• Mr Anderson
    15.6k
    Ma nemamo mi igrača koje možemo ponuditi Slavenu da bi svi bili zadovoljni. Niti ih Slaven može plaćati niti bi oni išli tamo. A sad baš da dajemo par naših perspektivnih juniora uz lovu za Jagušića, ne znam baš da je pametno.
  • ElDorado
    8.1k
    Možda smo stvarno totalka u krivu, ali da Slaven bilo gdje u svemiru može prodati igraca s jednom i pol hnl sezonom za 5 milja?! Za Crnca nisu dobili ni milju. Jedno je talent a drugo vrijednost na trzistu. A ako ode u bilo koju jacu momcad prvo ce peglat u B ekipi i trebace izborit priliku.
    Pa Misko ne moze Fruka prodat vec tri prelazna roka. A kao najbolji igrac lige.
  • miro
    8.1k
    2 milje i 20 posto buduće prodaje, sve iznad toga nije realno. Ako imaju ponudu od 5 milja, svaka im čast i malom sve najbolje da uspije vani i postane dio repke
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    pa može se njima i posuditi igrača tipa Kulušić ako neće igrati, ili one na koje se za sad ne računa od mladih koji su na posudbi, mislim da je Čujić iz Vukovara naš , pa i Pavić koji po meni treba još sezonu negdje odigrati i vidjeti šta sa njim , Živković
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ne vole oni baš razvijati tuđe igrače. Bio je Janković tamo na posudbi pa nije baš igrao. Crnca i Šakotu su tražili da pređu kod njih, nama je ostalo pravo prvokupa.
  • Omake
    14k
    Pet milja je stvarno puno. Za usporedbu, Patrik Mercado je jedan od najtalentiraniji veznjaka u Južnoj Americi. Ima tri nastupa za reprezentaciju Ekvadora i 26 nastupa u kontinentalnim natjecanjima. Njegov klub je stvorio Caiceda iz Chelseaa i još par Premier League igrača. Sevilla i Wolverhampton nude 6 milijuna eura.
    Za pet milja bi možda mogli dovesti Jorgensena iz Viborga koji na momente izgleda kao Baturina s odličnom defanzivom. Ili u paketu Catalina Cirjana i Ignacia Sosu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.