• Orc123
    14.4k
    dal tih 30 mil moramo namaknuti samo od transfera ili transferi i Europa?
  • Crni86
    18.8k
    a kak ce ti to rec kad se ne zna sta cemo igrat iduce sezone u europi? Mislim jedino ak Papa ima neku carobnu kuglu pa vidi buducnost :smile:

Zato je ta brojka varljiva ovog trenutka. I bezveze se svi hvataju tih 30 milijuna eura. 99% sam siguran da je ova brojka bez lige prvaka. Pa ak udemo u lp napravi sam matematiku.
  • Fan
    1.8k
    Nije li logično da se računa i na jedno i na drugo? Ako bude KL ili EL, prisiljeni smo više prodavat/zadužit se/smanjit troškove na druge načine, a ako bude LP, onda vjerujem da ne treba prodat nikoga i da ostane viška za dobra pojačanja.
  • Orc123
    14.4k
    ne, ne treba mi carobna kugla, vec je pitanje sasvim normalno i logicno. Prosle godine se projekcija radila sa Europa ligom....na kraju je tako i ispalo....sad sam postavio cisto logicno pitanje. Dal se pod ovih 30 mil misli samo na zaradu od transfera koju moramo pokriti da bi proracun bio odrziv ili se tu pribraja i zarada od mozebitnog i realnog nastupanja u Europi neovisno kolko cemo se u Europi zadrzati i koji stupanj natjecanja igrati. . .

Jel se radila prosle sezone projekcija sa Europa Ligom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.