol izvukao.
    Stojkovic danas hrpa krivih odluka, mekanog pristupa i sta sad?
    Pretjeruje se.. Kup je to, idemo dalje za iste pare.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.