• Omake
    15.5k
    Po meni bi Hajdugu bilo najbolje da im igraju Sigur, Pajaziti i Pukštas vezni red, ali kada imas 2 vezna koja skupa zarađuju preko milijun, normalno da neki ispaštaju radi te loše odluke.
  • vjeko1701
    22.4k
    ocigledno vam covjek bas smetaaustrijanac

Pa ne sjećaš se onog sentimenta kad je došao? Umjesto da Dinamo dovodi iskusnog stručnjaka koji je prošao sustav Barcelone, sve išlo u smjeru "pa imamo domaće koji su i bolji." ili "kaj nije bilo Hrvata za taj posao".
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Premale brojke u Miškininu šaljemo za sada, rekli bi lokalci da se "ciganimo"
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    Ovog Fruka baš zezaju. Čovjek se davno oprostio Malte ne . Na kraju će i on kod nas završiti :joke: čisto eto, jer možemo
  • emilperska
    14.6k
    Tomislavu Duvnjaku je danas 23. rođendan, taman kad ga spominjemo..

Mislim da se dosta vise uklapa od Poza.

Jedan član Zone me još na ljeto uvjeravao u inbox da smo se zajebali sa Soldom, da je trebalo Duvnjaka dovest hhahah. Nek se javi..
  • Laugreano
    5.2k
    Po meni u HNLu nema dovoljno kvalitete za dinamo, sto se tice takvog profila igraca
  • Ludovic IX
    10.4k
    duvnjak je kod nas bio predodredjen za velike stvari ali ga prelazak u seniore malo iznenadio pa je bio za k....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.