• Dzoni
    6.5k

Cashflow≠proračun
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Spominje se Belgija i Cipar za Mmaea,da ima upita. Bože pomozi,lik ima milju godišnje , pa to je za zatvor šta su radili majstori . Ako se transfer ostvari na čemu dinamo insistira ,ako ga uspijemo prodati e to bi bio posao.
  • NitkoBitan
    37.6k
    Bože pomozi,lik ima milju godišnje , pa to je za zatvor šta su radili majstoriKujtim Shalla

Vecina Zonasa svrsavala kad je dolazio, pa nitko nije imao kristalnu kuglu da je znao kako ce se situacija razvit.
  • GOAT
    8.5k
    Nova agencija novi ja

• Kujtim Shalla
    9.8k
    jbg ne ponovilo se . Danac je napravio top deal sa qarabaqom prošle sezone , opet probati ako se ne proda (što je gotovo nemoguća misija) , negdje ga uvaliti. Gdje su ti Arapi kad ih čovjek treba:lol:
  • Pesca90
    226
    Ostavit Mmaea do playoffa,2 godine zaredom nosi srecu za ulazak u LP,a onda noga u guzicu.
  • Olmic
    5.7k
    misljenja sam kako nismo nikog doveli za vezu jer Boban racuna na Ismaela i to mi uopce vise nije nerealn
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Dečki, ne brinite se za vezu. Ajmo proći Thun, a hoćemo i onda se idemo veseliti još jačem Dinamu. Prošla su vremena narkomana kad izgubimo pola momčadi u pretkolu i dovodimo 3 no name Čeha kao pojačanja. Ovaj Dinamo je zbog konstante, uigranosfi i razvoja mladih već sada 20% jači, a kada dođe sve što treba...ajme draga majko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.