• Mr Anderson
    21.8k
    I ja sam kao i Boban prije bio veliki zagovornik kupovine Matkovića, međutim sad nakon drugog loma križnih u kratkom roku i mladim godinama više ne vidim smisla da ga se dovodi. Vjerojatno se i Boban ohladio.
  • Bryan
    148

Ja im ne bi dao nikog. Sjetite se miniranja Beljinog transfera kad ga nisu pustili u Dinamo. Ili lupanja cifri za Matkovića. Sad za ovog nekog novog klinca.
  • VolimDinamoOo
    639
    Upravo to.. i onda se cude nasi sto dovodimo strance iz drugih liga.. pa i treba s obzirom na cijene koje nam nabijaju u hnlu, ne vrijede ni upola toliko
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Ugovor mu istjece na ljeto, jedino ga besplatno dovest pa u B momcad sta bude bude. Naravno ako bi on pristao na to
  • Brusa
    4.2k
    moje mišljenje je da ne bi. Nije on više klinjo od 17 godina, iduće godine će imati 21. Mislim da mu se ne ide igrati II. Ligu kao nekom izlaznom junioru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.