• Efes Pilsen
    11.6k
    da, jbg tako je na stadionu jer print se tamo ne moze odradit. Nisu ti preporucili Ilicu? Ja kad sam bio s frendovima prije par godina su nam preporucili da odemo u (ne sjecam se prijasnje adrese) 'Ilicu' ako nam treba odmah.
  • Dadox
    508
    Žena je s njim bila unutra,ali kaže da im nisu ništa rekli.
  • Sajla
    10.1k
    sad kad sam ga vidio uživo, plavi dres mi je još ljepši. materijal mi se čini drugačiji nego prošlogodišnji, ima drugačiju teksturu, ne znam baš dobro to opisati ali recimo da je "rupičastiji", "propusniji". jedva čekam vidjeti ga prvi put pod svjetlima Maksimira!
  • Dinamosaur
    2.3k
    Žena je s njim bila unutra,ali kaže da im nisu ništa rekliDadox

Znači cendraš na Zoni a kod stadiona iz auta nisi izašao da pitaš :roll:
  • Bosskovitz
    17.3k
    materijal mi se čini drugačiji nego prošlogodišnji, ima drugačiju teksturu, ne znam baš dobro to opisati ali recimo da je "rupičastiji", "propusniji".Sajla

To je ta nova Aertek tkanina:

2726af09-b95f-4440-9881-b28ed93722a6-m.webp

Na gostujućem se baš dobro vidi razlika:

temp-Imageuwsfu1.avif

Zvone u Maksimiru.
    Plavi dres i bijele hlačice.
    NORTE

Ne znam je li taj dres bio takav ili je iznimno na toj utakmici imao bijele hlačice (kao kaj smo do prije 10-ak godina znali na Poljudu mi igrati u bijelim hlačicama, kao i tovari na Maksimiru), ali to je bilo vrijeme prije postojanja trećih dresova. Danas se to više ne radi.
  • pešća
    343
    Dinamovom puku ne preostaje ništa drugo nego naviknuti se na novi dres. Neprirodno je da ti je kao navijaču kluba odbojan prvi dres u glavnoj klupskoj boji u kojem će bit ispisano mnogo lijepih trenutaka.

O drugom i trećem dresu bi se vec dalo pričat. Ove sezone se islo ziheraški čini mi se. Sa dizajnom se nije moglo fulat kad ga prakticki nije ni bilo, boja s obzirom na povijest prikladna.

Šarene, kričave i egzotične boje ne idu u istu rečenicu sa Dinamom, jednostavno ne idu. Mene je bilo sram one sezone kad nam je adidas uvalio breskvičasto rozi dres. Koliko se sjećam ljudi su doslovno preklinjali da ne igramo u njemu. Ne znam kome može bit u interesu imat dres u ponudi za kojeg jednostavno znaš da će se slabo prodavat. Ne ponovilo se.
  • Bruh
    1.1k
    Danas se to više ne radi.Bosskovitz

Šteta jer je davalo taj neki šmek posebnosti utakmice sa hajdukom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.