• Marley
    4.3k
    Unpopular opinion: meni je jos uvijek proslosezonski treci daleko jaci od svih ovih :razz:

Ne brinem, sjest ce mi i ovi kroz koji dan, nisam nesto zahtjevna.
    Samo nek nijedan nije rozi i dobro je sve :wink:
  • NitkoBitan
    28.2k
    Samo nek nijedan nije rozi i dobro je sveMarley

Mogu se i "zenske" boje ukomponirat u odlican dres. Legendardna Parma.

images-14.jpg

Pa cak ne bih imao nista protiv da je cijeli dres u Parminoj rozoj ili Fiorentininoj tamno ljubicastoj boji. Mozda bismo malo vukli na "plagijat" ali Boze moj. Ti dresovi mi bude lijepu uspomenu jer sam kao klinac uvijek znao odgovor na to ciji su bili rozi i ljubicasti dresovi (i nema bas puno takvih klubova u Europi jel).
  • Dino
    3.9k
    meni je jos uvijek proslosezonski treci daleko jaci od svih ovihMarley

Mislim da je to popular opinion hahah. Taj treći dres će bit jako teško nadmašit.
  • Bosskovitz
    17.3k
    Teoretski mogli bi u plavoj kombinaciji sa štucnama rezervnog.NORTE

Istina, no takve frankenstajn kombinacije su razlog zakaj treći dres postoji. Bumo vidli.
  • NORTE
    17.1k
    Zvone u Maksimiru.
    Plavi dres i bijele hlačice.

FB-IMG-1751310773064.jpg
  • Crle
    1.1k
    I onda danas kad kažu da teren ne valja. :rofl:
  • Felip
    564
    Derbi gostovanja u hnlu prošle sezone: 5/6 u trećem dresu. Samo smo u onom debaklu u Rijeci igrali u domaćoj garnituri iz nekog razloga.
    U Šibeniku oba puta kao gosti u domaćoj varijanti, u Varaždinu i Koprivnici oba puta žuti, u Gorici oba puta crni. S Lokomotivom jednom žuti, jednom crni, a u Puli jednom plavi, jednom crni.
    Dakle plavi 4, žuti 5, crni 9 (od toga 5 derbiji)
    Znamo svi kakvi smo bili u gostima, tako da ne moraju ovosezonski biti atraktivni, samo neka budu pobjednički i na kraju krajeva šampionski. :strong:
  • Felip
    564
    Villar u plavom dresu Getafea.
    Ovaj mu ne stoji baš nešto.

FN40-FF8-Xw-AEv-Mto.jpg
  • Dadox
    506
    vjerojatno nepersonalizirani.Mi uzeli malom danas,ali tek sutra bude gotov zbog štampanja.Vani kada se uzima u fan shopovima bude odmah gotovo samo je kod nas procedura 2 dana…
  • Ritam Ulice
    1k
    Juventus je imao za away 23/24 roze elemente
  • Thor
    255
    Ne znam dal bu 3.dres iso van ali meni je stari dobar. Zajedno s ova dva nova kopleta dobra cjelina. Kaj se mene tice ni ne treba 3.garnitura . jedino dodatna ponuda novih trenirki mozda i ostale opreme. Ove tri garniture, dvije nove +3 stara su top :ok:
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Gdje? Jer u Ilici bude odmah, kod stadiona nemaju prostora, a za Arenu ne znam..
  • Dadox
    506
    mi na stadionu bili popodne i rekli nam sutra.Nisam znao da ovi odmah mogu.
  • Pacho
    1.8k

I prvi dres za 25/26 ima roza elemente. Njima je prvi dres bio te boje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.