• Ivanmtk
    1.8k
    Unpopular opinion : Igra nogom kod golmana i stopera je produkt modernog nogometa koji u prvi plan gura tehničke sposobnosti igrača kojima je primarni zadatak obraniti svoj gol, dok kod veznih igrača, kojima bi primarni zadatak trebao biti kreativnost i tehnika guraju fizičke sposobnosti. Uvijek bi uzeo golmana stop šutera ko što je Livaković nego nekog kojemu je glavna karakteristika igra
    nogom.
  • Dudu
    3.1k
    Pa to i ja smatram da je nama prednost, jer nama treba netko tko ce branit "neobranjivo", a build-up i istrcavanja rijesimo vec nekako, nemamo toliko teskih protivnika uzastopno da bi to bio problem
  • keppi
    584
    Možemo se par dana odmoriti odmoriti od ove teme.....tko će po ovim vrućinama još nekog i dovoditi.
  • Jurki
    26.1k
    Luka Modrić ostaje u Milanu

• Luka Modrić je odlučio nastaviti svoju karijeru u AC Milanu

• Talijanski mediji navode da Hrvat želi ostati još jednu sezonu u Milanu, a konačna odluka očekuje se nakon razgovora s novim trenerom.
    Nogo

Fala kurcu, bar nebumo citali svaki dan novi "obrat".
  • Plava balada
    174

"Istovremeno, sve je izglednije da se Modrićev oproštaj od profesionalnog nogometa neće dogoditi u Dinamovu dresu. Premda nikada nije skrivao koliko mu zagrebački klub znači , čini se da je procijenio kako mu nastavak karijere u Milanu, a potom povratak u Madrid, predstavlja najbolju opciju."

E moj Tportal...
  • Nogo
    11.4k

Taj dio sam namjerno izbacio!
    Debili!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.