• ElDorado
    14k
    ma sve je negativno sve je u kurcu. Sportski sektor sve krivo radi. Lazio uopce nije htio Sergija to je izmisljotina, najveca ponuda bila je 3,5 milja. Financijski smo u kurcu u zimi ces morat prodavat posto poto i tak. Na klupi je kaos nitko nista ne zna i tak.
  • vjeko1701
    29k
    Hmm, jučer tokom ZD podcasta je jedan profil nekoliko puta naglašavao tu priču, da je za Sergija jedina ponuda bila 3,5M. Ako se ne varam isti koji je prije koji tjedan pisao da ako ne uđemo u LP moramo pod mus prodati igrače za preko 20M eura. Da nisu možda neki od tih laprdala tolko nisko pali pa da trolaju ZD podcast komentare :lol:
  • Shimano9
    65
    Ma gamad, i oni na SN isto, zato sam im kresao mater unaprijed nakon Vikinga, znao sam da je gamad jedva dočekala da pljuju, hrane se s tim. Ono, završio sam novinarstvo, nemam muda biti istraživački, nemam veze ili izgled za TV itd... idem ja u sportskog to je lagano. Nema veze kaj nemam pojma i nisam se bavio sportom, samo malo pljujem i klikaju. Žvaljavci svi redom lešinarski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.