• JMastermind
    1.3k
    CastAway1986 došao je nakon odlaska MarićaNKDZ86

Baš htjedoh napisat,to je Manenicin potez bio
  • Zagi
    14.9k
    Ako se dobro sjećam kronologije: Mudri i Belcar dolaze nakon odlaska Marića , a prije dolaska Bobana.
    Zajecove mudrolije.
  • NKDZ86
    7.4k
    Manenica ih je doveo koliko je poznato
  • modri-kibic
    1.3k

Belcar je došao zadnjeg dana zimskog prijelaznog roka, a Mudri je dogovoren negdje prije dolaska Bobana te je predstavljen nakon odlaska Pjace i Perkovića.
  • Crni86
    19.6k
    sportski sektor je tada bio pod upravom, nije vise bio pod predsjednikom i pricalo se da Manenica sve to vodi do dolaska novog sd
  • CastAway1986
    5.2k
    onda moja greska ,koliko je Maric imao promasaja pomislio sam da je i on jedan od njih iako nije ni dobio neke šanse , sretno na Cipru..
  • vjeko1701
    22.3k
    Čišćenje veze, oslobađanje plaća, neke i odštete. Jel još ima rezona nadati se Jagušiću?
  • Facke
    7.8k

Dok mu je Skegro agent more svasta biti. A ja sam osobne mislenja da ni agent a ni igrac bas i nisu sigruni koj napraviti. Mozda su se male i previse oslonili na Werder teri je v problemima..
  • Ludovic IX
    10.4k
    ja bi radije ovog Španjolca nego jagusica. Bojim se da bi kod nas bio na 30% tj na razini varele. Bi bi preskup za to sto bi nama dao.

Ali vjerujem da bi za godinu dana bio pravi. Pitanje je samo isplativosti
  • Dinamouberalles
    242
    Vise me je pogodio odlazak Franjica nego Mudrazije . Nije se uspio izborit za minutazu i gotovo . Kakve su nas sve face i Dinamovci napustili ove godine, Mudrazija je zadnji na listi za kojim bi žalio
  • rioda
    13.2k
    Belcar je došao jer se ozlijedio Mišić, a Mudražija je potpisan uslijed naše krize kao poruka tadašnjim primadonama s nula zalaganja i truda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.