• Paggini
    83.4k
    Mislim da tovari sa sportneta imaju bolje informacije o tome kog Dinamo želi nego što mi ovdje imamo
  • Noel
    21.3k
    Zamisli napad na ligu prvaka sa kapitalcem Almenom iz ekipe koja ja 20 bodova iza nas i koji kao krilo ima dva gola i jednu i pol asistenciju u svojoj profesionalnoj karijeri.

Jezivo je kak su si ti bolesnici sa juga utuvili u glavu da je on nekakav igrač.

Almena i padobran sektaški kokodaču već danima.
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Naigra bi se pored Cordobe da dodje, nema sta.
  • Paggini
    83.4k
    Ja ne bih išao u tolike ekstreme - dečko nit je tolika propast koliko mu brojke govore, nit je toliko čudesno čudo da se zadužiš kod lihvara da ga zadržiš što tovari tvrde.

Dečko je ok, nije on loš toliko, da nađemo tako nekog za sitno eura, onda super, ali ove pare tipa 2-3 milijuna eura je komedija.
  • Pacho
    17.2k
    Pitanje desnog krila je jucer rijeseno
  • Omake
    17.3k
    imaš 2-3% od solidarity fee za razvoj sigurno. Potencijalno i još ako smo imali neke komplicirane klauzule za ukupan ostvareni profit od transfera.
  • blue heart 72
    3.4k
    tak nekak bi ga i ja opisal.
    Arapima bi ponudil iste uvjete kakve su imal sa tovarima. Razlika je u tome da je kod nas (ako se pokaže) puno veća šansa da ga otkupimo, jer ovi dolje nemaju ni prebijene pare ili da se (pre)proda uz obostranu korist
  • Ludovic IX
    11.5k
    ako nista drugo, imamo od onih 5%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.