• Hebimir Strašni
    259
    Mi smo isto jadni ak nemožemo dovest niš bolje od Prevljaka. Ja se samo nadam da je to samo dimna zavijesa i da se traži bolji napadač.
  • CastAway1986
    5.9k
    3M je Istra dobila za Koskija ,tako su obje strane sluzbeno objavile..Vjerujem da Prevljaka ako dođe necemo platiti vise od 600K
  • Ljubo
    1.2k
    hvala ti na Ispravci sada tek vidim, ali moja poanta i dalje stoji bez obzira na tu grešku koju sam napisao jer klub koji je na 3.mjestu i bori se za Europu, na zimu proda svoje najbolje igrače i odustane od bilo kakvih rezultatskih ambicija za mene nije ozbiljan klub. Razumijem da su pregovori ali stvarno ne volim kada se ekipa u ligi tako postavlja prema Dinamu. Jer ja vjerujem da Prevljak ako i ne dođe kod nas odlazi jer im je preskup, pogotovo jer su najavili rezanje budžeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.