• Zagi
    19k
    Onda ne davati ugovore juniorskim golmanima. Ako nisu ni za trećeg golmana, samo su trošak.
    Nitko nek ne brani u mlađim kategorijama. Samo visoki pritisak.
  • Zagi
    19k
    Canjuga pokazuje zavidnu razinu ove sezone, a igra Stojkovićevu poziciju.
  • Guzy91
    8
    Canjuga se izjasnio kao Hsjdukovac koliko se moglo iscitat.
    Ali mali je dobar
  • ElDorado
    14.2k
    Zagorci koji navijaju za Ajduk. Kud ide ovaj svijet.
  • badjibadara
    10.6k
    Canjuga se izjasnio kao Hsjdukovac koliko se moglo iscitat.Guzy91

Ne, izričito se izjasnio kao navijač Varaždina.

A ja? Ja navijam za Varaždin', rekao je.
  • vjeko1701
    29.2k
    Ne priča se o trećem golmanu, priča se o drugom. Treći golman apsolutno može biti netko iz škole, zlu ne trebalo.
  • CastAway1986
    6.5k
    Mikica ako je članak tocan nikako ne prodati, on od zime mora u prvu ekipu a Tabinas u B momcad!
  • Guzy91
    8
    pa upakiro je. Reko je moji navijaju za Hajduk. I volio bi igrat sa Soticekom.
    Pa bilo bi neozbiljno da kaze da navijam za Hajduk i zelim tamo to nije uredu prema klubu gdje igra
  • Zagi
    19k
    Boli me dupe kako se tko izjašnjava. Nismo na izborima.
    Tu igru kojom oni nama pokušavaju eliminirati igrače nebum igrao.

Poundi mu ugovor i plan, netko drugi neka ponudi isto ako zeli i neka mali odlučuje.
  • mokoxax468
    1.8k
    Ni prvi ni zadnji igrač koji je simpatizirao Hajduk, a došao igrati u Dinamo. Ovaj je čak dovoljno pametan da nigdje to ne kaže na glas
  • Zagi
    19k
    Roditelji se dotepli na sjever, a mali navija za lokalne klubove. Ne vidim problem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.