• emilperska
    16.2k
    Boško Šutalo je imao lom noge/stopala nakon što je bio starter u play offu LP. I to na valjda najgorem terenu ikad, oranici na Šubićevcu. Na neke stvari ne možes utjecat.

Što se Villara tiče to je očita kriva procjena i sad se išlo minimalizirat štetu što je po meni za svaku pohvalu jer inače završiš kao s Mmaeom i popusis duplo vise nego sto bi dosad popušili. Još sam fali ak ima u transfer ugrađen neki bonus za LP koji bi plaćali Granadi ako se plasiramo na ljeto, a on je tad pod ugovorom s nama.

Iskreno sumnjam da je ovaj transfer Bobanovo djelo jer je riječ o liku koji je igrač donjeg ešalona La Lige ili gornjeg ešalona La Lige 2 kojeg mogu preporuciti samo skauti za taj ešalon igrača, kurac Boban gleda Granada Leganes u slobodno vrijeme. Vjv je Capellas lobirao za njega i jebiga nije ispalo dobro. Popusili smo 1.5 mil EUR, a mogli smo 3m EUR + sve place jos 3 godine.

Sretno mu kako god, za nas nije niti smo mi za njega. Nije škart kao Mmae, dapače. Ali ne uklapa se nimalo ovdje.

Nitko nije bezgrešan, a niti je netko u sadašnjem Dinamu nesposoban da ne kazem drugacije kao vafl. Ali treba imat na umu da se Capellasu na 1 Domingueza dogodi 1 Villar (necu Tabinasa uvlacit) i da treba stalno bit oprezan jer nije svetac, ali očito nije ni nesposoban. Nadam se da je u godinu dana naučio da je HR okruženje drugačije od španjolskog i da jedan Pozo i Dominguez ovdje mogu, a Villar ne može jer nešto je i do karaktera i osobnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.