• dMilan
    9
    Ja se duboko nadam da nece pustit zebica za taj Sitnis. On mora bit projekt Kluba.
  • joesimunic
    505
    Joj što bih dao da Dani proigra i da se sačuva od ozlijeda pa da ušutka bar na neko vrijeme ove koji jednom dnevno moraju napisat da nemamo dobro pravo krilo.
  • Hrvatski Gradjanski
    306
    Ako Zebić kao naš najperspektivniji mladi branič iz škole ne može igrati HNL sa skoro 20 godina i biti dobra zamjena Galešiću onda nešto stvarno nije uredu s nama kao klubom.

Ne vidim potrebe ni za Tabinasom. To može igrati i Mikić.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    galesic je zamjena domingezu, a ovaj zamjena galesicu. Nije problem mogu li ili nemogu ali korisnije im je 30 utakmica druge lige po 90 minuta, nego 15 minuta prve lige 15 puta
  • DiddyGuela
    6.7k

Opcenito bi s obzirom na situaciju ove sezone trebali imati nekakav imperativ razvijanja nasih klinaca kroz HNL.

Ne zanima me +20, ne zanima me pisanje po zgadiji i nekakvo izivljavanje po HNLu. Zanima me razvojni plan za nase klince, zelim vidjeti poneki start Šunte,Zebica, Mikica, koga god... i naravno krajnji rezultat u HNLu u skladu sa kvalitetom igrackog kadra u odnosu na ostatak lige.

Ja sam siguran da mi uz trenutni igracki kadar (+ -) mozemo i moramo istrpiti nase klince u domacem prvenstvu. Jednostavno mi nema logike da ti decki prakticki ne dobivaju priliku pa cak i kada je povoljan rezultat ne vidim nekakav plan da im se daju minute (15-20-30).

Dinamo B? Super, sjajno, odlicno. Ali ako ce Dinamo B biti svrha samom sebi... onda ne vidim smisao svega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.